Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valamiért ezt írja ki és nem tudok tweetelni, supportot meg nem találtam. se retweet se favorite sem működik
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Csak fura volt, hogy az átváltó gomb most nincs jelen
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Régebben volt ilyen felhasználói felület váltásra lehetõség, de valamiért azt is mindig elfelejtette.
Ezen nem lehet valahogy változtatni? :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ha valahova beszorulsz, ne nekem küldj segélykérõ levelet, mert megdöglesz!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Mi leszel, ha nagy leszel? Facebookon nem derül ki csak, hogy férfi vagy :DD, meg hogy nem tudsz románul<#shakehead>#shakehead>
Telcsit milyet szeretnél? lehet tudok segíteni, bár a távolság gond lehet.
Saezuri telepítése
a gólyatáboros örömködés mellett nem sok mindent látok mostanában:)
Volt már vizsgaidõszakod, vagy szájkarate a TO-n?
Na azokra kíváncsi leszek, miként twitteled<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#crazya>#crazya>
desigo-t is követtem, de pl neki a 80% a im at XYZ (kibannoltam permbann :DDDD)
KÖVESS! :D
mondod jó jó kövessen:)...
3 napig nem megyek fel: +50 követõ (mind kínai és mind kínai nyelven twittel<#szomoru2>#szomoru2> ergo nem követem õket, de ha valakit keresni akarsz a tieid közül, akkor a sok "tölteléktõl" nem találod.
delete mind<#fogmosas>#fogmosas>
+delete azokat akik érdemi tartalom nincs.
nem tudom, hogy valaki 100+ követett személy (értelmes kommentek linkek) felett mit tud csinálni???? napi 1 órát kellene rászánni, hogy mindenki twitpic képeit megnézd, linkelt cikkeket elolvas stb.
eleinte érdekes, de a twitter csak reklámra jó. nekem meg nincs mit reklámozni :DDD
menniy 1+1???????????
honnan kellene tudnom. :D
Én Snaptu alkalmazást használok, van benne minden amire szükségem van: twitter, facebook, flickr, picasa, stb.
+ egy Opera Mini böngészõ, és bármikor bárhol netezhetsz, twitterezhetsz :D
nincs jobb mikor unalmas matek órákon olvasom az sg, index, velvet híreket, azokat amiket számítógépen soha nem olvasok... Néha még fórumozni is szoktam.
van külföldi telójuk? :o
Nekem ez a mobilos telefon számos okosság nem jön össze.. grr . :S
Nem kapok sms-t se. Mit igazoljak vissza nekik.. XD
Valami példa számot írhatnátok, hogy hogyis kell beírni a teló számot, hogy felfogja agyilag... :D
I've decided to follow someone at random. She likes peanut butter and gummy dinosaurs. Sarah Killen, your life is about to change.
szemét...:D mé nem engem :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár