Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drága alkatrészárakat honnan vetted? Opelekhez elég olcsó minden ha mondjuk bontóban veszi az ember.
Hajrá Magyarország!
éppen a Tigra egy céltalan és haszontalan, autó...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nõre hallgatni autóvételben olyan, mintha józsi bácsi a váltóõr segítené ki a profokat nyitott agymûtét közben.
A nõknek az ilyen autók tetszenek (személyes tapasztalatom), mint az új bogárhátú, smart, tigra, kispolák, az új kisfiat, csinkvecsentó, matiz, twingo, yaris, panda, lupo, lancia y, kacsa, c3, KA, splash, mini, micra stb.-stb. csupa-csupa elsõrangú SZEMÉT, viszont édi, meg cuki, meg szép a színe (mer a piros az gyorsabb), meg könnyebb vele parkolni (?)...
Jóérzésû férfi ilyenekbe nem száll be, csak szükségbõl max. Tökéletesen haszontalan városi bevásárlókocsik ezek és sokuk még drága is, hiszen divatcikk nõknek, mint a cipõ, igyekeznek is olyat venni, ami színben megy hozzá.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nézegetem a suzukikat, de barátnõm rágja a fülemet, hogy ne vegyek haláldobozt. Mivel elhatároztam a suzukit a vélemények és a tények miatt, ezért nem is hallgattam rá, most viszont talált egy opel tigrát 300ért. Ezen kicsit meginogtam. Az opel német autó, stramm, és nehezen romlik el, de ha elromlik akkor drága megjavítani.
Viszont egy 96os gyártású Tigráról beszélünk, tehát biztos nem kifogástalan az állapota. Véleményem szerint a gatyám rámenne. Opelen és Suzukin vaciláltam mindig is, és elhatároztam, hogy az asszony nem szólhat bele. De ezen most tényleg meginogtam. Megérné 300ért opelt venni? Mert szerintem ez eléggé földtõl elrugaszkodott dolog.
Csak elméleti síkon érdeklõdöm felõletek.
A sajátomról tudok nyilatkozni, semmi baja nem volt soha (kopp-kopp). Egy kipufogó kellett rá, meg olajak, szûrõk. Ja, meg egy szelepfedél-tömítést cseréltünk.
A központi zárat utólag sem nagy munka betenni, akár otthon is megoldható, én 8 ezerért vettem a távirányítósat vagy 2 éve.
Elvisz bárhova, fillérekbõl fenntartható, nem is fogyaszt sokat.
De tényleg meg kell nézni alaposan, mert amit haveromnak megnézegettünk mostanában 200-300 közt, azoknak a nagy része szétrohadt szar volt eladásra összetákolva, de persze frissen lakatoltnak meg ilyesmiknek hirdetve.
Mondjuk attól is függ, mennyit vagy hajlandó utazni érte, hogy megtaláld. Csak idõ és türelem kérdése, de 300-ért használhatót lehet találni.
Hajrá Magyarország!
Nem baj, most már tudom mi van.
Mindenesetre akkor nem álmodozás 300ért találni egy JÓ állapotú suzuki swift szedánt, ugye? Mindenféle extrától eltekintve.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lassan már ott tartok, hogy egy kurva centrálzárnak is örülnék az autóban, csak legyen, de alig van. 1.3-as szedánokat találok csutka üresen, amelyik nagyon jól néz ki és jó állapotban van, azokon centrálzár sincsen, ami meg klímás az meg jóval drágább 300nál.
Mind1, egyelõre a matizomat szeretném eladni, mert még a pénz sincsen meg amit itt fejben költögetek...
Nekem egy autó kell ami olcsó, keveset fogyaszt, mûködik, fillérekért lehet javítani, sõt, javítani se kelljen sûrûn. Azt mondják ezt a csodát úgy hívják, hogy Suzuki Swift. Mit gondoltok errõl? Nagyjából 300.000 Forintom lesz az egész cécóra, de inkább kevesebb. Egy Suzuki Swiftet szeretnék venni szedán kiadásban.
Szeretnék tõletek pár véleményt, ellenvéleményt meghallgatni.
Néztem Merciket németben és 2000euró környékén nagyon jókat nem találtam ami max 3óra utazásra lenne tõlem. A hollandoknál meg ami megfelelne az mind ilyen csúnya zöld meg sárga színû. BMW-kbõl a választék jobb, de autómatát nehezebb találni. Lehet, hogy a végén manuális váltós lesz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Mercikhez szerintem olcsóbbak az alkatrészek mint BMW-khez és még a könnyebb építésû W124-es is masszívabb gép mint mondjuk egy E34-es 5-ös BMW. Cserébe a BMW sportosabb, mozgékonyabb autó - a Mercedes ekkor még a maximális kényelemre fókuszált.
Régi Mercikrõl jókat hallottam, fõleg a W123-ról(pl. jó pár W123 1millió km-t megtett), de sok helyen olvastam, hogy ha valami tönkremegy akkor eléggé sokba kerûlhet a javítás.
A vége szerintem ennek úgy is az lesz, hogy Németországból vagy Hollandiából behozok egy BMW-t.
Inkább válassz egy európai gyártmányt. Merci, BMW vagy Volvo? Ebben az árkategóriában már az állapot az elsõdleges. Én egy '91-es W124-es Mercedest hajtok így elfogult vagyok a Mercik felé: nagyon kényelmes autó és a szerintem a formája sem elavult a korabeli kocsikhoz képest. Az alkatrészek masszívak - az enyémen pl. még az eredeti gyári kipufogó van! Fogyasztás: 2000 köbcentis, 5-fokozatú kéziváltóval - 9-10 liter/100km.
De ha éppen 5-ös BMW-bõl vagy 700-as Volvóból találsz egy szép példányt azokkal sem lõsz mellé. Ezek talán kevésbé különlegesek mint egy Buick de gondod is kevesebb lesz velük!
Leírásban az van, hogy az LPG rendszert ki kell venni vagy cserélni az év vége elõtt. Viszont a forgalmi 3-4hónapos, szóval az autóval nagy gond nem lehet szerintem.
Amit jelenleg fontosnak tartok:minimum 15éves legyen(éves adó miatt), LPG legyen beszerelve, autómata váltó, sedan;kombi;terepjáró.
Amit eddig érdekesnek találtam az mind amerikai import, de ha józan ésszel gondolkodom, akkor inkább nem.
Hasznaltauto.hu tele van sz@rokkal+Belgiumban élek, ezért az felejtõs. Autoscout24-en szoktam kutakodni, de eddig semmit sem találtam amiért kiadnák pénzt.
nekem ez szamit, meg a gagyi alkatreszarak :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Asszem a Peacemaker-ben volt, hogy Klúni egy brutalizált nagymergával zúzta szénné a várost és az üldözõket üldözés közben. Na az eléggé látványos és meggyõzõ volt. Az az utó sem a szétesõsségérõl volt hírös. :DDD
Ebbõl az következik, hogy nem is olyan hülyeség explorerben ülni... :D
Nem, ebben én nem hiszek. A rally autókat is szénnécsövezik és bezony ÉLVE és sértetlenül szállnak ki belõle a kiscsákók, mikor berepülnek lefelé a hegyrõl a brutál fenyõk közé 160-nál a tükörjégen a finn rally-n (és végig mutatja a belsõ kamera is). AZ meggyõzõ. Asszondom. Abban sem szeretnék ülni, de ha már, akkor inkább az kéne.
autópályára, vagy Pestre én nem mernék elindulni vele :D oda már autó kell, de arra, hogy a tecsóba megvegyük a hétvégi kaját, vagy reggel bemenjek vele dolgozni, arra pont megteszi és olcsóbban kijövök, mintha buszbérletet vennék
egyébként meg nem a lemez vastagságán múlik az életed
Szuzira ráteszel a tetejére egy kólásüveget és behorpad (személyes tapasztalat). Mer jóaz...
<#nezze>#nezze>
egyébként lehe hülyézni, meg mondogatni, hogy papírból van, meg nem autó, de tényleg fillérekbõl lehet venni, alkatrész ócó, bontott mégócóbb, tankolod és megy, kisvárosi szaladgálós autónak tökéletes
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Az más. Itt nem a gazdaságosság volt az elsõdleges szempont, hanem a magasság és a terepjárási + szállítási képesség. Plusz némi extra élményindex a benyás motor és a full extrák miatt.
Viszont egy sima személyautónál, ahol a gazdaságosságot hozták fel, mint fõ szempont itt a fiúk, na ott megengedhetetlen a drága fentartási és szervizelési költség, mert amit üzemanyagon megspórolsz azt el is baxod máshol rá. Ergó az legyen igénytelen és szok ócó! :D
Másrészt soha nem vennék a drága szervíz miatt vs explorer :D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül