Gátlásosság legyõzése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
állandóan feszülõs izompólóba járt és mindig feszitett meg mutogatta hogy milyen karja közbe meg csak fel volt fújva valami szarral.
\"Errõl van szó!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Vagy még kosarazok is. Az is szintén nagyon jó. Pláne ha alapból szereti az ember, plusz még összehozza a haverokat/barátokat. Meg ebben is szintén nagyokat lehet fejlõdni, Persze rengeteg edzéssel és kitartással. Jó érzés amikor látom, hogy egyre ügyesebb vagyok. Az meg csúcs amikor nyáron hazajönnek az nd1-es kosaras cimbik, és velük játszok. Le tudom mérni, mennyit fejlõdtem. Meg amikor nagy ritkán sikerül kicselezni õket, vagy kivívni az elismerésüket a pályán, Ezek mind jó érzések, és növelik az önbizalmat, és még új cimbiket is szerezhetsz. Szóval a sportot csak ajánlani tudom. Meg mindig jobb, mintha egész nap otthon gépezik,, drogozik vagy mittudomén mi minden rosszat csinálhat még az ember. :-)
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
I want to be a mighty pirate ever!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gondolom mindezt orvosi felügyelet alatt, sõt javallatra... Hagyjuk.
Pedig vehetnél... semmi szar nincsen benne. Nem úgy mint anyád pörköltjében.<#hehe>#hehe>
Megsúgom neked, kedves "tapasztalt" fórumtársam, hogy a testépítõk 99%-a normálisabb ember, mint a többi céltalan, az utcán lévõ alkoholista/füvezõ stb. ember. Fingod sincsen az egészrõl. Több ész kell hozzá mint azt te el tudnád képzelni. Kívülállóknak ez a sport annyi, hogy súly emelgetése azt pont. Pedig nem... ehhez a sporthoz hatalmas akaraterõ kell. Ettél te már hónapokig ugyan azt a kaját csak azért, hogy leszálkásíts, esetleg jobban nézzél egy kicsit ki? nem hiszem.
#1 Irány a terem, menjél edzeni. Az is önbizalmat ad. És ismerkedj mászkálj a haverjaiddal. Nem kell félni õk is csak emberek.
A helyzet az, hogy ha valaki nagyon gátlásos és önbizalomhiánnyal küszködik, gyakran azért van, MERT VALÓBAN egy haszontalan, ostoba és kellemetlen ember, akiért a kutya sem vonyítana... Na ezek aztán hiába gyúrnak, vagy járnak (rossz) társaságba, attól még ugyanolyan üresek maradnak, ez nem segít!
Javaslatom: Zárkózz be a könyvtárba és OLVASS, TANULJ, FIGYELJ, GONDOLKOZZ, HALLGASD MEG A NÁLAD SOKKAL OKOSABBAKAT, DE SEMMIT SE HIGGY EL AUTOMATIKUSAN NEKIK, HANEM GONDOLD TE IS VÉGIG, SAJÁT MAGAD!
Ha az elítéltek egy 3*2méteres zárkában képesek diplomát szerezni, akkor nem takarózhatsz azzal, hogy unatkozol, mert nincs mit csinálni. Ha tényleg így gondolja valaki, az akkor csak szimplán hülye...
jah és nem szedek semmiféle tömegnõvelõt.
\"Errõl van szó!\"
leállt a szive.
egészségedre váljék!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Azonban ha spórolás miatt nem veszed meg, akkor rosszabbul jársz.
Csernus könyve is jó, észre tudja téríteni az embert viszont ezek a könyvek segítenek elindulni, irányt találni. Az "okés, akkor hogyan tovább" anyag.
Gondold azt te vagy a faszagyerek mert tevagyaz :)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
de ha már szakembert akarunk bevonni, akkor motivátornak hívják az ilyen edzõt
Kérdés, hogy miért edzel?
Magadtól magadért, mert önállóan saját magadtól, minden külsõ tényezõtõl függetlenül ezt így látod szükségesnek, és bárhogy állna a világ ezt tennéd, vagy egyéb külsõ tényezõk miatt, mondjuk valaki/valami mást akarsz vele el/megnyerni?
járj el gyúrni! 1,5 év alatt izmos lettem, nem szedtem semmit se, ettem ami itthon volt. és a 60 kilómhoz képest most vagyok 82... nem szín izom, de viszont kurva jól nézek ki XD
Megváltozik a gondolkodása is!
Vagy komolyabb mentális edzésre gondolsz?
Így a megoldás, a gondolkodásmód megváltoztatása. Ami nem nehéz.
Ami nehéz, az ennek a gondolkodásmódnak a baromi erõs és makacs bástyáinak lerombolása ami görcsösen, makacsul ragaszkodik magához, minden effektív megoldási lehetõséget baromságnak bélyegez, kifogásokat keres, és végül lebeszél minden változtatásról
Ezt a bástyát következetes akarattal, kitartással, elszántsággal lehet lerombolni.
Fontos, hogy tudatosítsd a helyzetedet.
Fontos, hogy tudd, hogy jelenlegi a gondolkodásmódod juttatott oda ahol most vagy.
Fontos, hogy tudd, hogy ha ezen nem változtatsz (mindegy milyen okból) akkor semmi sem fog megváltozni.
Minden változás a megváltoztatás irányától és mértékétõl függ.
Ha nincs változtatás, nincs változás.
Munka nélkül a munka nem végzõdik el.
Ha nem vetsz, nem aratsz.
Az ember azzá válik ami a képzeletének középpontjában áll.
Bármilyen út elsõre félelmetes, rögös és nehéz.
Ám idõvel, sokadszorra a félelmetes rögös út is gond nélküli és könnyû.
A továbbiak mindenféle ragyogó könyvekben nagyon jól ki vannak fejtve, hogy mit kell tenni, s min kell kezdeni. Kezdetnek az általános alapozás durván 1200 oldal, 12eFt értékben. (Ha kellenek a címek írj.)
A csajozás témakör
Vagy ha tudsz angolul remek elõadások vannak neten.
El kell kezdeni edzeni.Nem mondok semmi konkrétumot,hogy futás,kûzdõsport,gyúrás. Bármit csak jobb erönléted legyen. Használ ,igaz nem egyik napról a másikra. Amint kezded magadon észrevenni a változást másképp is mész majd az utcán.Lesz önbizalmad. Nézed az embereket és magadban elgondolod mekkora szerencse hogy nem olyan vagy mint õk,Te egyedi vagy te vagy valaki.
Persze buliban kis pia után jo hogy jobban megy az ismerkedés.
én ugyanilyen vagyok.Az alkohol feloldja a gátlásokat,egyértelmû hogy bátrabbnak érzed magad.
Partyba kissé becsípve sok-sok lányhoz odamegyek és azt se tudom mit mondok,de mégis beszélgetek velük és nem néznek hülyének.aztán ha már józanul találkozunk akkor sem néznek át rajtam mert már kissé megismertek.
Amugy hogy nézel ki? Van valami ami miatt gátlásosnak,félénknek kell lenned?? Hány éves vagy?? Milyen magas,testalkat??
Mert hát vanak olyan emberek akikre ha ránézünk szánalom jut az eszünkbe. Persze nem bántólag,csakhát vannak ugye ilyenek...
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.