Gázpisztoly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostanában sajnos túl sok mindenre költöttem
pedig bekéne szerezni a legendás pa63-ast 😞
megéri,beszerezni,mert full acél,így mondjuk lehetséges a visszalakítása,mert nem robban szét a csõ
amúgy pl. a vaterán és a index pisztoly adás-vétel részlegén rengeteg olyan fegyó van,ami hozzáértõ ember simán visszaalakíthat élessé,legyen az sima maroklõfegyver,vagy gépkarabély
BMW Über Alles!
u dont have to listen anybody else but me
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
egy hadsereg van itt..és úgy hívják In-Kal meg az izraeli hadsereg,valahol 4000fõvel,2 vadászgéppel,oszt csuma...de ezek nem értünk vannak,hanem másokért...
BMW Über Alles!
pici off aztán nem reagálok se bercsényire, se semmire ami nem GP
nem is az a baj hogy szerinted máshogy van,
hanem hogy keményíted a mellkasod hogy te milyen internetes maffiózó vagy 😄
most írjam le hogy ingyen visznek bulizni fekete ml mercivel vip kártya villant " szia xy " õket hoztad magaddal? okés erre tessék, és a hosztesz meg elkísér.
õ csak egy ismerõs aki szülinapomra meglepett egy ilyen bulival.
a vicces hogy õ sem maffiózó. mégse vág fel azzal amilye van, hogy esetlegesen van piszolya vagy nincs, hogy mennyivel megy a mercivel, hogy mennyivel ken le rendõröket.
te meg 25évesen lejársz heti 1x a kondiba, hogy az amúgy elhízott testeddel kezdj valamit (az arcodon látszik hogy túlsúlyos vagy, ne is tagadd), mellé a ventodat hozod fel mindig mindenre (kétségkívül jó autó, de azért kéremszépen), most okoskodsz a fegyverekrõl. meg leszólod a GP-t mert hogy az nem igazi maroklõfegyver hanem csak a gyerekek durrogtatnak ilyennel. mellé persze odaírod hogy rambó stílusba szoktál lõtérre járni, lehet hogy gyerek vagyok, de akkor is szánalmas hogy te meg próbáslz felnõttnek tûnni de közben csak lejáratod magad ezzel a maffiózóimidzsel amit próbálsz itt elhitetni mindenkivel. 😊
és a legjobb?! 😊 hogy ezt rajtam kívül mindenki más tudja, csak õket nem zavarja hanem csak szórakoznak az egész mûsorodon
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bõven elég ha kihúz a szarból.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nem beszélve arról hogyha használod, lefoglalja a hatóság
323 - szerintem jó felszereltségnek számít ha vannak m249-esek mp5ösök : )
A katonaságnak melyik részlege foglalkozik lõelemzéssel?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ergó. SZERINTEM! (mert nem kérdeztem ezt meg tõlük) könnyedén megmondják hogy mi hogy történt.
száni
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ez egyébként nem így van! Egy ballisztikus simán megmondja milyen sorrendben lett kilõve, mivel az elsõ lövésnél még hideg a csõ!
ON
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
amcsiba,ha valaki kibaszott veled,becsalod a kertbe..lelövöd,meg lõsz még egyet és kész...hogy melyik volt a figyelmeztetõ és melyik a leterítõ lövés...azt már senki se mondja meg 😄
BMW Über Alles!
a boltban BENT lõtte le õket...mellesleg a támadóknál baseballütõ és kések voltak,bár amerikában ez lényegtelen...
a telkem lelövöm,és azt fogok már rá holtában,amit akarok...
BMW Über Alles!
tegyük fel valaki kötekedik velem az utcán és ki akar rabolni.
elõrántom a pisztolyom, belepuffantok kettõt az arcába. majd lelépek a helyszínrõl.
megüthetem a bokám? 😄 mert ahogy ismerem kishazánkat és az áldott törvényeit, lazán rámperel egy olyan vádat hogy még kártérítést vagy elõzetest követel... :/
amúgy,ha magyar lett volna,akkor már nagy rasszistafasiszta támadásról(védekezésrõl) lenne szó...
épp múltkor olvastam egy cikket,ahol egy amerikai bolt tulaj 2 embert lelõtt az engedély nélkül tartott sörétesével...tudjátok mi lett a vége? a csávó nem kapott semmit,sõt éljeneztek neki,hogy végre fel mert lépni a rablók ellen valaki...mindössze ennyi a különbség amerika és Mo. között...
BMW Über Alles!
Az utolsó mondatra gondolok.
régen hozzád vágták a józsefvárosin...viszont néhány éve megszûnt...(nem vagyok pesti,így nem tom az okát)
vaterán vannak fent ak-k,de egy havi fizetést kérnek érte..😞
éleset is tudnék szerezni,de,ha valamelyik jóakaróm tudomást szerezne róla..akkor hamar búcsút inthetnék neki,meg a szabadságomnak is :S
éppen ezért csipázom az amerikai és a finn alkotmányt...ott hagyománya van a fegyóknak 😊
BMW Über Alles!
bolond nem vagyok 😊
amire nagyon vágyódom az egy eredetibõl átalakított pa-63-mas rendõr stuki 😊
meg egy hatástalanított ak-47 is jó lenne
számomra ez a két fegyver 1-1 legenda 😊
bár jók lennének élesen is 😛
a 3. stukker ami még kéne a méltán híres Beretta M92F
BMW Über Alles!
Alfa G030