Emma Watson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HKS
http://www.melacool.net/emma-watson/emma-watson-15.jpg[/IMG

Legend Killer
lol 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

VRSDM
= basznám 😄

u dont have to listen anybody else but me

csuszi
aranyos. és szép.

MJ rulz Pink Team The Only One

Szolnokboy1
én azt meg sem láttam.
I have bad news for you. 😄DD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Legend Killer
😄D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

bl4ckjester
vagy mert a jobb alsó sarokba oda van írva hogy fake <#idiota>

Legend Killer
lol

neevous
Fake, mert csupasz.

Szolnokboy1
azér így sem rossz... <#buck>

Ha a készítõ odafigyelt volna a kivágásra meg a színárnyalatokra, hihetõbb lenne, de így...<#levele>

Prince of Máté
Ez se fake.

zyppy

nyertem

Narxis
Te diktátor. xd

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Legend Killer
this video is no longer availabe due to copyright claim by Tokyo Broadcosting System Inc.

ennyit errõl.

Dante73
Közkívánatra.
Hangsúlyozom, városi legenda, igazságtartalmáról nem tudok nyilatkozni.

Heather Wayne. 1985. Egyik partnerének a feje korpásodott, és ez sajnos átterjedt Heather intím zónájára. Legegyszerûbbnek azt érezte, ha leborotválja. De mivel anyagilag nem állt fényesen, így forgatott is közben. (Láttam a filmet, bár a címe nem ugrik be, így ez a része tuti igaz. Egyéb szereplõk; A 16 éves Tracy Lords, Christy Canyon, stb. Mivel Tracy Lords hamis személyivel forgatott, így mikor kiderült, valamikor a 90-es években, be is tiltották a 87' elõtti filmjeit, így ezt is) Nos ez után az eset után, (mivel a "kislányos puncira" sokan vevõk voltak), egyre sûrûbben fordult elõ a dolog, ha valamelyik színésznõ valamit nem akart bevállalni, de a +pénz kellett volna, ezt az utat választotta. Aztán ez kezdett trenddé válni a 90'-es években, míg kb 4-5 évvel ezelõtt elérte csúcspontját, szinte nem is volt színésznõ, akin szõr lett volna. Azóta fordult a trend, ma már egyre ritkább a teljes csupaszság.

Ennyi dióhéjban.
+ Annyit hozzáteszek, hogy ezt a filmet még a visszavonása elõtt láttam, bár valahol még biztos megvan.

http://www.freetvmaci.info/

Én annyira nem vagyok otthon ebben. A csupasz punci nálam azt jelenti, hogy a szeméremtest meg van borotválva, de fanszõrzet azért marad a vénuszdombon (ilyen-olyan mintában). A teljes csupaszsággal sincs bajom, de szeméremtest szõrössége az kicsit kiábrándító.
Ez szintén egyéni vélemény persze.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HTS s3rg1nh00
várjuk
meg azt is,hogy pontosan mit is dolgozol<#vigyor2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

desigo
leírhatnád,hogy miért lett divat...
Dante73
Felnõtt film iparban dolgozom, és így van alkalmam követni a trendet.
22-23 éves kor fölött ma már ritka a teljes csupaszság, minimum egy kis csík, vagy hasonló van. (Megjegyzem, miután befigyel egy kis narancsbõr, megereszkedik a has, már nagyon nem néz ki jól a kopaszság. Finoman szólva, elég vegyes összképet mutat) Alatta még viszonylag gyakran megesik, de egyre ritkábban.
Azok, akik ezzel szakma szerûen foglalkoznak, stylistok, intim fodrászok, mind egyet értenek ebben.

Egyébként, ha valakit érdekelt, miért is lett divat, akkor az idevágó "városi legendát" szívesen megosztom veletek.

Saját véleményem, ebben a témában az, hogy bizonyos kor fölött egyenesen gusztustalan, egy bizonyos kor alatt pedig... kissé a pedofíliára hajaz a dolog. Úgyhogy nekem nem tetszik. Ez persze vélemény, és lehet vele nem egyet érteni...

Kandurex
nagyon, nagyon remélem, h nem megy ki a divatból...bár nekem mindegy, a párommal úgyis levetetem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

VRSDM
ki nem ...

"Csupasz punci, hála az égnek, megy ki a divatból..."
Ezt hol hallotad??

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De van bajuszkája is. Legalább is volt neki, de szerencsére már borotválkozik (mármint fenn). Na meg nagyon világos színû volt így csak a nagy felbontású képeken volt gáz. Nem tudom hová kevertem azt a képet, de majd elõkeresem nektek (ha még meg van). Annyira nem vészes, de pihédzik.

BaliBoy
Megnyalnám. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

HTS s3rg1nh00
ja,meg +fav

HTS s3rg1nh00
+1

Szolnokboy1
úristen. <#idiota> a csaj összehugyozta magát, az tuti. 😄

VRSDM

Legend Killer
puszi a melleire 😄.

Szolnokboy1
ejj, a mindenségedet! <#nyes>

desigo

neevous
Mindenesetre sztem én maradok akkor "nemtrendy".

Legend Killer
adjon pár millát nekem.

jó neki 😞 😄. persze a sztárságot elviselnie biztos nehéz, bár kitudja 😛.

Legend Killer
jaja, sztem is fotosopp, v ilyesmi ez.

Legend Killer
<#idiota>😄

N1ggA
fake képekre nehéz :S

Spread De Love!

Narxis
Na erre már ki lehet csapni a gyíkot.

zyppy

Dante73
Mért? Ha él, akkor kötelezõ? Csupasz punci, hála az égnek, megy ki a divatból... Ha pedig neki, és az esetleges partnerének így tetszik, akkor egészségükre!

N1ggA
igen amikor másokkal beszéltem, õk is ezzel érveltek, hogy ha nem él nemi életet akkor minek borotválja

Spread De Love!

desigo
de neki nincs vele baja 😊

szûz kislány még
pont nem érdekli
N1ggA
azzal sem lenne annyira nagy baj mert az nem az õ hibája, meg a kezével sincs bajom mert az se az õ hibája. Egyedül csak a nemi szervének szõrzetével van bajom

Spread De Love!

Csabesz6
bausza még nincs, nyugi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

N1ggA
abszolút igazad van <#eljen><#eljen><#eljen>
Borotválja már magát, ne legyen már ennyire angol

Spread De Love!

Narxis
lol

Szolnokboy1
reméljük, jut belõle borotvára is...

desigo
Legend Killer
😄DDD