Gázpisztoly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hatástalanitott fegyver,az azt jelenti,hogy kivonták a forgalomból-mûszakilag alkalmatlanná tették a használatra!Vegyünk egy pisztolyt-akármilyet!
A csövét kifúrják,a huzagot -végigersztik elektródával és ráadják a feszkót!A töltényûrt bedugaszolják,behegesztik,átstiftelik-ha öntöltõ volt,akkor kivégzik a tûzfalat,ûtõszeget-mindent.
Próbálj meg egy ilyet visszaélesiteni!Mégha kipótolgatod a tûzfalat-csövet nem szerzel hozzá sehol-az tuti-és az a lényege!A régit meg..hagyjuk!Szétrobbanna az elsõ használatkor!Forgókra ugyanez vonatkozik-mégha le is gyártatod a dobot-vagyonokért esetleg-és a tróger,aki megcsinálja,nem nyom fel-akkor is ott a csõ!A gépkarikat meg hagyjuk...zár,csõ..pótolhatatlanok-és ha még-teszem azt-meg is oldod valahogy-lõszert honnan?Tudod,hogy a rendõrök mennyire ugranak az ilyen cuccokra?Internetes piactereken minden harmadik,aki ilyesmit hirdet,az zsaru..csak segg ahhoz,ami a hivatása-és ily módon növeli a saját eredményességi mutatóit,hogy beránt skaccokat..aztán meg lefüleli az áldozatát...ez a mai Magyarország!A Jobbik ezt a problémát is jobbá teszi!
az élesbõl gázositott cucokat szintén nem lehet!legyöngitik a csõbefogását-a PA-nál,a Paranál meg lemarják a tok vezetõléceit...Szóval,aki ilyesmiben sántkál az igy is,úgy is-ráfarag!
A gázriasztók...java részük,gagyi spiáter-öntöltõt nem szabad venni(gyorsan kikopik,eltörik,mellesleg éles helyzetben idõt veszt a használó-még akkor is,ha tudja ,mit is kellene tennie!-ha elcsettenés van,addig elmetszik a torkát!A spec.alakulatok-pl.az ezred kommandója is forgót használ(t)a 90-es évek végéig..sokkal gyorsabban lehet a tárat kiüriteni-"western"-stilusban
A Keserû"-GP-k..A state-police-és tsai-fos,gagi szarok,rosszabbak,mint az olasz "bruni"-cuccok,a törökök sokkal jobbak!Rájött erre má' a Bécó is,hogy nem neki való a gázpisztoly gyártás,ezért importálja a törököktõl-alkatrésznek,itt csak szerelik,azé' a Kesernye "-gari...
A gumis -forgói azok jók,amik aluból vannak.Amúgy nevetséges az egész,más törvényi szabályozás esetén csõdbe ment volna már a "Mûvek"-ezért pönget a rendõrárvák-javára milliókat.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
<#vigyor2>#vigyor2>
2010-03-04
A Nem Halálos Hatású Fegyverek Tartóinak Érdekvédelmi Szervezete (NEHA) megdöbbenéssel értesült arról, hogy az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium az ORFK Igazgatásrendészet nyomására a gáz- és riasztófegyverek viselõinek számára orvosi alkalmassági vizsgálatot kíván kötelezõvé tenni.
Teszi az IRM mindezt úgy, hogy a sportcélú lõfegyverekkel kapcsolatos szigorítások közé csempészi ezt a rendelkezést. Ezáltal az emberélet kioltására alkalmatlan önvédelmi eszközökkel védekezni kívánó polgárt összemossa az elmebeteg fegyveres ámokfutókkal.
Jelenleg mintegy 50 ezer darab gáz-riasztó fegyver viselésére jogosító engedély van kiadva. Technikailag is végrehajthatatlan egy ekkora tömeg záros határidõn belül orvosi vizsgálaton való részvétele, a visszamenõleges hatály pedig alkotmányosan is aggályos.
Legfõképpen pedig teljes mértékben értelmetlen, hiszen maga az eszköz, veszélytelen volta okán akár 18 éves kor alatt is megvásárolható, a viselésre jogosító engedély kiadásának feltétele pedig az eddigiekben a nagykorúság és a büntetlen elõélet volt.
Ez tökéletesen elegendõ, hiszen nincs arra precedens, miszerint egészségügyi probléma miatt közterületen kriminális cselekményt követett volna el bármely engedélyes. Éppen ellenkezõleg, 2010. januárjában Tiszakürtön két rendõrt védett meg a rájuk támadó bûnözõktõl egy engedéllyel viselt gázfegyverét használó polgár.
A tervezett intézkedés tehát tökéletesen értelmetlen, dilettáns pótcselekvés, mely az önvédelmüket nem halálos eszközzel megoldani kívánó polgárokra felesleges 5-10 ezer forintos költséget hárít. Melléktermékeként viszont aki kiváltotta volna a viselési engedélyt, az sem fogja ezt megtenni annak bonyolultsága okán, ezzel a rendõrség újabb bevételektõl esik el.
Végezetül: javasoljuk a piros színû kerékpárok betiltását, mert ugyan a fegyveres ámokfutások ellen annak sincs semmi értelme, de szintén alkalmas a választások elõtt állampolgárok jelentõs tömegeinek felbõszítésére!
Nem Halálos Hatású Fegyverek Tartóinak Érdekvédelmi Szervezete (NEHA)
Kapcsolattartó: Vass Gábor elnökségi tag
[email protected]
061-260-11-48
http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
2000 ft!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azt értem, hogy ha helyhez kötött (üzlet, lakás), akkor elég csak bejelenteni, de ha az ember magánál akarja tartani, akkor mi a helyzet?
Az operációs rendszeren is túl...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
van is egy ilyen szólás..vagy mi,hogy ,,a fegyver nem öl embert,az ember öl embert''
amúgy,aki ölni akar,annak mind1,hogy van-e stukkere vagy sem
akkor megölhet: bicskával,karddal,láncfûrésszel,sarlóval,csavarhúzóval..de még egy kis székkel is,ha jó helyre üt vele
BMW Über Alles!
Uma P22 40E-ert...
Azert a tobbseg ahogy nezem realis. 😊
"Alfa,Röhm,Walther - igen,a német stukik kiválóak"
Az a Walther az Umarex lesz, amibol sok cucc nem valami jo es tularazottak...
"Az ekol,voltran,keserû navy(gagyi másolata az igazi keserûnek)"
Masolata? WTF? A Keseru navy, viper, stb azok mind torok Voltran/Ekol cuccok, amiket a Keseru forgalmaz magyarorszagon.
Ha joltudom, akkor "Made in Hungary" van rajuk irva, ami erdekes... 😄
Megsugom, hogy a GP-k nem loszerrel, hanem toltennyel mukodnek (nem mindegy). 😊
A keseru fele eles konverziok ugytudom, hogy nem visszaalakithatoak.
rendõr nem leszek
katona lennék,ha lenne Magyar Hadsereg,de nincs...NATO katona meg nem leszek,mert nem fogok amerika kapzsiságáért meghalni annak a golyójától,akit szintén elnyomnak a pénz,olaj,hatalomért
BMW Über Alles!
nem arra,hogy az utcára vigyék és lövöldözzenek vele,mint a filmekbe:S
az kéne még
BMW Über Alles!
Amerikában szó szerint mindennaposak a civil lövöldözések utáni halálos áldozatok.
A gyilkos indulatot meg fegyverrel lehet a legegyszerûbben véghezvinni, mert azzal van a legkevesebb macera és sokkal nagyobb az esélye, hogy használja valaki, mintsem hogy hatékony fegyver híján lassan lenyugodna.
Nekem személy szerint nem hiányzik az, hogy mindenki fegyverrel mászkáljon az utcákon, de az otthonát azért hadd védje meg az ember anélkül, hogy lecsuknák.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ezek nagyrészt nem fehérek,építési "vállalkozók"...és,ahogy láttam 1 szobára 4 stukker jutott...mégcsak nem is rejtegették
1 az ablakpárkányon
2 a fiókba(véletlenül belenéztem)
1 a szekrénytetején...
:S én így nem érzem magam biztonságban...és állítólag a pincében még voltak gépkarabélyok is,ezt én nem láttam,csak apám,de neki elhiszem(miért hazudna?!)
BMW Über Alles!
azzal hogy engedélyezik csak mégtöbb fegyver lenne.
õszintén én örülök hogy nem lehet akárkinél fegyver...
"aki akarja úgyis beszerzi"
ja. csak így 10.000bõl egy embernek van éles
úgy meg minden második bûnözõnél fegyver lenne. persze felelõtlenül használná stb.
én nem akarok meghalni. szóval SEMMIKÉPP!
u dont have to listen anybody else but me
míg amerikában ez alkotmányos jog,ami annyit tesz,hogy 21éves kort betöltve,bármilyen kaliberû fegyvert vehetsz,és tarthatsz otthon
van,akinek pl. tankok is vannak,légvédelmi löveg,vadászgép(õrült amerikaiak)
szlovákoknál is lazább a fegyvertörvény
a finneknél pedig 15éves kortól! lehet élesfegyvert venni
de asszem angliában a kiskaliberü forgótáras pisztolyokat gyûjthetik engedély nélkül....
----
Ti engedélyeznétek magánterületen való éles fegyvertartását?
én igen.
okai:
- mivel az impotens rendõrségünk képtelen megvédeni minket,mi megtennénk
- a fegyverek legalizálása visszaszorítani a bûnözést,mert a bûnözõknek számolnia kéne azzal,hogy lehet,ott hagyja a fogát
- ezzel minket segítenének,mert aki bûnözõ,annak az illegális fegyvertartás/használat csak 1 + vádpont...nem érdekli,úgyis beszerzik a feketepiacon,amit kell
- minden legálisan vehetõ fegyveren lenne sorozat szám,nem úgy mint a bûnözõkén(amelyek mai napig a FÉG által gyártott hatástalanított fegyverek,ügyes visszaalakításával újra lõképes lett,és így sorozatszám nélküli)
- 9mm-es maroklõfegyver,golyóspuskát,sörétes puskát engedélyezném,persze csak megfelelõ feltételek mellett
pl.
- 18,de inkább 21éves életkor
- büntetlen és fedhetetlen elõélet
- pszichológiai vizsgálat
- általános EÜ vizsgálat
- fegyverismereti,használati ismeretek
- egy kis jog,hogy tudja mi a helyzet önvédelem esetén
talán ilyen feltételekkel lehetséges lenne,de persze a balesetek nem zárhatóak ki,meg persze az önbíráskodás sem
de én úgy vagyok vele,aki ölni akar,az megteszi pisztoly/puska nélkül is...egyszerûen leszúrja stb.
BMW Über Alles!
Ebben tökéletesen egyet értünk!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
de utálom elkötelezni magam ilyen klubokhoz
mellesleg egy fegyver,ga éles,ha gáz,ha lég,akármilyen...felelõsségel jár
egy légpuskával is lehet ölni,meg súlyos/maradandó sérüléseket okozni
úgy látom,akkor marad a gázfegyverek gyûjtése 😞 bár nyílván nem élesbõl akartam arzenált,de örültem volna egy éles glock 17-nek,vagy egy berettának
a gázpisztolyomal is elszórakozok,szétszedem,kitisztítom,megolajozom..stb.
nem a lövöldözés itt a cél,csak bármi történhet :S
BMW Über Alles!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
azt tudom hogy xy akit személyesen ismerek immáron 6éve hordhat magánál éles maroklõfegyvert, gondolom én hogy a rangja megengedi vagy esetleg a pozicíója miatt kérelmezheti hogy tarthasson.
am mégis,mit tanácsolsz? hogy lehet élesfegyverhez jutni Mo.-n?
nem akarok sem ölni vele(még önvédelembõl sem),ámokfutni sem,és az akaratom érvényesíteni sem...
jelenleg nem érzem,hogy vadásznának rám,de ha így lenne se tudnám bizonyítani a zsaruknak...mégis mit tanácsolsz?
BMW Über Alles!
Arról nem is beszélve, hogy ezek szerint még fegyvervizsgája sincs!
Esetleg téged akaszt hasba!
<#awink>#awink>
amúgy sorry,hogy itt beszéljük ezt meg,de örülj,hogy megy a topik
ez a gázpisztoly dolog,úgy látom az sg-zõk zömét hidegen hagyja
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
politikus,kormányõr,polgármester,börtönõr
BMW Über Alles!
"akinek nincs fegyvere,az rabszolga"
mellesleg sedónak most igaza van xD
halandó magyar(birka adófizetõ) nem kaphat rá engedélyt...de vanna trükkök
1.leteszel egy vagyonõr vizsgát,utána már simaliba fegyvertartásit szerezni(én ezt fogom választani)
2.vadásztársosághoz mész,ami kemény százezrekbe kerül...
3.sportlövõnek állsz
4.tartasz illegálisan,és akkor nem kell rá semmilyen papír,csak jó dugd el,ne mutogasd,senkinek,aki valaha az életben is rosszat akar majd neked...pl (feleség,barátnõ,stb.)
BMW Über Alles!
otthoni éles fegyvernek az értelme nulla.
sehol nem lõhetsz vele legalágilas. ha lõsz és kiderül akkor bizony hatalmas bokaütés. védelemre teljességgel felejtõs.
akkor meg minek is?! 😊
vagy kiváltok egy fegyvertartási engedélyt 😄"
te vadásztársaság vagy?
vagy kiváltok egy fegyvertartási engedélyt 😄
Alfa,Röhm,Walther - igen,a német stukik kiválóak
és nagyon jók a Keserû és a FÉG termékek - ez mind magyar gyártmány és kiváló minõség
Az ekol,voltran,keserû navy(gagyi másolata az igazi keserûnek) - török illetve olasz gyártmányú fegyverek elég silányak,nagyrészt 400-500 lövésnél kuka...persze aki dísznek veszi vitrinba/falra,annak tökéletes!
dísznek,meg így lövöldözni megfelelnek az öntöltõ,vagy szekrénytáras stukik...fõleg,ha brúsz vilmost akarsz játszani...
de,ha valóban önvédelemre kell az utcán,akkor inkább a megbízható forgótárasok,mert,ha mégsem sül el,elég mégegyszer meghúzni a ravaszt,és a forgódob már fordítja is a következõ lõszerhez
nekem a kis török gyártmány elég jól bírja,többféle lõszerre próbáltam
törekedjetek a jó német lõszerek beszerzésére..pl. umarex
ha nem is annyira jó minõségû a stukker,akkor talán a minõségi lõszer segíthet rajta...bár egy szekrénytáras fegyó bármikor elakadhat
BMW Über Alles!