Gátlásosság legyõzése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
vicces, mert az elõzõ barátomat anno itt ismertem meg:P nem vagyok egy nagy fórumozó, de akkor valamit kommenteltem, aztán rám bukkant, váltottunk pár üzenetet, kiderült, hogy a környéken lakik, felvett msnre...másfél hónap múlva találkoztunk, és...:D szóval bármi megtörténhet
mondjuk ennek ellenére, hogy õszinte voltál õ se láthat a te fejedbe, biztos megpróbáltad megmagyarázni neki, gondolom nem válaszolt és lapátnak vette a gondolataid.:S mondjuk érthetõ, ha a csalódás miatt bizonytalan vagy ez az, ami a legnehezebb vagyis legyõzni a saját félelmünket és szembenézni egy új lehetõséggel. Mert most ez az eset állt elõ. Én azt mondom, ha látsz, vagy találsz olyan srácot, akivel egy hullámhosszon pendülsz (ki tudja talán pont itt az SG-n lelsz egy hozzád hasonló gondokodásút, akkor ne habozz:):)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

most gondolom a visszautasítás miatt vagy csalódott?
-Nekem ciki volt bemenni a boltba és ránézni az eladóra, gyerekkoromban mindig féltem tõle és nem mertem még ránézni se:S lehajtott fejjel mentem be egy egy ABC-be, de bevallom mai napig, ha el kell menjek vásárolni a gyomromban megmozdul az ideg és direkt szótlan vagyok a pénztárosnál, eladónál stb.
-Cikinek tartottam azt is, ha valaki átjött hozzám (mondjuk egy közelálló személy) nem tudom miért olyankor fostam nagyon mai napig soha egyetlen haverom nem hívom át. Nem vagyok vendéglátó típus a fontosabb dolgokat meg tudom beszélni a legjobb haverommal egy szórakozóhelyen vagy akár õ nála. Valahogy nem szerettem soha és sosem hívtam el magamhoz senkit se. (ne kérdezd miért)
-
konkrétan ennyi ugrik be, de õszintén ezek mind úgymond hülye dolgaim, amiket nem szívesen vallok be
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
bár nem tudom mi a helyzet, de vedd észre, mi az oka a szeretet/szerelem kerülésének. biztos hogy meg fogod találni mi gátol meg, ha hasonló esetekben mélyen elgondolkodom, mindig felfedezem, mi a gáz az életemben. onnantól meg már csak erõfeszítés kérdése, hogy kigazold
mert én most leírhatom persze hogy nem kéne gondnak lennie hogy egy normális kapcsolatban ki minek lát titeket, magyarul rizsázni a nyilvánvalóról, de az nem fog hozni megoldást
Én ha érzem hogy szeretnek akkor valamiért állandóan rossz kedvem lesz és elmegyek onnan meg 17 évesen cikinek érzem hogy ha valakibe szerelmes vagyok meg ha errõl tudomást szerez a család ... régen kis korunkba állandóan azzal cukkoltuk 1mást hogy szerelmes ebbe meg abba szóval lehet hogy onnan maradt meg! de amikor jó kedvem van és minden frankó akkor mindig 1ik pillanatról a másikra rosz kedvem lesz... és a családdal is igy van ! persze ha iszok akkor semmi ilyen nincs szóval ez biztos valami gátlás ti tudtok vmi megoldást? már lassan 5-6 éve tart és már a családban mindenki buzinak tart közbe csak van ez a bajom
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
nekem az baszott el 2 évet hogy mindig csendes voltam ,visszahúzódó meg , az osztályban nem szólaltam meg sose stb.
és ez amiatt volt mert rossz volt a szemem. (kancsalság :D )
szemüvegbe nagyjából jó volt de engem annyira irritált hogy nem mertem senkire sem nézni és emiatt is szóltak már párszor hogy miért nézem mindig a földet.
most 1 hónapja megmütettem a szemem és már szemüvegbe tökéletesen áll ,szemüveg nélkül még nem annyira de azis jólesz csak idõ kérdése.
sokkal jobban érzem magam ,merek másokkal beszélni , ismerkedni ,stb.
másik dolog meg hogy olyan ruhákat viselek amiben "elégedett" vagyok a kinézetemmel :)
és ez nem azt jelenti hogy a legdrágább cuccok .
\"Errõl van szó!\"
Ez számomra mindig is valahol egyfajta sajnálatra adott okot mindenkinek legyen meg az önmaga kis világa és alakítson ki egyedi stílust....valahol mindenki jó valamibe jelen esetbeén is zenével foglalkozom de mondhatni csak hobbiként sok szor kerül az ember lyan társaságba ahol nem érzi magát a legnyerõbbnek mert a többi nem egy csoport vele...értem azt arra hogy lehetnek teljesen más közösségben élõk sok ilyennel találkoztam.
Igazából szerintem nem abba van a hiba aki valamibenem a csordát követi, de ezt mindneki döntse el maga....
zenén vitatkozni meg baromság részemrõl deep, tech, minimal, house láv :) ennyi
2)zenélés megvolt(elektronikus),de abba is hagytam,mer nem volt felszerelés,és gagyi zenék voltak:C Szinészkedéshez meg kéne önbizalom,mert bár szeretek eljátszani dolgokat,még néha egész jól is megy a hülyeségek kitalálása h olyan a helyzet amit e kell játszani de ez legutoljára általánosban volt azóta gimiben nem hogy szinészkedni,megszólalni se merek órán,mer kiröhögnek h hülyeséget mondok....Táncolni utálok.Nagyon.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Nem vagyok sprotorientált ember,nem szeretem õket annyira:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az emberek ENGEM szoktak nézni.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Jókat meg ugye soha senki nem monodott még nekem,nem is tudom milyen...nincs mi önbizalmat adjon,semmi sikerélmény,mert nem tudok semmiben sikereket elérni,amiért dicséretet kaphatnék...
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Csináld azt amit VRSDM ajánlott: vetkõzz pucérra, és artikulálatlanul kezdj el ordibálni.
Tuti lesz a siker :DDDD
A zene definíciója: hangok és csend érzelmeket kiváltó elrendezése.
Az hogy valakiben egy diszkó zene kivált érzelmeket, örömet, akármit, vagy sem, teljesen változó.
Nem rég még én is lefújjokgtam a különbözõ zenei stílusokat, én is ezt vallottam hogy a zenét hangszerrel csinálják, és hogy azon belül is a rock az isten, de rájöttem hogy ha egyszer tetszik egy másik disco, rap, vagy bármilyen szám akkor miért ne hallgathatnám azt?
Sok embernél ez is gondot okoz, hogy tisztában legyen önmaga ízlésével. Ne azt hallgasd amit a tömeg elfogad, ami a 'divat', hanem azt ami neked tetszik. Ha meg valaki azért belédköt mert nem olyan zenét hallgatsz amilyet õ szeret, akkor szerintem ezzel le is írja magát, hogy milyen szinten van...