Gátlásosság legyõzése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Asse tom h fogjak hozzá a változáshoz--Kb ugy vagyokvele,mintha zt mondanám,h na én most olyan kaját gútök,h mindenki beszarik.Megvan a hús,egy halom fûszer,fazék,gáz,de.....mit kezdjek vele?szakácskönyv nincs ami irányt adna..nem tom hol induljak el a változás útján...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ilyenkor nem tudom hogy rajtam röhögnek vagy máson vagy vicceset mondtak vagy nem tudom :DDD
\"Errõl van szó!\"
Erre is annyit lehet csak mondani hogy minek foglalkozol azzal ha kibeszélnek a hátad mögött? Ha ennyire kis férgek hogy nem merik a szemedbe mondani akkor úgy kell nekik. Ha meg nem is beszélnek ki akkor úgyis mindegy.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
De sokszor szerintem nem, csak azt hiszem...
De pl azt szeretem mikor a nagyik úgy néznek rám, mintha megakarnának ölni :D
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mert én ebben szenvedek
ha közösségbe vagyok akkor nem annyira de a buszon pl mindig ez van
\"Errõl van szó!\"
nekem osztálytársam volt ilyen, egész évben kb megse szólalt... aztán jött osztálykirándulás, ahol eljött és berugott velünk (mindennap :D) azt részegen benem állt a szája és kurvajófej gyerek :D
aztán suliba is hozzánk csapódott (hozzán=osztály 80%a akik kijártak szünetekben dohányzóba dumálni) és igaz nembeszélt annyit mint részegen, de dumált meg minden :D és télleg jógyerek nagyon, bántam volna ha nemismerem meg :)
asd
Nézd meg NB3 alatt, most sincs túl sok közük a labdához.
Falusi focsicsapat: három falábú, négy fogalmatlan, három kétballábas meg a polgármester fia...
lál. megnézném, hogy hányan fociznának, ha nem lenne labda.
Olyanról, hogy szinten tartás hallottál már <#confused>#confused>Szerinted a végletekig lehet nõni? ha feljönnél a pincébõl, akkor nem beszélnél ilyen faszságokat. <#lama>#lama>
Kíváncsi lennék, hogy egyáltalán tudod-e , hogy mi az a táplálékkiegészítõ . Fingod sincsen az egészrõl.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
igaz, aki kocka az nem érti az ilyet, én is ellennék két zsömlével egész nap ha csak ülnék a monitor elõtt.
György
György
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a labdajatek es a gyuras 2 teljesen kulonbozo dolog..utobbinak egy kis mozgason kivul csak az az ertelme, hogy nagyobb izmaid legyenek..megneznem hanyan gyurnanak, ugy hogy tudnak hogy nem nonek nagyobbra tole.
a labdajatek meg szorakozas, de allokepessegen es ugyessegen kivul nem leszel tole izmosabb.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
én nem azt mondom hogy mindenki ilyen.
csak egy konkrét személyrõl beszéltem.
\"Errõl van szó!\"
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
kösz a tippeket amúgy, elolvastam mindent. próbálkozok :)
ha feljön a gyúrás téma, mindenki olyan okos lesz bazzeg hogy nagyon
György
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
megkérdeztem tõle hogy szed e valami port vagy valamit azt mondja hogy semmit.
de eleve látszott rajta hogy ilyen vizes karú fasz :DDD
meg nehogy már 15 évesen ilyen karja legyen ..
\"Errõl van szó!\"