Gátlásosság legyõzése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a sport mindenféleképpen jót tenne neked.És ha kiröhögnek akkor mi van?Ne foglakozz velük!Jó,elpirulsz mert felfigyelsz rá,ha meghallod akkor ne foglalkozz vele.Velem is ez volt régen,én se vagyok valami jó focis,engem is kinevettek,azóta nem is fociztam,nem is fogok.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
De a munka még nem most lesz,még itt van ez a z év,most jobban izgat az h találjak egy lányt magamnak.Valahogy....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Megnéztem milyen OKJ-s képzések vannak, vess rá egy pillantást:
Mozgóképi animációkészítõ
Filmtechnikus
Mozgóképgyártó
de hogy szítsam a tüzet: régen imádtam az AC/DC-t, de rájöttem, hogy minden szám ugyanaz, albumról-albumra ugyanazokat a számokat adják ki. de ez már off
György
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asse tom milyen célokat tûzzek ki.Semmi elképzelésem az életrõl..mi leszek,hogyan tovább,pedig már végzõs vagyok,ami dolgok emg érdekelnek és irtam,azt meg nem tanitják egyetemeken+nagyon önállótlan vagyok nagyon nem akarok az Otthontól messzire elmenni huzamosabb ideig.Ha már 1 nap nem otthon alszok már nem megyek sehova...Soha nem járok sehova otthon kcckulok egész nap,mert nincs kivel hova elmenni..Diszkóba?Sok cigány,mindenki be van baszva,áhhh..Máshova meg hova?kocsmában is mindenki seggrészeg+mi érdekes van ott,amgyse iszok soha...
wtf :DD
Ez így önmagában elég nagy fasság, de gondolom a "diszkó zene" alatt azt a fajta "zenét" érted, ami a cigányok mobilján szól, ha buszon utaznak, és amit egyes színvonal nélküli magyar szórakozóhelyeken játszanak...
Na, ezt vágjuk, akkor most kezdjük ott, hogy ki beszélt itt arról, hogy milyen szinten áll a rockzene, és legfõképp ki beszélt itt az elektronikus zene leggyengébb képviselõirõl? Még mindig nem vágom, hogy honnan jön a szar, amivel dobálózni kezdtél.
hogy az ACDC milyen értelmi szinten rekedt meg? Õszintén szólva fogalmam sincs, mert nem beszéltem még velük, lévén a zenéjüket nem szeretem nem is vagyok rá kíváncsi. De az én szótáramban a bandák tagjai nem a rokker, hanem elsõsorban a rockzenész kategóriába tartoznak.
Másrészrõl meg hallgatok én mindenféle zenét, elsõsorban olyan stílusokat amiknek alapvetõ része a hangszer. De ha tudnád, hogy mekkora munka és szakma tudás egy komplex, tartalmas elektronikus zenét megírni, nem beszélnél faszságokat.
De nem errõl szól a téma, meg egyébként sem tudom, mi alapján hoztad most fel ezt a rokker vs elektró témát, amin 16 évesen már mindenki túl van.
És amugy is elektroniuksba is lehet dobot meg gitárt rakni.De ez itt off.
Ahogy visszaolvastam, az önbizalomhiány mélységében vagy. Ahogy írták már elõttem oly sokan, ezt sikerélményekkel lehet fejleszteni. Szerintem fontos, hogy ne akarj azonnal mindent, reális célokat tûzz ki magad elé, mert ha az adott dolog túl könnyû, akkor nem táplálja az önbizalmadat a sikerre vitele, ha pedig túl nehéz, akkor a kudarccal csak önigazolást fogsz elérni ("mondtam, hogy nem fog sikerülni" szindróma). Kezdd apróságokkal, és ezek egy idõ után alkalmassá tesznek a nagyobb falatokra is. A lényeg, hogy építsd a személyiségedet, lehetõleg tudatosan, önbecsapás és manipuláció nélkül (érdemes lenne egy olyan embert keresned magad mellé, aki ezektõl távol tart és nem táplálja benned a hamis dolgokat, hanem építõ jelleggel lebasz, ha lusta és hazug vagy magadhoz, segít elindulni). Nem írok konkrétumokat, a céljaidat saját magadnak kell megfogalmaznod. Nem ismerem az életkörülményeidet, családi hátteret stb, de az alapján amit írtál az körvonalazódott bennem, hogy egész életedben elkönyvelted magadat (és ezáltal mások is téged) egy örök vesztesnek. Ha ez így van és ez a dolog egész életedben jelen volt, akkor az a rossz hírem van, hogy igen sok idõ lesz és kõkemény munka, mire egy stabil, életképes ember leszel, mert minél több ideig vagy szarban annál mélyebbek a berögzõdések. Ennek is van viszont egy jó oldala, mert mire normális ember válik belõled, hatványozottan értékeled majd a lehetõségeidet és az esetleges kudarcok után nem az önsajnálatba menekülsz, hanem levonod a következtetést, tanulsz belõle és legközelebb másképpen csinálod. A "néznek az utcán és ez idegesít" dologhoz: szerintem egyrészt ez egy megfelelési kényszer (még ha nem is érzed annak), másrészt mert jogosan elégedetlen vagy önmagaddal. Fejlõdésed során ez is meg fog szûnni.
A csajozási téma: azt írtad, hogy normális nõt szeretnél magad mellé. Nos egy normális nõ mellé bizony normális férfi is kell, te viszont sajnos még elég messze vagy kiegyensúlyozott állapottól. Ha egy hozzád hasonlóan sérült (érzelmileg) nõt találsz magad mellé akkor nagy valószínûséggel nem ösztönözni fogjátok egymást, hanem kölcsönösen sajnálni a másikat, ez pedig nem szolgálná túlságosan a fejlõdéseteket.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Mi az, hogy mindent lefikáztam eddig? hol?
mellesleg ügyesen alkalmazod az öniróniát. Az után, hogy én mindent lefikázok, jön az a szakasz, hogy akinek a rock nem tetszik, diszkóban rázza a picsáját vagy beszív. grat.
mellesleg nem szeretem az ACDC-t. Régen hallgattam metallicát, de már nem tudom elviselni. A tankcsapdát meg mióta ismerem, szintén nem kedvelem.
Én is voltam "rokker", de a stíluson belül más bandákat hallgattam.
Mellesleg azzal, hogy ebbõl most zenei ízlésbeli vitát szítottál, te adsz az értelmi szintedrõl tanúbizonyságot.
Egyébként felhomályosíthatsz. "ha ismernéd az AC/DC-t vagy a Metallicát vagy h ne menjünk messzire a Tankcsapdát netán tudnál is egy-két dolgot más lenne a véleményed."
Szóval ezzel kapcsolatban megoszthatnál velem 1-2 infót akkor, hogy mit kéne tudnom ahhoz, hogy más legyen a véleményem.
A zenével nem hagyok fel ennyi.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Jó, valakiken rajta marad idõs korukra is, ezerbõl egy, õk vagy leragadtak eg ybizonyos értelmi szintnél, vagy tényleg a rokk prófétái.
György
Az öltözködésemen változtatni fogok idövel, ha minden jól alakul..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
addig élvezd a rokker cuccodat. mert ez egy életforma! :DD
György
én kis szaros vagyok, nem régóta gyúrok de mindigis s-es pólóba nyomtam, ezután is abba fogom ki nem szarja le ki néz (bár engem nem zavar, sõt, gecire élvezem ha vki utál és ezen pörgeti magát feleslegesen, isteni érzés)
György
György
én 2 hónapja csinálom de most 2 hónap kényszerpihenõ van mert a szemem mütötték és nem szabad még erõltetni fizikai terheléssel.
ebben a hónapban nem is tesizhetek.
de jövõ hónap elsõ napján már kezemben lesz a súlyzó :D
\"Errõl van szó!\"
amúgy ha foci van akkor menj és eddz egy kicsit. változás függ az edzéstõl a kajálástól és a pihenéstõl, 2 hét alatt nem leszel izmos, de hogy konkrétabban válaszoljak 1 hónap után már észrevehetõ a változás ha folyamatosan csinálod. kezdeti idõszakban a legfontosabb a rendszeresség.
Hátha jobb lenne utána nekem is..De hülye vagyok én ehhez a dologhoz..Mennyi idõ után látni változást?Heti másfél-2,15 óra nem tom elég-e...
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nem tom mé nem tom egyszer ugy Istenigazából megrugdosni...4 éve már..nem igaz...Pedig ha egyszer ráéreznék az ízére,talán jobbasn menne utána..Tanulja már meg az ilyen kis köcsög h hol a helye..
Nálam az a helyzet hogy olyanok az osztálytársaim,hogy aki nem azt az életmódot folytatja mint õk(bulizás,ivászat,bunkózás),arra rászállnak.Ez történt velem is,sokszor megvertek,megaláztak,most lett ebbõl elegem.Ez volt az egyik ok,hogy elhatároztam,hogy kezdek valamit magammal,és nem élem ezt az "elzárkózom a társadalomtól"-féle életet.Nem tetszik az embereknek(saját tapasztalat alapján)a viselkedése,de megpróbálom elfogadni,és nem a más,hanem a saját életemet próbálom rendbe hozni.