Gátlásosság legyõzése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
ha akarsz valamit úgyis eléred. ha nem, akkor nem akartad igazán. én mindent elértem amit eddig akartam és el is fogom még azokat is amiket tervezek. én tudom hogy többet tartogat számomra az élet mint az irodában ülést. nagyravágyó vagyok de ez még jól jöhet az életem során... gondolj arra mit akarsz elérni és minden energiáddal arra összpontosíts. a gondolatnak hihetetlen ereje van!!!

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

berlinboy6329
Na igen,erre rájöttem..Azért ilyen,mert ha ugy gondolom,h ennél rosszabb nem lehet és ha lesz,akkor hát igy jártam,de legalább nem esik olyan rosszul,mintha azt gondolom,h huu ez igy lesz az ugy,kemény vagyok megcsinálom,aztán beszopom a faszt,és akkor szarabb lesz,mintha azt gondoltam volna,h áhh ugyse sikerül,és ha télleg nem sikerül,akkor nem fáj annyira..Bár általában mágis..Viszont ha azt gondolom h ugyse jön össze és mégis az 2x olyan jó,minth azt gondoltam volna h összejön,és tényleg összejött volna amit akartam...

Asse tom h fogjak hozzá a változáshoz--Kb ugy vagyokvele,mintha zt mondanám,h na én most olyan kaját gútök,h mindenki beszarik.Megvan a hús,egy halom fûszer,fazék,gáz,de.....mit kezdjek vele?szakácskönyv nincs ami irányt adna..nem tom hol induljak el a változás útján...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

King of Roads
a negatív hszeidbõl...minden egyes mondandódban csak azt hajtod hogy "úgyse" akármirõl van szó. egyszer nem írtad hogy "oké akkor megpróbálom így" akkor mit akarsz? amúgy semmi lebaszás semmi bajom nincs veled de a hozzáállásod nagyon szar...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

berlinboy6329
thx...mibõl vetted ki?(csak kiváncsiság)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

King of Roads
hát neked tényleg sose lesz senkid..sok sikert az élethez...

berlinboy6329
A zene az segitene,mikor egy dallamra gondolok egybõl jobb sokkal,de nincs semmim amin hallgathatnám..Meg akkor most minden szünetben hallgassak zenét?Azzal sztem csak elpocsékolom,mikor lehetne o.társssal dumálni,tsajokat nézegetni(de hogy minek nem tom,ugyse lesz soha:C)...Ha meg nem zenélek akkor megint olyan gagyi lenne,mint eddig.

King of Roads
tapasztalat...

King of Roads
ilyen vagy ennek legfeljebb annyit tudsz csinálni hogy próbálsz tök másra gondolni vagy mondjuk hallgass zenét az eltereli a figyelmed az emberekrõl...

berlinboy6329
Ezzel a Deerhunter féle 170es Hsz-szel lehet vmit kezdeni?mer engem idegesit h nem tom leszarni,h azt hiszem h engem néznek/rajtam röhögnek..Beszélni se beszélek senkivel,mer még hülyeséget mondok oszt kiröhögnek..mi a faszt kezdejk ezzel,h leszarjam mi lesz?

King of Roads
naja ez a másik. mult7en ujjatlanba voltam a városba és nem nagyképûségbõl de azért joval nagyobb a karom mint az átlag korombelieknek. ült egy emó féle fiúkból és lányokból álló társaság, elmentem elõttük elõtte nagy csend és ahogy eléjük értem egybõl felordít vaki hogy "azta kurva"...kb semmit nem csináltak hanem ültek és egyedül én sétáltam arra és mivel emók tuti szúrtak. na most ilyenkor vmiért azt jut mindig az eszembe h biztos engem néztek..pedig lehet nem. és ez zavar ezért nem járok izomcuccokba L-es pólónál alább nem adom (ez kivétel volt) bár ha nem lenne ilyen beütésem lehet leszarnám. azért mert vki izmos az miért törvényszerû h takargatni kell? a 45 kilós havajgatyás papucsosok is vesznek föl izompólót rajtuk ráadásul sehogy sem áll...

DeerHunter01
nekem attól van ki a tököm amikor ilyen kis divatpicsák röhögnek hangosan a semmin.
ilyenkor nem tudom hogy rajtam röhögnek vagy máson vagy vicceset mondtak vagy nem tudom :DDD

\"Errõl van szó!\"

Nitramk
Szard le õket, talán még elcsíped azt ís ahogy elsírják magukat.

Erre is annyit lehet csak mondani hogy minek foglalkozol azzal ha kibeszélnek a hátad mögött? Ha ennyire kis férgek hogy nem merik a szemedbe mondani akkor úgy kell nekik. Ha meg nem is beszélnek ki akkor úgyis mindegy.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

King of Roads
mondjuk én azt rühellem mikor kisköcsög emósok vagy szimpla nagyvagányok elõtt elmegyek és télleg érzem h néznek (egyebet nem tudnak)

Heffi
Én meg rocker cuccba és megbámulnak :D
De sokszor szerintem nem, csak azt hiszem...
De pl azt szeretem mikor a nagyik úgy néznek rám, mintha megakarnának ölni :D

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

King of Roads
énis..úgyérzem ha sok ember közé mek pl a belvárosba h lesnek. pedig normálisan öltözködök semmi buzis izompóló és mégis <#zavart2>

DeerHunter01
telibe :D

\"Errõl van szó!\"

Heffi
Én is így vagyok ezzel :D De nem csak buszon, az utcán is...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

sz4bolcs
paranoid :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DeerHunter01
:DDDDDDDDD

\"Errõl van szó!\"

King of Roads
most erre mondhatnám hogy a focitól nem leszel izmosabb...megint nézõpont kérdése és nem is érdemes ezen vitázni. a téplálékkiegészítõk pedig koncentrált ÉLELMISZEREK. olvasd el mi van benne: fehérje szénhidrát minimális zsír meg van amibe vitaminok. jöhet a kérdés hogy honnan tudom hogy ez van benne: higgyek a teszkónak meg a többinek? nem kötelezõ szedni és nem is ettõl leszel izmos emrt ez csak kaja vagyis inkább kajahelyettesítõ és bõven egészségesebb mint két szelet parizeres kenyér. minden nyáron megdöglöttem az allergiától tavaly óta nyoma sincs...

Sir Quno Jedi
F@aszba! Pedig éppen õt figyeltük innen, pusmogtunk róla és jól ki is röhögtük! :DDD Áhhh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

89
üldözési mánia

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

DeerHunter01
azt nem tudjátok hogy hivják amikor valaki azt hiszi hogy állandóan õt figyelik és róla beszélnek meg kiröhögik ? :D
mert én ebben szenvedek
ha közösségbe vagyok akkor nem annyira de a buszon pl mindig ez van

\"Errõl van szó!\"

pedig segít a pia is :)
nekem osztálytársam volt ilyen, egész évben kb megse szólalt... aztán jött osztálykirándulás, ahol eljött és berugott velünk (mindennap :D) azt részegen benem állt a szája és kurvajófej gyerek :D
aztán suliba is hozzánk csapódott (hozzán=osztály 80%a akik kijártak szünetekben dohányzóba dumálni) és igaz nembeszélt annyit mint részegen, de dumált meg minden :D és télleg jógyerek nagyon, bántam volna ha nemismerem meg :)

asd

Elég sokan.
Nézd meg NB3 alatt, most sincs túl sok közük a labdához.
Falusi focsicsapat: három falábú, négy fogalmatlan, három kétballábas meg a polgármester fia...

"megneznem hanyan gyurnanak, ugy hogy tudnak hogy nem nonek nagyobbra tole."

lál. megnézném, hogy hányan fociznának, ha nem lenne labda.
"megneznem hanyan gyurnanak, ugy hogy tudnak hogy nem nonek nagyobbra tole"

Olyanról, hogy szinten tartás hallottál már <#confused>Szerinted a végletekig lehet nõni? ha feljönnél a pincébõl, akkor nem beszélnél ilyen faszságokat. <#lama>

Kíváncsi lennék, hogy egyáltalán tudod-e , hogy mi az a táplálékkiegészítõ . Fingod sincsen az egészrõl.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

sapkafej
ha testmozgást végzel, zabálni kell, különben csoffadt leszel. ez nem csak a gyúrásról szól, pótolni kell az energiát a "labdajátékosnak" is.

igaz, aki kocka az nem érti az ilyet, én is ellennék két zsömlével egész nap ha csak ülnék a monitor elõtt.

György

sapkafej
nem csak rólad van szó, ez egy általános jelenség, a laikusok mindig annyira tudnak magyarázni

György

Pepsi Twist
203cm 130kg hogy fogyjak 30 kilót ha 5 kilót se tudok? :D ha fogyok akkor gyengülök is :D (Izom powa :D)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

grizzly21
miert kellene a sportnak egyutt jarnia taplalekkiegeszitovel?
a labdajatek es a gyuras 2 teljesen kulonbozo dolog..utobbinak egy kis mozgason kivul csak az az ertelme, hogy nagyobb izmaid legyenek..megneznem hanyan gyurnanak, ugy hogy tudnak hogy nem nonek nagyobbra tole.
a labdajatek meg szorakozas, de allokepessegen es ugyessegen kivul nem leszel tole izmosabb.

Nitramk
Vízilabda. Vagy valamilyen csapatjáték. Ott tudsz barátokat is szerezni.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

King of Roads
kilókat diétával és testmozgással lehet leadni. kezdj el futni + változtass a kajálásodon. kilók leadásának ennyi a titka. + ha gondolod vehetsz zsírégetõt de ne ilyen fos bioboltban mert ott hihetetlen okosak az eladók. multkor benéztem egybe erre mepgrobálta nekem beadni hogy káros a fehérje. gratulálok, hogy a diplomás orvosokról ne is beszéljünk akik bemesélik a szülõknek hogy a táplálékkiegészítõk tele vannak tesztoszteronokkal az idióta pedig eltiltja a gyerekét a sporttól BAZMEG...sapkafejnek igaza van annyira okos mindenki. minek kell 120 kilót emelgetni? minek kell a labdát rugdosni, minek kell a ringbe verekedni? szerinted?? nagyokos mert mindegyik sportnak megvan a maga tulajdonsága hogy mit kell benne csinálni. bonyolult mi? el is hiszem ilyen hsz-ek után...

Dynamic
Na, szerinted egy testépítõnek miért kell 120 kilót emelgetni? Benne van a nevében.
Dynamic
Alapvetõen általánosságban írtam, mert amikor még komolyabban edzettem, akkor a munkahelyemre is rendszeresen vittem a protein turmixot, amire a sok nagyokos, mindig ezzel a "fel vagy fújva...nincs is benned erõ" szöveggel reagált, amikor meglátta, hogy mit iszom.
werkfilm
mégis mi a faszért kéne 120 kgt emelgetni? :D raktáros gecieknek jó kb húdekeményvagy

DeerHunter01
gondolom nekem szántad a felfújt dolgot.
én nem azt mondom hogy mindenki ilyen.
csak egy konkrét személyrõl beszéltem.

\"Errõl van szó!\"

Dynamic
Istenem, mekkora közhely már.Mindig ezzel a baromsággal jönnek az okosak, hogy "nincs ebben erõ csak fel van fújva, én bezzeg simán felviszem a nyóc zsák krumplit a padlásra". Az ilyeneket levinném egy edzõterembe, ráraknék 120 kilót és mondanám neki, akkor emelgesd b*meg, mint a többi "felfújt" testépítõ.
DeerHunter01
úszás , valamileny küzdõsport ,stb.

\"Errõl van szó!\"

rvn
Ó, hogy inkább ide se jöttél volna, nekem ez a véleményem és légyszarnyit sem érdekel, hogy ez neked tetszik vagy nem tetszik:D Akkór meg mirõl beszélünk. Erre való a forum, hogy mindenki elmondja a véleményét:)

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

az állóképességemmel nincs gond. 178cm/91kg vagyok. nem hájas, ilyen a testalkatom. a karom 39-es, nem hájas, sokat dolgoztam. max 6 kg-ot szeretnék leadni. milyen sportot javasolnátok nekem? fejemmel sincs gond szerintem :D amúgy kiskorom óta nagyon gátlásos vagyok, szégyenlõs is voltam, most viszont nem annyira.

kösz a tippeket amúgy, elolvastam mindent. próbálkozok :)

sapkafej
ó hogy inkább kussoltál volna. mikor felejtik már az emberek az ilyen szövegeket a gyúrással kapcsolatban?

ha feljön a gyúrás téma, mindenki olyan okos lesz bazzeg hogy nagyon

György

rvn
Hát figyelj én nem hiszem, hogy attól a sok szintetikus szartól(Ha már annyira fehérje kell valakinek keverjen be 3 tojást tej meg banán és az ize is jó és legalább tudom mibõl van. Tavja nyáron ezt toltam favágás után és volt is olyan fasza hátam, hogy visszasirom:S de év közbe nincs idõm ilyenekre.) mert súlyzózástól erösebb lesz valaki mint egy 8 órás intenziv fizikai munkától minden nap.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

De én is csak tudom ajánlani akár ezt, akár más sportot, biztos hogy segít. Meg nem baj az, ha van az emberben 1 egészéges mértékû egoizmus ha úgy tetszik. Régebben én is sokat foglalkoztam azzal hogy jaj mit gondolnak rólam, mit beszélnek. Mostanában teszek rá. Azt mondják általában nem jó, ha vki hazudik magának, de ilyen esetben jó módszer lehet! Nem gond ha vmi nem megy, beszéld be magadnak hogy ez semmi, gyerekjáték, hidd el más hozzáállással az eredmény nem marad el.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Nem olyan biztos. Az hogy valaki "jóféle munkásember" nem garantálja hogy erõsebb mint 1 átlag testépítõ, sõt! Állóképességük biztos van, de ahhoz h kiüssön vkit erõ is kell, az meg hacsak nem genetikai csoda az illetõ nem jön csak úgy magától.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

rvn
Kapna egy 35 ös karu jóféle munkásembertõl(mondjuk kõmûves) egy fülest, lehet még az is elesne aki fel akarja állítani, ugyh bszhatja az 50 es karját.

fery02
Segít valamit, ha azt mondom igen?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DeerHunter01
ja ezaz.
megkérdeztem tõle hogy szed e valami port vagy valamit azt mondja hogy semmit.

de eleve látszott rajta hogy ilyen vizes karú fasz :DDD
meg nehogy már 15 évesen ilyen karja legyen ..

\"Errõl van szó!\"

King of Roads
az ilyenek csicskák. de a kedvencem ez a "fel van fújva" XDDDDD mintha levegõ lenne LMAO amúgy ha cigány nyilván kokszolt és amit a koksz hoz az többnyire víz és nem izom....

King of Roads
1 kúrának nincs mellékhatása..de eredménye se <#felkialtas><#felkialtas>