Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Akkor a sima sedan változat még ennyit sem eszik?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
vagyis lehet nem eszik, de egy személlyel és 70-es utazóval nem eszik annyit.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Haver 316i Compactja 106 lovas,és nem eszi meg a 7-et sem.Pedig rendesen tapossa neki.Kisebb kasztni miatt?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A 318 TDS gyenge, nem jó semmire, a 325 TDS erõs, de én nem merném megkockáztatni.
318is-el el lehet járni 9 literbõl, 320i-vel is 10 bõl simán az meg nem vészes.
Elsõre 3-as Golf,vagy 316i jutott eszembe. Szerintetek milyen autó lenne jobb? Vagy még várjak amig több pénzem lesz,és akkor vegyek?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Készülget a gép lassan, de biztosan..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ha 300K neked nagyon sok akkor tényleg nem Fiatot kellene venned :(
Az a gond, hogy rajtam fog maradni ha ebbe belebukok. 300 pénz pedig sok. Nekem nagyon sok.
Teljesen tanácstalan vagyok.
A Fiat nem rossz autó, én ebben biztos vagyok. Csak szerintem az lehet itt a gond, hogy sokat gányoltak már össze-vissza, és azoknál elõjön már minden, ezért a márkát is szarnak állítják be.
Amikor Unóm volt, egyidejûleg haveromnak is volt ugyanolyan motorral, ugyanolyan korú Unója. Az enyém mint már mondottam, egy kalap fos volt, és egyre-másra jöttek elõ az elõzõ tulajdonos (vagy a nepper?) gányolásai. Havernak semmi baja nem volt vele soha, 5-7 között evett neki, nekem 13-at is akár. De mondjuk õ a rozsdára nem figyelt oda, és akkor vitte karosszériáshoz, amikor már jobban járt az eladással is.
Persze az is benne van a pakliban, hogy nem lesz vele gondod, én ezt kívánom. :)
Hajrá Magyarország!
Ha egy ilyen autót nekem 4 havonta szerelõhöz kell vinnem még azt se bánnám, mert olyan szinten tetszik, hogy nagyon.
Amit találtam gyönyörû. Nem hittem a szememnek, sõt most sem hiszek neki.
Annyira Fiat ellenes vagyok, hogy eszméletlen. De itt van ez a cumó, és szerelmes lettem.
Suzukit néztem eddig, de ebbe az autóba valósággal beleszerettem. Úgy indultam autót nézni: mindent csak Fiatot ne.
Most mi van? Meghalok érte. Ha milliárdos lennék is megvenném, mert egyszerûen kéne egy ilyen, de mivel nem vagyok, sõt csóró vagyok, ezért nagyon fontolóra vettem napi használati autónak.