Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Hajrá Magyarország!
Nálam is, haver régi nokiája nagyon halk, az én htc-m meg gecihangos. Pedig fülessel nincs sok különbség.
Hajrá Magyarország!
De most akkor munkába járáshoz egy 320D??😄😄 + mellé még hétvégére audi a6???😄😄
vagy hogy??
mert ha munkába jársz bõven elég egy hármas golf(de még egy suzuki is😄), viszont ha van pénzed akkor mindegy igazából😄
320 D-t 2000res motorja 2002/06 os
gyári fogyasztása 4.4 városban 7.6
ja es inkább a6 ott vegyél, jobban jársz egy tdi vel mint egy tdsel az tuti...a6 ból is tdi esetleg pdti a legjobb megoldas de ha kell a v6 2,5 is megteszi😉 1,5 millából már találsz jó állapotúakat😊
De szemezek egy Audi A6 2.5os TDI vel is!
úgy 1.5 milla max!
A 318 Tds 4.5 litert eszik meg? láttam ilyen kiírást!
Ez jó lenne munkába járásra a fenti meg hétvégi családi kocsinak! 😄
az hogy 250 ezer km van benne az mindegy, ezt te látod meg érzed majd hogy milyen az autó állapota meg nem tudom mennyid van rá...
az hogy mennyit mennek el a hiba nélkül hát ez java részt a rendszeresen szervizeken múlik mint mindig...
de még nem írtad milyet vennél e39est?meg mennyid van rá?
250 000 km van benne! nem tudom hogy mennyire volt hajtva! azért az nem mindegy hogy hogyan nyomták bele ezt a km mennyiséget!
mennyit mennek el még ezek? hiba nélkül? 😄
Nekem ezek a típusú szedánok tetszenek! nem szeretem az ilyen ferde hátúakat!
97es 2,5 tds 9-10-et benyeli városba
városon kivül már 6-7 között elvan simán
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
mondjuk én fordlájkoló vagyok
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem gondoltam volna, hogy valaha Opel tulaj leszek, .. eddig is a "kedvelem" kategoriaba sorolta.. de most sokat nott a szemembe 😊 na majd aztan kiderul 😄
jííháá.. lett a vilagban egy ujabb Opel rajongo.
Az ülés magasságát nem lehet állítani. Ellenben - legalábbis az enyémben állítható a deréktámasz is tekerõvel.
64LE asszem, és kb 900kiló, nyomatékból megy persze, hamar el lehet váltogatni ha egyedül mész fõleg=kb 5 literes fogyasztás..
Épp most tettem meg Eger-Bp távot 130-at tudja tartani(afölött már nem szeret menni), olyankor 3200-3400 között forog, 120-nál van pont 3000-en. Megy mint a kisangyal, csak olaj legyen benne meg víz persze megfelelõ helyeken 😄
Féket régi autó révén taposni kell, fabia után szarabb lesz de hozzászoksz 😄
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Jó kis kocsi, 40ezret tettem bele idáig, nagy baja sosem volt. Mondjuk vigyázok is rá, nem hanyagolom el.
tesztvezetés háát, attól függ mihez vagy szokva 😄 én F astra után ültem át, elsõre kb: magasan ülök mint állat, rohadt kényelmes puha ülések, a futómû is puha, dõl is kanyarokban rendesen, több személlyel már néha ijesztõen. A váltó franciásan összevissza lötyög de mégis jól veszi mindegyiket, a motor hangszigetelés nem sok, zajos, kicsit rezonál, igazi nyers dízel 😊
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?