Emma Watson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
vonuljon a Mount Everest tetejére, talán ott nem találják meg. 😄
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ps: (Megan Fox is itt van)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
másodikon kifejezetten aranyos, de mégis természetes.
egyedül az utolsó nem fekszik. ez a tehenészlányos állszélesítõs faszmosoly németorszgából importálva nemjönbe
u dont have to listen anybody else but me

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

az kit érdekel?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

igaza van. epic fail.
davidka003: Ha már pedo, akkor ne aprózzuk el. 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑