Emma Watson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennyit errõl.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Hangsúlyozom, városi legenda, igazságtartalmáról nem tudok nyilatkozni.
Heather Wayne. 1985. Egyik partnerének a feje korpásodott, és ez sajnos átterjedt Heather intím zónájára. Legegyszerûbbnek azt érezte, ha leborotválja. De mivel anyagilag nem állt fényesen, így forgatott is közben. (Láttam a filmet, bár a címe nem ugrik be, így ez a része tuti igaz. Egyéb szereplõk; A 16 éves Tracy Lords, Christy Canyon, stb. Mivel Tracy Lords hamis személyivel forgatott, így mikor kiderült, valamikor a 90-es években, be is tiltották a 87' elõtti filmjeit, így ezt is) Nos ez után az eset után, (mivel a "kislányos puncira" sokan vevõk voltak), egyre sûrûbben fordult elõ a dolog, ha valamelyik színésznõ valamit nem akart bevállalni, de a +pénz kellett volna, ezt az utat választotta. Aztán ez kezdett trenddé válni a 90'-es években, míg kb 4-5 évvel ezelõtt elérte csúcspontját, szinte nem is volt színésznõ, akin szõr lett volna. Azóta fordult a trend, ma már egyre ritkább a teljes csupaszság.
Ennyi dióhéjban.
+ Annyit hozzáteszek, hogy ezt a filmet még a visszavonása elõtt láttam, bár valahol még biztos megvan.
http://www.freetvmaci.info/
Ez szintén egyéni vélemény persze.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
22-23 éves kor fölött ma már ritka a teljes csupaszság, minimum egy kis csík, vagy hasonló van. (Megjegyzem, miután befigyel egy kis narancsbõr, megereszkedik a has, már nagyon nem néz ki jól a kopaszság. Finoman szólva, elég vegyes összképet mutat) Alatta még viszonylag gyakran megesik, de egyre ritkábban.
Azok, akik ezzel szakma szerûen foglalkoznak, stylistok, intim fodrászok, mind egyet értenek ebben.
Egyébként, ha valakit érdekelt, miért is lett divat, akkor az idevágó "városi legendát" szívesen megosztom veletek.
Saját véleményem, ebben a témában az, hogy bizonyos kor fölött egyenesen gusztustalan, egy bizonyos kor alatt pedig... kissé a pedofíliára hajaz a dolog. Úgyhogy nekem nem tetszik. Ez persze vélemény, és lehet vele nem egyet érteni...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt hol hallotad??
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
jó neki 😞 😄. persze a sztárságot elviselnie biztos nehéz, bár kitudja 😛.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spread De Love!
Spread De Love!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Borotválja már magát, ne legyen már ennyire angol
Spread De Love!