Villámok fõzték az õsi élet táplálékát
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nekem ez a cikk egy kissé ellentmondásos. A cikk két harmada arról szól, hogy a villámoknak köszönhetõ az élet kialakulása, a végén meg ezt lehet olvasni: "Pesek elmélete szerint évmilliárdokkal ezelõtt meteoritok záporoztak a Földre, amik foszfit és hidrofoszfit tonnáit juttatták el a világûrbõl bolygónkra, melyek létfontosságúak voltak a korai mikrobák számára"
Akkor most mi van? Meteoritnak vagy a villámoknak köszönhetõ az élet kialakulása? Már csak azért sem értem ezt mert ma ez 2 elmélet verseng folyamatosan egymással.
Akkor most mi van? Meteoritnak vagy a villámoknak köszönhetõ az élet kialakulása? Már csak azért sem értem ezt mert ma ez 2 elmélet verseng folyamatosan egymással.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Az emberiség egy vírus, a bolygó rákfenéje"<#taps>#taps>
Ez érdekes azé nem ?Kicsit olyan, mintha a bolygó lenne az "anya", és a meteorok az "apa" .A meteorokban levõ anyag megtermékenyíti a bolygót (jelen esetben Föld)
Ha passzolnak az anyagok meg minden, akkor beindul az élet.
Tök jó nem ?
Aztán megy az élet meg minden, és jön a burjánzás, mint a rákos sejt, ez már itt van, a jéghegy csúcsa,az ember, aztán addig hergeljük földanyát hogy az lenullázza az egész földfelszínt.
Aztán megint jön egy meteor...
Ha passzolnak az anyagok meg minden, akkor beindul az élet.
Tök jó nem ?
Aztán megy az élet meg minden, és jön a burjánzás, mint a rákos sejt, ez már itt van, a jéghegy csúcsa,az ember, aztán addig hergeljük földanyát hogy az lenullázza az egész földfelszínt.
Aztán megint jön egy meteor...
Ez az egész hülyeség, hogy az elektromosság indította be az életet a Földön, amikor köztudott, hogy az elektromosságot valamikor az 1700-as években fedezték fel! <#hehe>#hehe> Tehát azelõtt nem lehetett villám.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Mostanában azért nem zabálnak foszfitot a baktériumok, mert rájöttek hogy ahol foszfitot találnak ott villám is van és az agyoncsapja õket <#hehe>#hehe>
← ElőzőOldal 3 / 3