Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
másik lejátszó programot is próbálhatsz, nekem anno win mobile 6.5-el a gyári halk volt, külsõ gyártótól származó pedig jó.
jack-jack dugo problema lehet.. nicns rendes kontakt, ..vagy pedig gyakori problema, hogy nics rendesen bedugva.. vegiulis ezi is kontakt hiba 😄 .. bar elegge letr a tematol.. de ugysincs mas tema.. szoval folyatassatok 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Zsolti9014
Értem. Akkor tévedtem. Én ugyan eddig csak navigációt próbáltam így telefonról, de azzal nem volt ilyen problémám.

Hajrá Magyarország!

A telefonon (Samsung Galaxy W), 13as skála van, fülessel még metrón is csak 8-9esen szoktam hallgatni. Autóban viszont maxra kell tenni és az autóhifit is majdnem maxra kell tenni, hogy hallható(!!!) legyen. De most leszedtem két másik zenelejátszót, hátha azokkal jobb lesz.

kifli
a mobil gondja lesz szerintem.

Nálam is, haver régi nokiája nagyon halk, az én htc-m meg gecihangos. Pedig fülessel nincs sok különbség.
Zsolti9014
A telefonon hogy van beállítva a hangerõ? Lehet, hogy csak annyi a gond, hogy azon is kell még ráadni.

Hajrá Magyarország!

Sziasztok! Az autóba vettem egy jack csatlakozós rádiót, így jack kábellel ki tudom kötni a mobilt ahonnan mehet a zene. Viszont van egy gond vele, mégpedig hogy nagyon behalkul. 100as skálán lehet hangerõt állítani, ha rádiót hallgatok akkor 40 körül bõven elég, ám ha mobilról megy a zene, akkor mindent maxra kell tenni, hogy az utóbbi hangerõt elérjem. Ez minek a hibája, a kábel, vagy a telefon szoftvere?

Effe88
???D:😄😄komoly??

Kicsizoli
Csak úgy kiváncsiságból, neked milyen autód van???

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Adaaam
Még mindig nem esett le hogy ambrussal beszélgetsz? 😄DDD

everything's better with music

Effe88
ja az lemaradt hogy az a6-ból 1,9 tdi ,pd tdik a legjobbak

Effe88
Azok már rendbe vannak.
De most akkor munkába járáshoz egy 320D??😄😄 + mellé még hétvégére audi a6???😄😄
vagy hogy??
mert ha munkába jársz bõven elég egy hármas golf(de még egy suzuki is😄), viszont ha van pénzed akkor mindegy igazából😄

Ha csak sima dízelest vennék?
320 D-t 2000res motorja 2002/06 os
gyári fogyasztása 4.4 városban 7.6
Effe88
318tds 8 litert siman benyel varosba ,ne vegyél olyat, ha melos kocsi kell vegyél 3as golfot 1,9tdi-t az egy nagyon fasza kis auto kicsit rohad de nagyon megbizhato,na azok fogyasztanak 5-6 litert...

ja es inkább a6 ott vegyél, jobban jársz egy tdi vel mint egy tdsel az tuti...a6 ból is tdi esetleg pdti a legjobb megoldas de ha kell a v6 2,5 is megteszi😉 1,5 millából már találsz jó állapotúakat😊

E39 es az! 1997 évjárat a kocsi, amit néztem! 😄
De szemezek egy Audi A6 2.5os TDI vel is!
úgy 1.5 milla max!

A 318 Tds 4.5 litert eszik meg? láttam ilyen kiírást!
Ez jó lenne munkába járásra a fenti meg hétvégi családi kocsinak! 😄
Effe88
hát az 525 tds a hengerfejes probléma elég gyakori..
az hogy 250 ezer km van benne az mindegy, ezt te látod meg érzed majd hogy milyen az autó állapota meg nem tudom mennyid van rá...
az hogy mennyit mennek el a hiba nélkül hát ez java részt a rendszeresen szervizeken múlik mint mindig...
de még nem írtad milyet vennél e39est?meg mennyid van rá?

Gyakori az ilyen probléma? Rohadni ezek még nem rohadnak? de ez megint attól függ ! ...
250 000 km van benne! nem tudom hogy mennyire volt hajtva! azért az nem mindegy hogy hogyan nyomták bele ezt a km mennyiséget!
mennyit mennek el még ezek? hiba nélkül? 😄
Nekem ezek a típusú szedánok tetszenek! nem szeretem az ilyen ferde hátúakat!
Effe88
Egyik cimborámnak az volt bár az övé hengerfejes lett a váltó szinkron gyûrû kuka, turbó kuka...😄😄
97es 2,5 tds 9-10-et benyeli városba
városon kivül már 6-7 között elvan simán

BMW 525tds ezek mennyit zabálnak? azt mondták a 318 TDS megeszik 4.5-5 litert!
Effe88
Az jó ár!!

100ezerért. Nincs vele semmi gond, nincs huzatva, nincs agyonrozsdásodva.

Effe88
mennyiért vetted??😄😄

Na megvettem a Peugeot 309est, mint kiderült 1.9es dízel. Nagyon jól megy, tetszik is, csak ajánlani tudom 😊 Köszönöm a segítséget!!<#vigyor>

Lammer
hat igen... ilyenkor orulok, hogy a Stiftem kemeny 40.700 Ft. volt, osszeZSen 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

plusz ha megvetted, meg kell kötni rá a kötelezõ biztosítást, annak az igazolójával lehet átíratni, a neten a biztosításkötés 10 perc, az átírás pedig ennyibe fog kerülni
kelly1
Eredet vizsga 1 óra, átírás 20 perc.

DanielT
Eredetiségvizsgálat fél óra, átírás szintén, minden megvárható a helyszínen.
És mennyi idõbe telik az eredetiségvizsgálat, az átírás stb?

Köszönöm. Tehát elmegyek, tetszik, kitöltök 4 adásvételit, utána irány szervizbe eredetiségvizsgálatra, utána pedig önkormányzatba az átírás ugye?

kelly1
Szia! Személyi igazolvány és 2 tanú kell az adásvételihez. 15 napod van átíratni, ehhez kell kötelezõ biztosítás és eredetiség vizsgálat. Az átírás költsége az autó Kw fügvénye és a kora . Utoljára egy 6 éves 1.6 benzinest írattam át 90.000 körül volt cakk-pakk mindennel ha jól emlékszem.

Hali! Kedden megyek autót nézni, ehhez is lenne pár kérdésem. Amennyiben tetszik az autó és megvenném, milyen papirok kellenek, mennyi idõm van, közvetlen vétel után mennyit mehetek vele stb. Azt tudom, hogy kell adásvételi, de azon kívül van még valami? Mennyi az átírás, vannak e még költségek? Tehát mi a menete? Bocsi a sok kérdésért 😊

8 szelepes 😊 😊.. uzemanyag toltonyilas korul picit kezd rozsdasodni..de nem vészes.. azon kivul szinte sehol 😊 .. nemreg jottem haza angliabol végleg.. szoval ugyintezes stb de utána majd szeretgetem az uj dragasagot 😊

Effe88
az😄
sose😄persze😄

Willi Betz
De ugye nem 16 szelepes,csak 8? Elõbbi szereti enni az olajat(nem minden esetben),utóbbi pedig örök darab. F Astra gyengepontja,ahogy a legtöbb hasonló korú Opelnek a rozsdásodás. Hátsó ívek,küszöb,ajtók alja...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

kifli
már ne is haragudj, de hülyeséget beszélsz, vagy csak nemláttad a reklámot. Ott tuti nem hazudnak... 😄D
Kicsizoli
"Opel Der Zuverlässige"... 😊))

Készülget a gép lassan, de biztosan..

minden modellnek megvannak a maga típushibái, ugyanúgy az opel sem kivétel
Sir Quno Jedi
opelsosekopel

mondjuk én fordlájkoló vagyok

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

koszi szepen Neked is.. kosz a jokivansagot is..remeljuk meglesz 😄

Zsolti9014
szerintem nem fogsz csalódni. sok balesetmentes kilométert!

Hajrá Magyarország!

koszi koszi.. 😊

Lammer
gratula! hasznald egeszseggel! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

nos.. szeretném megkoszonni meg 1x az opel astra 1.6 f hez valo hsz-eket. vegul megvettem mult het penteken. ma pedig már a nevemre is kerult a jármû. elnyerte tetszésem.. persze csak kesobb derul ki jo vasar volt -e de eddig ugy tunik. kimelte az elozo tulaja.. ez mar messzirol latszott..

nem gondoltam volna, hogy valaha Opel tulaj leszek, .. eddig is a "kedvelem" kategoriaba sorolta.. de most sokat nott a szemembe 😊 na majd aztan kiderul 😄

jííháá.. lett a vilagban egy ujabb Opel rajongo.

Oké, köszönöm a hasznos infókat 😊

Benel
198 vagyok, mögém befér egy nálam alacsonyabb ember simán. Hátra lehet tolni bõven (nem úgy mint egy ignisbe ahova full hátratolt ülésnél is beakadtak a lábaim a kormányba 😄 ) Nem is a leghátsó állásban van.
Az ülés magasságát nem lehet állítani. Ellenben - legalábbis az enyémben állítható a deréktámasz is tekerõvel.
64LE asszem, és kb 900kiló, nyomatékból megy persze, hamar el lehet váltogatni ha egyedül mész fõleg=kb 5 literes fogyasztás..
Épp most tettem meg Eger-Bp távot 130-at tudja tartani(afölött már nem szeret menni), olyankor 3200-3400 között forog, 120-nál van pont 3000-en. Megy mint a kisangyal, csak olaj legyen benne meg víz persze megfelelõ helyeken 😄
Féket régi autó révén taposni kell, fabia után szarabb lesz de hozzászoksz 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Hát... Skoda Fabia kombihoz vagyok szokva, ahhoz képest nagy váltás lesz.<#vigyor> Egy kérdés még, mivel én 192cm magas vagyok, be fogok rendesen férni, ülést lehet mélyebbre rakni? Lábnak van kényelmesen hely, az autó mennyire megy és a fék megfogja e rendesen.

Benel
ehh én ugyanígy vettem, kb ilyen sztorival, csak nekem 190.000 volt benne.
Jó kis kocsi, 40ezret tettem bele idáig, nagy baja sosem volt. Mondjuk vigyázok is rá, nem hanyagolom el.

tesztvezetés háát, attól függ mihez vagy szokva 😄 én F astra után ültem át, elsõre kb: magasan ülök mint állat, rohadt kényelmes puha ülések, a futómû is puha, dõl is kanyarokban rendesen, több személlyel már néha ijesztõen. A váltó franciásan összevissza lötyög de mégis jól veszi mindegyiket, a motor hangszigetelés nem sok, zajos, kicsit rezonál, igazi nyers dízel 😊

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Sziasztok! Egy dízel Peugeot 309essel szemezgetünk egy ideje, ismerõstõl vennénk, akik egy idõs falusi házaspár, akik összesen 144ezer kilométert tettek bele, nagyrészt garázsban állt, így nem is rozsdás, külsõleg nincsen vele semmi gond. Tesztvezetésen még nem voltam vele, az most a héten esedékes, mit gondoltok róla? Mit érdemes tudni róla, volt valakinek ilyene?

én kérek elnézést 😊 .. bocsi

Willi Betz
A H-ban nincs vízhõfok mutató.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?