Figurák
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van 3 gyûrûk urás:
(eladó)

(eladó)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Egyetértek, de sajnos vannak ilyen idióta emberek is, ha drog és egyéb jó téma lenne biztos õ lenne ott a "jó arc"
Nekem megvolt, csak azért nem tettszett, mert a lábai elég bénák voltak. De a fej rész nagyon szép.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
€ 219.-
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Egyszer cs-zés közben lelõttem egy terrort aki egy túsz mögé bújt, de a túsz is meghalt. Akkor azt mondták rám hogy figura vagyok.
<#miaz>#miaz>
<#miaz>#miaz>
jobb ha egy ilyen árát le se írod, elég nekem tudni az AutoArt és Kyosho árakat 😛
Xbox Live: Lunatic HUN
nekem van pár wh40k-s space marine-m
ilyenek:

ezeken kívül meg minden féle repülõt gyûjtök, legyen az modell vagy makett stb. a lényeg hogy repülõformája legyen 😊
ilyenek:

ezeken kívül meg minden féle repülõt gyûjtök, legyen az modell vagy makett stb. a lényeg hogy repülõformája legyen 😊
u dont have to listen anybody else but me
Na igen, mert idáig nem gondoltam, hogy nyissak e, de megbántam sok itt az igen h.... nem írom le 😄
szegény Andi 😄
újreg. fél évet vár hogy megnyissa a témáját 😊
erre ... cöcöcöcö
végülis ahogy Andi nyilatkozta... " Erre szokták mondani, hogy mindenkinek van egy hobbija " 😄DDD
újreg. fél évet vár hogy megnyissa a témáját 😊
erre ... cöcöcöcö
végülis ahogy Andi nyilatkozta... " Erre szokták mondani, hogy mindenkinek van egy hobbija " 😄DDD
u dont have to listen anybody else but me
Xbox Live: Lunatic HUN
Én ha maszturbálok akkor beleverem a pöcsöm egy papírzsebkendõbe.
Majd abból gyúrok valamilyen állatot, nagyritkán emberalakot.
És ahogy beleszárad a gecim megkeményedik.
Szeretném majd kifesteni õket valamilyen precíz ecsettel, de odáig még nem jutottam.
Majd abból gyúrok valamilyen állatot, nagyritkán emberalakot.
És ahogy beleszárad a gecim megkeményedik.
Szeretném majd kifesteni õket valamilyen precíz ecsettel, de odáig még nem jutottam.
Ezt a témát azért nyitottam, mert én jelenleg Alien és Jurassic Park figurákat gyûjtök. Akinek van bármilyen kis "kedvence" az felteheti ide, és kibeszélhetjük, hogy szerinte mi az ami nem tettszik rajta, miért pont ezt a beállítást kapta ... stb.
Erre szokták mondani, hogy mindenkinek van egy hobbija 😊
Erre szokták mondani, hogy mindenkinek van egy hobbija 😊
← ElőzőOldal 3 / 3