Villámok fõzték az õsi élet táplálékát

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Azért nekem ez a cikk egy kissé ellentmondásos. A cikk két harmada arról szól, hogy a villámoknak köszönhetõ az élet kialakulása, a végén meg ezt lehet olvasni: "Pesek elmélete szerint évmilliárdokkal ezelõtt meteoritok záporoztak a Földre, amik foszfit és hidrofoszfit tonnáit juttatták el a világûrbõl bolygónkra, melyek létfontosságúak voltak a korai mikrobák számára"

Akkor most mi van? Meteoritnak vagy a villámoknak köszönhetõ az élet kialakulása? Már csak azért sem értem ezt mert ma ez 2 elmélet verseng folyamatosan egymással.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Narxis
Bizony, ki kéne irtani.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Az emberiség egy vírus, a bolygó rákfenéje"<#taps>

Ez érdekes azé nem ?Kicsit olyan, mintha a bolygó lenne az "anya", és a meteorok az "apa" .A meteorokban levõ anyag megtermékenyíti a bolygót (jelen esetben Föld)

Ha passzolnak az anyagok meg minden, akkor beindul az élet.
Tök jó nem ?

Aztán megy az élet meg minden, és jön a burjánzás, mint a rákos sejt, ez már itt van, a jéghegy csúcsa,az ember, aztán addig hergeljük földanyát hogy az lenullázza az egész földfelszínt.

Aztán megint jön egy meteor...

B0nFire
Ez az egész hülyeség, hogy az elektromosság indította be az életet a Földön, amikor köztudott, hogy az elektromosságot valamikor az 1700-as években fedezték fel! <#hehe> Tehát azelõtt nem lehetett villám.

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Mostanában azért nem zabálnak foszfitot a baktériumok, mert rájöttek hogy ahol foszfitot találnak ott villám is van és az agyoncsapja õket <#hehe>
← ElőzőOldal 3 / 3