Dingoo A320
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt mindenképp belekell tenniük!! nekem kellenek :D
Ha belépek pl. a 3D game könyvtárba, az egész mappastruktúrán vissza kell mászni a B gombbal, ha az Interestingbe szeretnék eljutni, de igaz ez az összes többire is. Ezt az egészet érdemes lenne valahogy átszervezni, pl. PSP-n nincs ilyen problémám.
Ékezetes karakterek valóban jól jönnének.
Meg van pár logikai bukfenc még a menükben, itt-ott, majd amikor összefutok velük jelzem, fejbõl nem megy még:). De ez a könyvtáras dolog nagyon idegesítõ...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Xbox Live gamertag: kilencnad
fotográfik kolomp edisön :D
Még valami eszembe jutott errõl: felirat támogatás a filmekhez.
Szerk.: ja, meg hogy lehessen használni ékezetes karaktereket... Az egyik hivatalos firmben van orosz nyelv is, tehát a cirill betûket már belerakták, ennyi erõvel a mi 9 db ékezetes betûnk is elfér a karaktertáblában.
Más is tapasztalta?
Tehát ami így nagyon hirtelen eszembe jut:
1. Az mp3 lejátszásnál hiányzik a számok elejérõl az elsõ másodperc. Elvileg szoftveres hiba, dinguxon nincs ilyen
2. A híres-neves "Y-B probléma" a SNES emunál. Ha nyomod a B-t és közben megnyomod az Y-t, úgy veszi, mintha elengedted volna a B-t. Engem személy szerint nem zavar, mert az én kedvenc játékaimat nem érinti, de sokakat igen. Dinguxon szintén nem jelentkezik.
Én egy új fw-nek tudnék örülni, amiben azt a rengeteg ostobaságot kijavítják...:/
Ha bárki bármi hibát lát (akár helyesírási, akár fordítási) vagy esetleg javaslata van, jelezze plz!
Az ebook-olvasó részét nem teljesen ferdítettem le, mert az a része amúgy is használhatatlan az ékezetes karakterek teljes hiánya miatt :( De egyébként minden megvan (legalábbis asszem).
Postai Utánvéttel érdekelne a Dingoo Konzol.
Elõre nem fizetek.
Postaköltséget is állom, ha kell.
Ha van eladó, küldj Privátot vagy Gmail-t.
Üdv!
Robert
majd ma este közzé teszem ha valakit érdekel. csak most nincs rá idõm.
meg csináltam szebb usb képet (amikor feldugod usb-re) meg a real playert lecseréltem dvix-esre :D mer az menõbb xD
én olyan szerda-csütörtökre számoltam a dolgot. :)
Mellesleg jó dolog ez az elsõbbségi posta, tegnap du. 3-kor adtam fel.
ajánlom mindenkinek aki vásárlása adja a fejét. gyors és korrekt eladó (húh mintha vaterán adnék értékelést xDD) szóval hajrá ;)
Dingux alatt kicsit jobb az overclock (sima firm alatt nekem trükköznöm kell, hogy tényleg felhúzza a procit, nem tudom, másnál ez hogy van).
Az a pakk, amit én letöltöttem dinguxból, kissé instabil. Erre egy csomó minden elõre fel van rakva, lehet, h inkább megpróbálkozom saját magam telepítgetni mindent.
Mindenki: egyébként van nálam néhány fekete dingoo, 24-ért vihetõek. Épek, szépek, pixelhibamentesek. Azért ennyi, mert sajnos elkapták õket a vámon :(
Elõny, ha nálam veszed, hogy nem kell rá várnod és elõre utalás esetén állom az elsõbbségi, ajánlott postát + adok hozzá egy EU-s dugaszt a töltõhöz.
kedves koryne-nél érdeklõdj :)
egyébként tényleg nem érdemes külföldrõl rendelni. nekem 2 hete meglett rendelve de még csak a napokba postázták...szóval bõ 1 hónap mire az ember kezébe jut...:/
Nem tudjátok,hogy hol tudok rendelni mert külföldrõl nem szeretnék de Magyarországon nem találok sehol:(Tudnátok segíteni?
(Még nem biztos,hogy veszek mert a pénz még nincs meg de ha minden igaz az is meglesz 1 hónapon belül:) )
Terensz dingooja kártyaolvasójának elhajlott az egyik érintkezõje, ezért folyton lefagyasztotta a gépet (a pc-t, ha rádugtuk). Mivel épp dinguxot akartunk rakni az övére is, ezért nem hagytuk annyiban, így született meg a "szivacsmoddolt" dingoo :)
A szivacs:
Ez pedig a teljes alaplap:
Egyébként nagyon egyszerû szétszedni, ha valakinek esetleg hasonló gondja akadna, ne ijedjen nagyon meg :)
BTW megy végre a dingux-om. Még a Quake 1 is megy rajta :)
:)
Ár: 17000.-
Amúgy eladó még egy 80 gb-os Ps3 is,és ps3 játékok.
Beszerzési áron adom 17000 forintért.
Érdeklõdni a [email protected] címen,vagy privátban.
Egyébként egy puppy linux live cd segítségével raktam fel, win alól nekem sem sikerült.