Lelki energia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy állítás.
Na most cáfold meg bizonyítékokkal, mérésekkel, egyebekkel alátámasztva.
Egyébként meg, hol marad a légyszíves, kérlek, egyebek?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
ha pedig egy másik topikról beszélsz, rakj linket is, több topikban is van szó fényrõl
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ez egy állítás.
Tudod, pár mondat vhogy úgy kezdõdik: Nem igaz, mert....bizonyítékokkal, mérésekkel, egyebekkel alátámasztva.
Közben azért kukucs be a fényrõl szóló topicba is, nehogy olyasmit írj, amit ott már bebizonyítottak, hogy mégis igaz....
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nincs vki a közeledben, akin levezetheted a rejtett agresszíódat?
Fájdalmas az is, hogy cáfolatok helyett csak lehúzás megy. Nem csípem, ha egy ember úgy akar okosnak tûnni, hogy mást lehúz, nem úgy, hogy a saját tudását (ami mindenkinek hiányos...) mutatja. (vagy legalább venné a fáradtságot, ha már hozzászól, hogy utána nézzen, ha nem ért hozzá).
míg napfény, vagy ezoterikus sámánemberek nélkül bõven megvagyunk..
"energiaháztartás"ról írtál, ebbe én nem venném bele a fényt-hõt sem, nemhogy
mindenféle nem létezõ ezoterikus szarokat, amikre elõször céloztál.
nem beszélve arról, hogy attól, hogy rádsüt a napfény, még nem nyersz energiát.
ha meg sokat süt, rögtön el is kezdesz izzadni, mert 36-37°C az egészséges emberi test hõmérséklete, egész évben, minden kontinensen..
Õt nem? Feltételezem téged sem.
Hát akkor a hõátadás energia szempontjából hogy van?
Egyébként szép dolog a betyárbecsület.😄 és az összetartás: falka-elv.
Felmelegszik például.Ez energetikailag milyen folyamat?
Általános iskolás fizika...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Kicsit elgondolkodtam. Ha egy ember nem egészséges és nem mûködik optimálisan a szervezete, könnyen elképzelhetõ, hogy az "energiaháztartása" sem. Hiányállapot lép fel és mivel a szervezet nem tudja pótolni, hát "máshonnan szerzi be". Nem is tûnik akkora baromságnak. A fizikában is rengeteg "kiegyenlítõdéses" folyamat van. Végül is szerintetek miért hülyeség?
Szerintetek?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Amúgy errõl az "érzékeny" vízrõl nekem a Szellemírtókban látható takony ugrott be elsõre 😄
One man\'s hero, is another man\'s demon...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha szerzel elektromikroszkópot akkor én biztosítom hozzá a vizet. 😄
- Ha szinte pontosan ugyanazokat a formákat kapjuk, meg mint a korábbi kísérleten, akkor a víz "érti" a szavak jelentését, míg a gyermek (aki kimondja) nem. Hiszen a negatív töltésre rendezetlenebbül reagál, míg a pozitívra felveszi a kristály alakot.
- Ha teljesen más formákat kapunk eredményként, akkor vagy azért nem alakult, ki a forma, mert a gyerek számára ezek csak nevek, kifejezések, jelentés nélkül, így ezekre gondolva sem pozítív sem pedig negatív érzelmeket nem produkál, ami hatna a vízre.
Kitaláltam egy jobb kísérletet 😄
Van egy ember, aki még nem hallott, mondjuk Hitlerrõl. Azt hazudjuk neki, hogy Hitler, mennyi jót tett az emberekkel, tehát pozitív dolgokat mesélünk róla. Így az alany kezdi õt megszeretni, ha rá gondol pozitív érzései lesznek. Így kimondja Hitler nevét, tegyük fel, hogy kialakul a kristályforma. Aztán eláruljuk neki milyen ember volt Hitler valójában, majd megkérjük, hogy mondja ki egy másik kancsó víz elõtt újra a nevét. Ha megvan az eredmény, összevetjük.
Na ennyi nekem elég az agymenésbõl 😊
Ezt vajon mért nem tesztelték? vagy tesztelték, csak nekünk nem mutatták be az eredményét, mert nem sikerült 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Pl.: Egy papírra nyomtatják az óceán szót. Ugyanúgy mint a videón elvégzik a kísérletet, majd megismétlik ugyanezt, csak most egy embert ültetnek a víz elé, hogy gondoljon az óceánra. Aztán összevetik a két eredményt.
Bár így belegondolva, minden ember máshogy képzeli el a dolgokat, tehát ha én azt mondom, hogy gondolj egy tölgyfára, 100% hogy teljesen máshogy képzeljük el majd õket.
Bonyolult dolgok ezek, na 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Honnét tudja a víz, hogy a papírra leírt szó pozitív, vagy negatív töltésû? Az még valamennyire érthetõ, ha a pozitív/negatív hangrezgésekre eltérõ módon reagál, de hogy dönti el ezt a leírt szavak esetében? Mert, ha jól gondolom, itt is ugyanaz történik, mikor az elefánt, vagy az eukaliptuszfa fényképét tették a pohár alá, vagyis nem a jelentését "veszi át", hanem csak a képet "kódolja" kristály formájában.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Könyvmolyok vagytok-e azt nem tudom. Túl könnyû NET-en okosnak tûnni...
Sok fiatal hiszi, hogy hú majd én...aztán megváltozik. Én sem voltam másképp, bár jobban tiszteltem az idõsebbeket az tuti.
inkább humán felfogásban éljük meg a "valóságot", mindinkább reálban.
Egyébként tök jól szórakozom, kb. ilyen beképzelt könyvmolynak képzelhetsz minket _::_DD_😄d
"The trees move. Do you not see it?"
Te tulajdonképpen miért jársz tudományos topikba fórumozni?
Lakatos Rambónak is van egyénisége, mégse jár ide.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Csak mert ebbõl a hsz-bõl úgy tûnik hogy nem.
De lehet, hogy csak én gondolok rosszra, mert sajnos nem egyértelmû.
Most már ne is nézd meg!
Ha meglátnád ki az a Zuzu, biztos megsértõdnél, és russzul éreznéd magad ezek után.
Szerintem jobb neked így, hogy nem tudod mi olyan vicces😄