Figurák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elfogadnám😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nekem mind megvan 😊
Predalien és Alien
Predik
Bár nem vagyok predator rajongó.
De kell az alieneknek "kaja" 😄
Ritkaság nagyon, nekem is megvan, az arctámadó és mellkasrobbantó.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ugyanúgy kijön belsõ száj.
De már az AvP2 figuráit is csak NECA adta ki. Ismered õket ??
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Sok fajta van de a legjobb hot toys, sideshow, hasbro sem rossz, na meg régebbrõl a kenner.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

+ Dragonball
de van mégegy gyöngyszem, amit szintén tegnap találtunk meg 😊
Martinflyyyyyyyyyyyyy
Aki nyitotta topikot már régóta vágyik egy ilyenre 😊 Ismerem.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Hozzászólásával kicsit mindenki magát mutatja be. Ennyit akartam közölni.