Figurák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
ez a Joker figura vmi elképesztõ<#wow2>
elfogadnám😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MrZolee
Nem tudjátok, hogy kiadták e "Ahová lépek ott szörny terem" címû film figuráját ??

Anubys
Hú, ilyen Anubiszt honnan lehet szerezni? KEEEEEEEEEEEEEEEELL!!!! 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

MrZolee
Nagyon szép darabok.

AndeeWolfy
Nem adták még ki ??

Jah a kép, középen a kis drága.

Örök várólistán van már elég sok embernek a "Leprechaun" /Törpe bosszúja film/. Csakhát Sotatoys tolja tolja, ki tudja mikor lesz valami... 😞

AndeeWolfy
Lemaradt, azért vettem meg azt a predit is 😊

AndeeWolfy
Íme ezeket adták ki ( NECA )

Nekem mind megvan 😊

Predalien és Alien

Predik

Bár nem vagyok predator rajongó.

De kell az alieneknek "kaja" 😄

Ritkaság nagyon, nekem is megvan, az arctámadó és mellkasrobbantó.

CopyKing92
nem ismerem :S 😄 régen vettemmár.. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

AndeeWolfy
Igen 😊 Ilyen van pár figuránál ami nagyon jó ötlet 😊 Régebben McFarlane csinálta õket, de a mostani NECA gyönyörû. Nézd, ez a 2 db jött ki idáig.

Ugyanúgy kijön belsõ száj.

De már az AvP2 figuráit is csak NECA adta ki. Ismered õket ??

CopyKing92
van hátúl a fején ilyen kis gombis amit ha meg nyomsz aranyosan ki ugrik a nyelvecskéje >.< 😄😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
ez 😛 #57 ^^ 😄

AndeeWolfy
Nekem õ a kedvencem 😊

Alien 3 ból a dog alien.

AndeeWolfy
Akkor van hozzá 2db arctámadó ?? 😊 Nem p....

Ez ??

CopyKing92
ööö van hozzá 2 ilyen pina.. nah XD az amelyik az emberekbenvan és élient csinál 😄 most így nem vágom 😄 és iylen kis tojás is van a talpazatához. 😄

AndeeWolfy
Én igen, meglesem neked hátha találok egy jó figurát neked.

Sok fajta van de a legjobb hot toys, sideshow, hasbro sem rossz, na meg régebbrõl a kenner.

Willi Betz
Én meg az a gond,hogy nem nagyon ismerem ezeket a figura gyártókat.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

AndeeWolfy
jobban = jobbat

AndeeWolfy
Ennél jobban sajnos nem csináltak még, most hot toys között keresem hátha csináltak már, mert õk tudnak szépeket csinálni 😊

Willi Betz
Hááát,nem valami élethû😞

AndeeWolfy
Sajnos nem fogsz szépet találni 😞 ehhez mit szólsz pl ??

Nekem ez jött elõ.

AndeeWolfy
Melyik van meg ??

Willi Betz
Én is szeretnék venni egy figurát,igaz nem szörny meg hasonló rémlények,hanem ember. Steve Mcqueen-t szeretném beszerezni ilyen bábúban. De eddig nem nagyon találtam szép kidolgozásút,csak olyat mint a Barbie.

CopyKing92
nekem van alien figurám. 😛 még régen 11 éves koromban vetettem 😄

AndeeWolfy
Huuu na ez nekem is kell 😊

MrZolee
Na igen 😄 ez nagyon lényeges. Én kaptam már úgy :S egy palmot vettem és megjött darabokban.

Lunatic83
remélhetõleg nem puzzle-ként érkezik meg 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

MrZolee
Dejó ez tettszik

Plussz még ezt is nemrég vettük:

MrZolee
Akkor keresd fel aki nyitotta a topikot 😊 Lehet tud segíteni neked ebben abban.

Inkább horrorfigurák, Freddy, Jason, Chucky stb. stb.
+ Dragonball

MrZolee
Uhh van ára.

De szép darabok. Grat a másikhoz.

229 dollár + 72 dollár szállítás

de van mégegy gyöngyszem, amit szintén tegnap találtunk meg 😊

Martinflyyyyyyyyyyyyy

MrZolee
Te is Jp-t gyûjtesz ??

MrZolee
Szép, és mennyiért jutottál hozzá ??

Aki nyitotta topikot már régóta vágyik egy ilyenre 😊 Ismerem.

MrZolee
Én még kiskoromban sem néztem sok mindent, nekem a gép + suli volt. Azon nõttem fel 😊

Pont tegnap vettük meg ezt:

Veloci VS T-Rex

Bruk
Én se mondanám már magam gyereknek. A mesét kb 6 évesen láttam utoljára. Akkoriban ez volt a nagy mese, mindenki ezt nézte. 😄 3 csatornán nõttem fel, nem is igazán ismertem meséket. Reggelente kölyök klubbot néztem (asszem ez volt a neve), délután Dallas (azt se tudtam mirõl szól😄, bár ez nem is mese) meg Dragon Ball.. De leginkább kint játszottam a többi gyerekkel. 😊

Bulykin
+fav

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

MrZolee
Predatoroknál tényleg nagy hiba, hogy elrontották a lábakat, mert sehogy nem lehet beállítani úgy õket, hogy ne pottyanjanak le pl a polcról.

MrZolee
Ne törõdj vele. Vannak ekkora p........

bon
Hopsz a kép lemaradt: Predator Alien

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nekem ez a kettõ van meg: a predatorból a csukott szájú változat. A Predator instabilan áll meg a lábán, ezért csinálni kellett hozzá egy talpazatott.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Rip
Úristen, te nem vagy 100-as. <#wow3>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

MrZolee
Értem, akkor bocsi, annyira nem vagyok otthon bennük 😊 Nem vagyok gyerek már 😄 Meg valahogy nem fogott meg az a "mese" De hallottam én is egy két durva esetet, hogy gyerekek mit meg nem tesznek mert azt látták egy mesében, vagy filmben. Volt már olyan is pl, hogy a gyerek látta egy mesében, hogy ügyesen harcol egy kardal egy "lény". A kb 10 éves testvérével is nekiállt játszani, hogy õk is tudják, aztán a kés a gyerek hasában kötött ki. Vannak durva esetek.

Bruk
Nem, Shongoku az 1. a 2. Shongoku meg valakinek a keveredése. Ezer éve nem láttam ezt a mesét. 😄 Asszem azóta amikor volt hogy egy gyerek kiugrott a 10.-rõl a mese miatt mert azt hitte hogy tud repülni. -.-

MrZolee
Akinek meg nem tettszik ez a forum ne írjon ennyi, nem kell beszólogatni, meg csak baromságot írni, arra szerintem senki nem reagál + látszik, hogy az illetõ mennyit ér, észben, mindenben. Nagy az sg, talál a maga eszének megfelelõt kb.

Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Hozzászólásával kicsit mindenki magát mutatja be. Ennyit akartam közölni.

MrZolee
Na igen õ tényleg szép.

MrZolee
Shongoku ?? 😄 Ha jól írom 😄