Gátlásosság legyõzése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
volt egy idióta cigány oszálytársam az is gyúrt egy héten négyszer.
állandóan feszülõs izompólóba járt és mindig feszitett meg mutogatta hogy milyen karja közbe meg csak fel volt fújva valami szarral.

\"Errõl van szó!\"

Smicy2
...
szerintem elõször utána kéne olvasnod, hogy annak mik a mellékhatásai..

Charade GTti

Sadist
Vakulj meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CopyKing92
nem bírok az emberekszemébe nézni hogy ne lássák a másik énemet tudtokrá orvosságot?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Úgy biz, valami sportot ajánlatos csinálni. Abban elõbb utóbb lesz sikerélményed, persze ha rendesen edzel. Pölö az eddig annyira emlegetett kondizás. Egy idõ után ahogy növeled a súlyokat, egyre jobban és jobban, az sikerélmény lesz, nõni fog az önbizalmad. Meg amikor egy-egy jó edzés után érzed az izmaidat, hogy van ott valami. XD Az is nagyon jó érzés. Én egy hónapja kondizok, és teljesen megszerettem, meg az erõnlétem is sokkal jobb lett.
Vagy még kosarazok is. Az is szintén nagyon jó. Pláne ha alapból szereti az ember, plusz még összehozza a haverokat/barátokat. Meg ebben is szintén nagyokat lehet fejlõdni, Persze rengeteg edzéssel és kitartással. Jó érzés amikor látom, hogy egyre ügyesebb vagyok. Az meg csúcs amikor nyáron hazajönnek az nd1-es kosaras cimbik, és velük játszok. Le tudom mérni, mennyit fejlõdtem. Meg amikor nagy ritkán sikerül kicselezni õket, vagy kivívni az elismerésüket a pályán, Ezek mind jó érzések, és növelik az önbizalmat, és még új cimbiket is szerezhetsz. Szóval a sportot csak ajánlani tudom. Meg mindig jobb, mintha egész nap otthon gépezik,, drogozik vagy mittudomén mi minden rosszat csinálhat még az ember. :-)

King of Roads
végülis a lényeg abban amit te meg én mondtunk hogy a sport igen is megfelel annak aki ki akar lábalni mélypontról vagy aki gátlásosabb...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
a tipikus izompólós gyúrósoktól én is ki vagyok. én miért tudok felöltözni normálisan? azok el vannak szállva maguktól de aki normális az tudja hogy a konditermen (meg esetleg a szinpadon) kívül semmi nem szól sehol az izmokról. amúgy karatéztam is meg kung-fuztam is szal azért vágom a dolgokat. ez is tévhit hogy a nagydarabok kemények is. de van aki szereti ezt hinni magáról és azok általában szívnak és arra is azt mondom h megérdemlik. mondjuk sokan a küzdõsport tudásukkal is visszaélnek de hát ahogy mondtad mindenhol mindenbe vannak idióták. errõl ennyit én is lezárnám, de ha akarsz dumálni privibe mehet. HA GONDOLOD...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

salsoul
<#eljen>
salsoul
<#eljen><#eljen><#eljen>
sparrow35
Konditermes témához: Jöttek már fel páran hozzánk nagy keményen a konditerembõl a mi edzésünkre megmutatni, mind lement az elsõ rúgástól... Az a bajom a konditermesekkel hogy el vannak szállva maguktól, izompolóban feszengenek mindenhol, és elhiszik h mennyivel jobbak mindenkinél holott nem. Attól mert nem látszik még lehet valaki sok mindenben kiválló, sõt... És tényleg nem látszik a küzdõsport a testeden, de sokkal több kitartás, akaraterõ kell a rengeteg fájdalom, ütés, terhelés elviseléséhez mind bármi máshoz, és biztos reálisan fogod látni a világot, nem rózsaszín szemüvegen keresztül, magabiztosságot ad a kondi is de nem lesz józan az ítélõképességed, hamis képpel fogod áltatni magad. És persze hogy vannak rendes, normális kondizók is, ahogy mindenhol vannak bunkók is, csak én nem találkoztam velük. És itt nem arról van szó h ki tudja megvédeni magát meg kibe nem kötnek bele, hanem hogy a küzdõsportoknál megismered a saját határaidat, tisztában leszel a képességeiddel, és ez reális kép is lesz egyben. De itt le is zárnám ezt, nem a topic igazi témája, el tudja dönteni mindenki h mi iránt érdeklõdik.

I want to be a mighty pirate ever!

Nem is a topic nyitójának szántam, hanem egy fórumtársnak magyaráztam el egy-két dolgot.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

grizzly21
azert az esz-t ne keverjuk ide..akaratero az mas dolog.

Így érthetõ, pedig nagyon jó dolog. Én nem is tudnám elképzelni a hétköznapjaimat nélküle. Ennyi idõ alatt már megszoktam ill. megszerettem.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Sir Quno Jedi
Áhhh. Edzõtársak elpárologtak (pl. Anglia), meló mellett meg esélytelen amúgyis. Utóbbi idõben meg a kardiológusom eldobná az agyát, ha megtudná, hogy emelek. :D Ma is bútorokat/gépeket cipeltünk, mert költözik a cégünk, most éjjelre olyan szívdobogásom van, hogy ihaj...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pedig a jó dolog.. Én imádon még 5év után is. Miért nem mész vissza?

Sir Quno Jedi
Kösziek, de én má évek óta nem gyúrok és ez meg is látszik rajtam! :D --> galéria

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Figyelj, semmi bajom nem volt, azon kívül, hogy irdatlan szálkás voltam abban az idõszakomban. Nem úgy mint a mostanság.--> galéria

Kicsit durván fogalmaztam. Nem kell oda orvos. csirke mellre gondoltam. csöppet a hányinger kerülget amikor meglátom.<#idiota>

Sir Quno Jedi
"Ettél te már hónapokig ugyan azt a kaját csak azért, hogy leszálkásíts, esetleg jobban nézzél egy kicsit ki?" <#wilting>

Gondolom mindezt orvosi felügyelet alatt, sõt javallatra... Hagyjuk.

"jah és nem szedek semmiféle tömegnõvelõt."
Pedig vehetnél... semmi szar nincsen benne. Nem úgy mint anyád pörköltjében.<#hehe>

"konditeremben a sok parasztot kerülgetni"

Megsúgom neked, kedves "tapasztalt" fórumtársam, hogy a testépítõk 99%-a normálisabb ember, mint a többi céltalan, az utcán lévõ alkoholista/füvezõ stb. ember. Fingod sincsen az egészrõl. Több ész kell hozzá mint azt te el tudnád képzelni. Kívülállóknak ez a sport annyi, hogy súly emelgetése azt pont. Pedig nem... ehhez a sporthoz hatalmas akaraterõ kell. Ettél te már hónapokig ugyan azt a kaját csak azért, hogy leszálkásíts, esetleg jobban nézzél egy kicsit ki? nem hiszem.

#1 Irány a terem, menjél edzeni. Az is önbizalmat ad. És ismerkedj mászkálj a haverjaiddal. Nem kell félni õk is csak emberek.

Sir Quno Jedi
Nem sértésként, de tényleg szánalmas, ha valaki éveken át csak "unatkozik". Nekem ez valahogy 35 év alatt sem sikerült. MINDIG van mit tenni! Ha mást nem tudsz, olvass, tanulj, mûveld magad, beszélgess sokat nálad OKOSABB emberekkel, attól neked is megjöhet a szintlépésed és nagyon fontos, hogy ne lógj a többi unatkozó félnótással! A hülyék csak lehúznak, már ha nem vagy olyan hülye, hogy te húzod le õket... :D

A helyzet az, hogy ha valaki nagyon gátlásos és önbizalomhiánnyal küszködik, gyakran azért van, MERT VALÓBAN egy haszontalan, ostoba és kellemetlen ember, akiért a kutya sem vonyítana... Na ezek aztán hiába gyúrnak, vagy járnak (rossz) társaságba, attól még ugyanolyan üresek maradnak, ez nem segít!

Javaslatom: Zárkózz be a könyvtárba és OLVASS, TANULJ, FIGYELJ, GONDOLKOZZ, HALLGASD MEG A NÁLAD SOKKAL OKOSABBAKAT, DE SEMMIT SE HIGGY EL AUTOMATIKUSAN NEKIK, HANEM GONDOLD TE IS VÉGIG, SAJÁT MAGAD!

Ha az elítéltek egy 3*2méteres zárkában képesek diplomát szerezni, akkor nem takarózhatsz azzal, hogy unatkozol, mert nincs mit csinálni. Ha tényleg így gondolja valaki, az akkor csak szimplán hülye...

DeerHunter01
amúgy énis elkezdtem gyúrni kb 3 hónapja még nem sok látszik ,meg most szünetelnem kell novemberig mivel volt egy szemmütétem.

jah és nem szedek semmiféle tömegnõvelõt.

\"Errõl van szó!\"

Jóaz, hízol pár kilót.

nálunk meg egy hónapja halt meg egy srác pont ezek a szarok miatt.
leállt a szive.
egészségedre váljék!

David2
napozint ne is emlegesd, egyik ismerõsõm most azzal teszi magát tönkre<#gonosz3>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

jhetedikj
Baszki ezen most felröhögtem!:D:D<#taps><#idiota>

anno 1987

1 hónap kondi, némi táplálékkieg, utána egy kis naposin (disznóhízlaló) és utána lesz önbizalmad.

salsoul
Igazad van, és nem kell megvenni sem, ha találsz a neten vele egyenértékût. Fõleg így ismeretlenben...

Azonban ha spórolás miatt nem veszed meg, akkor rosszabbul jársz.
Csernus könyve is jó, észre tudja téríteni az embert viszont ezek a könyvek segítenek elindulni, irányt találni. Az "okés, akkor hogyan tovább" anyag.
kakaoskalacs
Heh én pl ugyvagyok vele hogy ugyérzem azok akik kozt vagyok hozzam képest senkik , eloiteleteim vannak lenézek sok embert ugyanakkor nem várom el hogy kedveljenek..
Gondold azt te vagy a faszagyerek mert tevagyaz :)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Solten
1 liter vörösbor

Saor Alba

daeemoon
Pszichológus is lehet (nem tévesztendõ össze a pszichiáterrel!). Mindezentúl, én Csernus doki könyvét olvastam el, utána mentem el mentál higénéshez, és kezdtem el foglalkozni filozófiával. Nekem segített. (mindeközben elkezdtem edzeni ~ magamért) Nem kell 12 ezer forintos könyveket elolvasni ehhez. Magyarul is remek elõadások vannak. Egyik másik elsõre nagyot tud ütni, de az ember hozzászokik :) (megváltozik)

Rage47
ezt aláírom:)
Firerock
neked is el kéne menned pszihomókushoz,kicsit önbizalomhiányos vagy:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

salsoul
nem pszichológus kell ahhoz, hanem saját maga
de ha már szakembert akarunk bevonni, akkor motivátornak hívják az ilyen edzõt
salsoul
Járulékosan valamennyit biztosan.

Kérdés, hogy miért edzel?
Magadtól magadért, mert önállóan saját magadtól, minden külsõ tényezõtõl függetlenül ezt így látod szükségesnek, és bárhogy állna a világ ezt tennéd, vagy egyéb külsõ tényezõk miatt, mondjuk valaki/valami mást akarsz vele el/megnyerni?
ja az lemaradt hogy eléggé megváltoztatott. minden téren

komolyabb mentális fejlõdés = pszichológus.

járj el gyúrni! 1,5 év alatt izmos lettem, nem szedtem semmit se, ettem ami itthon volt. és a 60 kilómhoz képest most vagyok 82... nem szín izom, de viszont kurva jól nézek ki XD

Ha edzel testileg és mentálisan is fejlõdsz!
Megváltozik a gondolkodása is!
Vagy komolyabb mentális edzésre gondolsz?
salsoul
A probléma abban a gondolkodási középpontban, magban van ami az egész életedet határozza meg, hogy mit hogy fogadsz, mihez hogy viszonyulsz, miben milyen eredményekre jutsz.
Így a megoldás, a gondolkodásmód megváltoztatása. Ami nem nehéz.
Ami nehéz, az ennek a gondolkodásmódnak a baromi erõs és makacs bástyáinak lerombolása ami görcsösen, makacsul ragaszkodik magához, minden effektív megoldási lehetõséget baromságnak bélyegez, kifogásokat keres, és végül lebeszél minden változtatásról
Ezt a bástyát következetes akarattal, kitartással, elszántsággal lehet lerombolni.

Fontos, hogy tudatosítsd a helyzetedet.
Fontos, hogy tudd, hogy jelenlegi a gondolkodásmódod juttatott oda ahol most vagy.
Fontos, hogy tudd, hogy ha ezen nem változtatsz (mindegy milyen okból) akkor semmi sem fog megváltozni.

Minden változás a megváltoztatás irányától és mértékétõl függ.
Ha nincs változtatás, nincs változás.
Munka nélkül a munka nem végzõdik el.
Ha nem vetsz, nem aratsz.

Az ember azzá válik ami a képzeletének középpontjában áll.

Bármilyen út elsõre félelmetes, rögös és nehéz.
Ám idõvel, sokadszorra a félelmetes rögös út is gond nélküli és könnyû.

A továbbiak mindenféle ragyogó könyvekben nagyon jól ki vannak fejtve, hogy mit kell tenni, s min kell kezdeni. Kezdetnek az általános alapozás durván 1200 oldal, 12eFt értékben. (Ha kellenek a címek írj.)
A csajozás témakör ez után következik, kb 100 oldal pár ezer forint értékben.
Vagy ha tudsz angolul remek elõadások vannak neten.

Bakker te kockább vagy, mint én. :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

E N C O R E !!
El kell kezdeni edzeni.Nem mondok semmi konkrétumot,hogy futás,kûzdõsport,gyúrás. Bármit csak jobb erönléted legyen. Használ ,igaz nem egyik napról a másikra. Amint kezded magadon észrevenni a változást másképp is mész majd az utcán.Lesz önbizalmad. Nézed az embereket és magadban elgondolod mekkora szerencse hogy nem olyan vagy mint õk,Te egyedi vagy te vagy valaki.
Persze buliban kis pia után jo hogy jobban megy az ismerkedés.
én ugyanilyen vagyok.Az alkohol feloldja a gátlásokat,egyértelmû hogy bátrabbnak érzed magad.
Partyba kissé becsípve sok-sok lányhoz odamegyek és azt se tudom mit mondok,de mégis beszélgetek velük és nem néznek hülyének.aztán ha már józanul találkozunk akkor sem néznek át rajtam mert már kissé megismertek.
Amugy hogy nézel ki? Van valami ami miatt gátlásosnak,félénknek kell lenned?? Hány éves vagy?? Milyen magas,testalkat??
Mert hát vanak olyan emberek akikre ha ránézünk szánalom jut az eszünkbe. Persze nem bántólag,csakhát vannak ugye ilyenek...
qetuol
turette szindrómás vagy? vagyis akaratlanul mondasz ki hangosan szavakat?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

King of Roads
van akin meglátszik van akin nem...2 osztálytársam harcmûvel az egyikbe simán belekötnék semmi extra nincs rajta full átlagos vagy talán még nagyképû is (mentségére legyen mondva nem a karatéra) a másik pedig bár alacsony de azért van rajta izom na azért õt kikerülném az utcán ha nem ismerném.

Találkozni igen de amikor már annyira erõlteti hogy ne csak kockuljunk azt már nem:D

sz4bolcs
És velük nem szeretsz találkozni, vagy társasági életet élni?

csinálhatnátok valami hasznosat, pl felcsapni hajóácsnak nem hülyeség , 2020 -ra idáig fog érni az óceán :))

Figyelj attól függ hogy értelmezed,az én értelmezésem szerint nagyon kevés van:D

sz4bolcs
Vannak, vagy voltak?

Egyáltalán mik azok?<#idiota><#vigyor>