Gázpisztoly
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szepdarab, nem? 😊
Meg ha megnezed a kepet, akkor nincs tuzvaltokar. 😊
De latom jol szetoffoljatok a topikot. 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
BMW Über Alles!
Elõre is köszönöm 😉!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Viszont nem szívesen császkálnék egy ekkora mordállyal.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
BMW Über Alles!
A Fiocchi-nak semmi extra hangja nincs, de a kék Umarex már szól rendesen.
(Kár, hogy megszûnik)
Amikor legelõször durrogtattam vele, olyan 70-80 lövés után egy napig nem hallottam tõle a jobb fülemre.
Mivel elõtte Fiocchi-val lõttem, ezért még füldugót sem vittem. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

én azt tapasztaltam,hogy az éles fegyverek nem olyan hangosan,mint egy gázpisztoly...még a sörétes is halkabb,mint egy sima gázpisztoly.
BMW Über Alles!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Az nem velemeny kerdese, hogy a forgotarasak a legmegbizhatobbak. 😉
ME 38 Magnummal:
1. Tul nagy.
2. Kicsit sok erte szerintem 25-30 ezer. :/
Amugy mar vagy 2x mondtam konkret tipusokat/gyartokat, amilyent erdemes ennyibol venni. 😊
ára 25-30 ezer között van. elgondolkodtam rajta... bár most nincs ennyim... :S
amúgy mikor csak lövöldöztem vele kinn a határban (vadakat riasztottam el a földemrõl) soha nem akadt el
egyébként a véleményem az,hogy a forgótárasak a legmegbízhatóbbak
megbízható típus?
u dont have to listen anybody else but me
ha balhé van általában nem a vasárnapi ebéd utáni kutyasétáltatás közbe fognak megtámadni a mezõn, hanem éjszaka, aluljárókban kötekedõs ittas társaságok.
de mivel éjszaka viccbõl nem sétálgatok, csak ha megyek szórakozni így megint fölös a pisztoly.
van olyan ismerõsöm,aki mindenkit ismer,ingyen pia minden van...😊 nyílván oda nem kell fegyver,kard...páncélököl stb. xD
BMW Über Alles!
a legtöbb problémám eddig ami veszélyhelyzet volt az vagy buliba menet, vagy jövet, vagy a szórakozóhelyen történt.
namost szórakozóhelyre be nem vihetem a pisztolyt.
akkor ?! 😄
Persze attol is fugg hogy micsinlat.
BMW Über Alles!
Kis meret, tuzkeszen csoretoltve viseles, meg a megbizhatosaga is viszonylag jo a tapasztalatok alapjan.
Az "onvedelemre forgot" elv alapja tokeletesen jo masodlagosnak. 😊
Szoval kozterulet, mert az okosok azt talaltak ki hogy mostantol legyen az...
De szerintem is furcsa dolog...
ha lelövöd...legalább 5 perc idõd van elszaladni,vagy valakiért,vagy valamiért elszaladni...
pl. kötél,és megkötözni
persze,mivel korlátoztad a betörõt a saját személyi szabadságában..így felelõsségre leszel vonva...mert ez abszurdisztán...
(mellesleg átmegyek read only módba,mert én úgyis "rasszistafasisztacsõcselék" vagyok 😄 )
BMW Über Alles!
mi egyszer felújítottunk...és pár cuccot kiraktunk a lépcsõházban...másnapra szépen ellopták,és nem tudtunk vele mit csinálni,mert végülis mi hagytunk kint közterületen(pl. lépcsõház) így elvihették...és hiába pampognánk érte...haszontalan és felesleges
BMW Über Alles!
ON
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Amugy onevdelem nem feltetlenul az, hogy megolni a tamadot, hanem hogy harckeptelenne tenni.
A most hatalyos magyar torvenyek szerint a gepjarmu belseje kozterulet. pont.
Kiveve ha az elmult kb fel-egy evben valtozot, de nem hinnem...
"ami én benne hagyok,beleteszek azaz enyém és nem másé.."
Ha a mobilodat leteszed a padra egy parkban, akkor sem lesz koztulajdon (vagy hogyan hivjak), hanem a tied marad. 😊
Az egy masik dolog, hogy a rendor mit tesz. En a torvenyben leirtakat mondom.
A lakokocsi/autonal nem tudom, hogy hogyan van ez a dolog. Szerintem masik kategoria lehet, de ez nagyon nem biztos.
Amugy milyen GP-d van? 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"