Milyen kocsit vegyek MOST?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondeo – ennyiért 1997-1999 közötti gyártásban jutunk hozzá, ami pedig a szaloncukor-maszkos, tûrhetõ kidolgozású faceliftelt verziót jelenti. Az 1,8-as dízelek itt sem valami kellemesek, de benzinesek vállalhatók."
Autónak meg egy ötlet: Audi 80. A B3-asból az 1.9-es szívódízel nem egy erõmû, de nagybátyámék egy tankból megjárták Erdélyt vele. De van belõle turbódízel is.
Hajrá Magyarország!
de a motorja jó akkor minden fasza😊
nagyon jó takarékos motor az 1,8 td
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Fõleg, a jókis japán motorral.
Igaz a festés a classicocon már szar minõségû sajnos, kavicsok könnyen lepattintják.
Az itthoni lassan 300e km-nél jár, és egyszer kellett rá 30e-et költeni. Akkor sem az volt, hogy el sem akart indulni.
Más nagyobb tétel eddig nem volt. Vagyis a klíma radi kilyukadt, de ez nemhiszem, hogy autófüggõ.
Nyilván nem egy erõgép, de szerintem nincs gond vele. A megbízhatóság, és az alacsony fogyasztás ellensúlyozza, és még mindig jobban megy mint egy 1.4 benzin. Eddig akit vittem, az mind dícsérgette, hogy jólmegy 😊
btw az 1.8-as mondeoban van 8-al több paci, és 7-el több nm. Ugyanakkor sokkal nehezebb. Ahhoz képest az astra biztos erõsebbnek tûnik. Mellé a mondeonak magasabb fordulat is kell ehhez.
Ha 3000 fölött pörög a motor, akkor érezhetõ, hogy többet eszik sokkal. 3000-nél van 130-on az óra.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
mondeot nézzél 1,8 td 5 literrel el jár nagy is,kényelmes is
fõleg frissités utáni változatot aszem 96-tól volt frissítése de 600 ezerig bõven találsz 98-00as mondeókat
audit nem tudom kapsz-e normálisat 600 ezerért passz
omegát szerintem ne vegyél
A másik kérdésre a válasz, hogy hol iratnám be azt még nem tudom meglátjuk hol kedvezõbbek a feltételek, de valószínüleg magyar rendszámot fog kapni, Ausztriában eléggé húzósak az adók.
És akkor gondolom osztrák rendszámos lesz ügye?Meg az is mindegy, hogy hol veszed?(nincs ilyen hülye regadó, stb?)
Merre élsz amúgy?
A foglalót már elküldtem, azt mondta csak a dealer, hogy a rükverc fogaskereke kopott, de amúgy tökéletes szerkezetileg a váltó, gondolom ha jobban elkopik elfogy majd a hátramenet, de ez könnyen orvosolható.
50k-t elküldtem neki paypalon aztán majd meglátjuk hogy jön össze a dolog.
Szerintem egy hetet nem bír az ki.
Láttam a merci téma nemrég felvetõdött, én is egy Mercedest néztem ki magamnak, igaz kicsit más a célom, mint akik elõttem írtak.
Mercedes E420 kombi mûködõ motor, váltó, arra gondoltam P-s rendszámmal használhatnám egy ideig pár hétig mondjuk, aztán értékesíteni alkatrészenként, mert nem éri meg forgalomba helyeztetni.
Szerintetek megéri-e, lenne rá vevõ?
Mert ahogy nézem elég komoly felszereltsége van, memõriás beige bõrbelsõ, stb.
Na meg akkor sem szeppennék meg ha csak az árát hozná vissza, hisz azért még ma is izgalomba jön a v8-tól, meg a szép belsõ tértõl egy igazi autóbuzi szíve.
Szerencsére tréler az olcsó, mert haverral elhozzuk üzemanyagköltségen, a haver kereskedõ meg majd ad P rendszámot ameddig kell.
Csak sajnos akkor nem vihetem magammal a haverokat kocsikázni...
Na jó ez már más téma.
gondolom van elég 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
viszont ha száguldozni szeretnél akkor ilyen 700-800 ezer forintért már kapsz suzukit gsx-r 750eseket 2003-04eseket, na azokkal száguldozhatsz😊
everything's better with music
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
megdöbbentõen nagy autó belül. én 190vagyok, és 125kg, ha beállítom magamnak az ülést, úgy ülök magam mögé, hogy alig ér hozzá a lábam az elsõ üléshez...
nem az enyém amúgy, csak sokat használom rohangálásra...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nemnéztem mire válaszolsz bocsi...
Amúgy én nemnagyon láttam hõfokmérõ nélküli autót.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
4 éves autóra olyan sokat kell költeni, fõleg egy "ekkora" márkánál?!
Azt hittem ( a 13+ éves opel corsám után), hogy a nagyobb márkák azért már jobb minõségûek, még ha el is romlanak és költeni is kell rá, akkor csak 10 év körül.
Fogyasztásra meg azt mondták jól fogyaszt, ismerõsnek van ilyen.. 4-5 literbe megáll, mivel dízel.
Ma de elvileg pár nap és kiderül, majd írok véleményt😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Pozitív
Minõségi összeszerelés, finom anyagok, prémium hangulat. Tágas utastér, jó variálhatóság, magas szintû aktív és passzív biztonság, széles motorválaszték.
Negatív
Magas vételár, drága extrák, fura üléspozíció, nagy fogyasztású benzinesek." autonavigátor.hu
Emiatt kérdeztem róla, hogy ki mennyire ismeri a negatív és pozitív oldalát, fogyasztás, útfekvés, stb..
Egyébként w169-es generáció
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
w168-w169 vagy a legújabb w176osra
de látatlanba egy tuti😊😊:negatív:-magas fenntartási költség mind minden mercinél az fix<#nevetes1>#nevetes1>
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Automata dízel A-s mercikrõl mi a vélemény? 4-5 éves autóról van szó.
( nem az ár/érték érdekel, mert az most lényegtelen, hanem maga a kocsi tulajdomságai, hibái, elõnyei.. )
Köszi 😊