Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
haverod valamit nagyon elszámol, vagy csak próbálja fényezni, de ha utánaolvasol, olyan nincs hogy 7liter alatt eszik egy 1.6os fõleg ha tapossák neki.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

sovatalevi
Biztos,hogy legenda,hisz tapossa neki rendesen..

Akkor a sima sedan változat még ennyit sem eszik?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

fifi
a 316 nem eszik meg 7-et sem természetesen legenda.
vagyis lehet nem eszik, de egy személlyel és 70-es utazóval nem eszik annyit.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
7-8 vegyesen. ilyen volt az egyik cégesünk, 400ezren túl is hozzányúlás nélkül ment, pedig kapott rendesen...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sovatalevi
Ezek kb mennyit fogyaszthatnak? Mert azért ilyen benzinárak mellett azt is kell néznem,mivel szeretek sokat autókázni,és az assszonyka is 250 km-re lakik,szóval fogyasztás is számit :D

Haver 316i Compactja 106 lovas,és nem eszi meg a 7-et sem.Pedig rendesen tapossa neki.Kisebb kasztni miatt?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

meglehet.. de meglehet kevesebbel is jarni míg 320 at nem nagyon..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

báttyó02
sztem a 325 tds-el is simán meglehet kajáltatni 9-10 litert, szóval sztem fogyasztásilag ez sem lenne túl nyerõ akkor neked

kossz az infot.. mert en 325 tds-t lestem ki a magamnak.. iszont nekem picit sok a 9-10 liter fogyasztas :( .. pedig szeretnek bmw-t.. ezert hittem naivan azt hogy 325 tds a nekem valo :S de igy picit sozmoru lettem ..

nem érdemes TDS-t venni, rákölti a vételár dupláját, és alig fogja tudni használni mert mindig szerelõnél lesz.
A 318 TDS gyenge, nem jó semmire, a 325 TDS erõs, de én nem merném megkockáztatni.
318is-el el lehet járni 9 literbõl, 320i-vel is 10 bõl simán az meg nem vészes.
báttyó02
nemtudom én 316ot biztos nem vennék, 8litert az is simán bekajál városba, és nem is megy, akkor inkább ahogy elõttem is írták 320, 10-11 körül eszik ugyanott kb, viszont gyönyörû a hangja+ megy is ha kell aránylag jól

viszont a fogyasztas mar elegge bedurvul ott.. akk inkabb mar diesel.. nem?

ha szeretsz vezetni mindenképpen a BMW, de 320 alatt ne állj meg, vagy egy 318is, 316 lófing.
sovatalevi
Sziasztok.19 éves vagyok,jelenleg egy 4-es Golfunk van,viszont lassan szeretnék egy saját autót. Kb 1500, Eurót szánnák az autóra,vagy egy kicsivel többet.
Elsõre 3-as Golf,vagy 316i jutott eszembe. Szerintetek milyen autó lenne jobb? Vagy még várjak amig több pénzem lesz,és akkor vegyek?

mondejó
Willi Betz
G Astrat 2.2-es motorral. :) (Baromi ritka itthon)

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

jaja.. csak a sima.. ilyen volt jo aron mikor vettem még 1 eve.. azota elegedett vagyok..csak vegre kene valami erosebb auto.. (vagyakozik)

megint valaki bedõlt kocsisnak...
Kicsizoli
A C16SE gyári fogyasztási adata 4,8-tól 16l/100km-ig terjed...50-200 között..egy korabeli kiadvány szerint..

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Willi Betz
Az csak a sima C16NZ,míg a kupás az C16SE. A GSi pedig C20NE vagy C20XE,utóbbi 150 lóerõs.

nekem 1.6 van.. 55kw :D az viszonylag elfogathato fogyasztasu.. bar teljesitmenye nem nagy :D

Willi Betz
Attól függ melyik motornak...a Gsi 10 fölött is megkajál,ha szúrod neki.

Csabesz6
Kérdezd meg Wéber Gabit :)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

kivancsisagbol.. mi a fogyasztasa? atlagosan?

Kicsizoli
Astra kupás 1,6Si 100Le...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

kupás?

Csabesz6
Egy unalmas transzportáló eszköz, szerintem. A kupás menõ. :)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Willi Betz
A Tigra megegyezik a B Corsával mûszaki szempontból,csak máshogy néz ki. Bontottan,de még újonnan is szaré-hugyé lehet hozzá kapni alkatrészeket. A 8 szelepes motorja elnyûhetetlen,abba tényleg csak tankolni kell és annyi,meg évente a szokásos szerviz.

fifi
ha sok a 300 akkor ne haragudj, de vegyél egy Simsont...

???

Csabesz6
De minden nap megeszi a lelkedet kicsit...

kifli
persze megvan, de kevésbé híres arról, hogy baj lenne vele állandóan.
annak is ugyanúgy megvan az esélye, hogy szart veszel...
kifli
Én inkább olyan autót vennék, ami kevésbé rizikós, hogy baja lesz. Mondjuk egy f astra :)
ha megveszed már úgyse azon fogsz gondolkozni, hogy mennyit költs rá :D
kelly1
Ha kell vedd meg ha nem akkor keress mást :)
Ha 300K neked nagyon sok akkor tényleg nem Fiatot kellene venned :(

Mr_no_NaMe
kapásból nem mûködött az index az autón mikor megnéztem...de más bajt nem láttam. Az a gond, nagyon félek tõle. Mondom, karcmentes, hibátlan karosszéria, fullos felújítás, a motortér csillogott-villogott (poros volt picit, de nem kormos!!)

Az a gond, hogy rajtam fog maradni ha ebbe belebukok. 300 pénz pedig sok. Nekem nagyon sok.

Teljesen tanácstalan vagyok.
Zsolti9014
Volt Fiatom, és csak annyit tudok mondani, hogy nagyon szeretni fogod. Persze benne van a pakliban, hogy lesznek vele gondok - az enyém pl. egy kalap szar volt, szépen kifényesítve -, de a lényeg, hogy TÉNYLEG hozzáértõ szerelõvel kell csináltatni, és akkor nem lesz azért vészes. Amúgy ezekhez se drága már az alkatrész.

A Fiat nem rossz autó, én ebben biztos vagyok. Csak szerintem az lehet itt a gond, hogy sokat gányoltak már össze-vissza, és azoknál elõjön már minden, ezért a márkát is szarnak állítják be.

Amikor Unóm volt, egyidejûleg haveromnak is volt ugyanolyan motorral, ugyanolyan korú Unója. Az enyém mint már mondottam, egy kalap fos volt, és egyre-másra jöttek elõ az elõzõ tulajdonos (vagy a nepper?) gányolásai. Havernak semmi baja nem volt vele soha, 5-7 között evett neki, nekem 13-at is akár. De mondjuk õ a rozsdára nem figyelt oda, és akkor vitte karosszériáshoz, amikor már jobban járt az eladással is.

Persze az is benne van a pakliban, hogy nem lesz vele gondod, én ezt kívánom. :)

Hajrá Magyarország!

vegyedmeg :D
Mr_no_NaMe
Gyerekek érzem, hogy meg fogom bánni, de....fú szerelem
Csabesz6
Hozd csak el :)

Adaaam
Ne gondolkozz tovább, hozd el!

everything's better with music

Mr_no_NaMe
Egyre jobban beleástam magam. Népítélet nagyjából annyi összegzésképpen, hogy a motorikájára ráélvez mindenki, állítólag soha nem rohad le, viszont apróbb javítások kivétel nélkül mindig akadnak, és elég rendszeresen.

Ha egy ilyen autót nekem 4 havonta szerelõhöz kell vinnem még azt se bánnám, mert olyan szinten tetszik, hogy nagyon.
Mr_no_NaMe
Papám, ez az autó garázsban volt 10 évig. Nem hittem a szememnek, és most sem hiszek. Ugyan ezeket mondta nekem a szerelõ, hogy kontakthibával fogom hozzá vinni állandóan, de könyörgöm, olyan gyönyörû ez az autó, hogy meghalok tõle. Beleülök, és mintha egy anyahajóba ülnék olyan baszott nagy. Magas formás segge van, maga az autó egybõl szerelem. Fiát, és vágom is az ereimet de mit tegyek? Full egybe van, majdnem húsz éves, és fullos szervizen is volt ahol majdnem minden fontosabb motyót kicseréltek rajta. Az a gond, hogy vidéken van az autó, de ez csak a kisebbik gond.
népítéletet kell még olvasgatni, ott szoktak normális vélmények lenni, viszont fiatnál tapasztalatból mondom neked, hogy ahol folyadék van, és tud folyni, az folyik is, magyarul orrán száján jön belõle minden, plusz szinte mindig kontakthibás benne valami, de ennyi pénzért ha jó állapotú, bûn otthagyni
Mr_no_NaMe
Ezt elkezdtem, ANNYIRA nem húzzák le. Sokan egyetértenek abban, hogy hajtható autó. Nekem azt mondták, hogy az elektronikája egy rakat szar úgy ahogy van, de 50 rongyból szerintem helyre lehet pofozni.

Amit találtam gyönyörû. Nem hittem a szememnek, sõt most sem hiszek neki.

Annyira Fiat ellenes vagyok, hogy eszméletlen. De itt van ez a cumó, és szerelmes lettem.
Csabesz6
Ha tényleg olyan vatta a cucc (van ilyen, véletlenül fennmaradt egyedek), akkor el kell hozni. Állapotot veszünk, nem típust. Egyéb esetben nem javasolnék temprát, de így SZERINTEM bele lehet vágni.

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Mr_no_NaMe
Kifogástalan (szerelõvel átnézetett !!!) állapotú, idõs hölgytõl származó Fiat Tempra 1.6 I.E rõl mi a véleményetek? 230 fix ár, 94-es évjárat.

Suzukit néztem eddig, de ebbe az autóba valósággal beleszerettem. Úgy indultam autót nézni: mindent csak Fiatot ne.

Most mi van? Meghalok érte. Ha milliárdos lennék is megvenném, mert egyszerûen kéne egy ilyen, de mivel nem vagyok, sõt csóró vagyok, ezért nagyon fontolóra vettem napi használati autónak.
kifli
lehet, azoknak nemtudom az alkatrészárait, annyit tudok, hogy az opel alkatrészek is olcsónak számítanak, fõleg régebbiekhez (f-g astra)