The X Factor International

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ausztrál minden nap van, a lenti link pedig 2-3 naponta frissül.

[merlinw.org]

mondjuk megnéznék tõled egy hsz-t melyben sorrendbe raksz pár ország faktorait 😊
1-1 videóval

egyébként ha van még teljes külföldi faktor mûsor linkje (pl.az ausztrál faktor)akkor szívesen veszem
MerlinW
Mindenben. Zsûri, világítás, operatõri munka, az eredeti studióterv, kamerabeállítások, a hangosítás, rendezés. Soroljam még?😊

Ha nem látod a különbséget, akkor örülj, mert nem kap el a gyors hányinger a hazai láttán. A magyar X Factor/megasztár (ido koppintás)/csillag (got talent koppintás)/Való Világ (BB UK koppintás, mondjuk az ott is sz@r) mind magán hordozzák a félelmetes szintû igénytelenséget és hozzá nem értést. Mindezt úgy, hogy az X-Factor egyetlen epizódja fél milliárd (!!!) forintba kerül. Hogy mire költik ne kérdezze senki. Viszont konkrétan látszik, hogy nem a pénztõl lesz jó egy mûsor.

Ha idõm engedi, majd' 10 ország reality-jét követem figyelemmel, és megkockáztatom, hogy a mieink a legrosszabbak. Nem tudom miért. Valamiért mindenbe beletúrunk, szétszedjük, elrontjuk. Illetve - ez sem tiszta számomra, a magyar média 90%-ban a buta és nyugdíjas honfitársaknak készít mûsort. Talán mert õk vannak többségben, küldik az SMS-eket, és mert velük bármit meg lehet nézetni. Ha menézed a TV újságot, gyakorlatilag egyetlen mûsor sincs amihez 50-es IQ-nál többre lenne szükség. Sajna ez van.

[merlinw.org]

Totti5
És miben nyilvánul meg, mert nem látom...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Egyébként beszarás, hogy még az Ukránoknál is 100x igényesebb a mûsor, mint itthon...

[merlinw.org]

Köszönöm szépen
MerlinW
X Factor Ukraine 2010

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

az elsõ adás nincs közte 😞
<#worship>
MerlinW
Ability
Na ez a második (vasárnapi) rész végre állat volt. Már kezdtem azt hinni hogy velem van a baj, de ez most szinte tökéletesre sikerült. Végre nem ilyen középszintû énekeseket fényeztek, hanem voltak tényleg nagyon jók. És sokan voltak, nem arról szólt a rész hogy szánalmas fellépõkön kell húzott szájjal gúnyolódni az egész rész alatt.
kegyetlen jó volt😊
akk te még jól jártál h alig érted én speciel semmit😄😄

nem értem mire vannak úgy oda , szerintem nem jó a hangja vagyis azt mondom nem rossz de olyan átlagos! Én nem juttattam volna tovább az biztos
N o N a m e
Nem rossz a csaj, de alig értem a szövegét olyan akcentusa van 😄
Ability
Továbbá vannak emészthetetlen fellépések. Ezen például még most sem tértem napirendre. Látom hogy tud énekelni, de emészthetetlen hangszíve van a csávónak, sokszor nagyon durván hamisnak, orrhangnak érzõdik. Nem mondom hogy rossz, de annyira agyonsztárolták hogy az nekem felfoghatatlan.
Ability
Ezzel tökéletesen egyetértek, ezért is szerettem bele az UK verzióba amikor felfedeztem. Viszont a tehetségek mintha kikopófélben lennének, mindenkit fényeznek ebben az új szezonban, pedig még senkitõl sem dobtam hátast eddig. Hol vannak olyan tehetségek mint Olly, Jamie, Danyl? Vagy mint a legutóbbi szezonban Matt Cardle? Nem mondom, most is születtek jó produkciók, de semmi extra, semmi nagy hatás. És ez az ami engem kicsit a magyar változatra emlékeztetett, nem ismerem el hogy annyira nagyon-nagyon jók voltak azok akiket fényeztek, és ezáltal színleltnek, megszervezettnek tûnik az egész. Tudom hogy valójában errõl is van szó, de eddig legalább hiteles volt számomra. Most pedig csak annyit látok, hogy egy jó-jó énekes bemegy és olyan nagysúlyú szavakat aggadnak rá, amit egyszerûen nem érzek igaznak.
MerlinW
Annyi különbséggel, hogy a srácnak van hangja is😊

[merlinw.org]

Igen, picit kiköpött cher lloyd

MerlinW
Xtra Factor aktuális csodája😊 Zseniális...

[merlinw.org]

N o N a m e
szintén 😄
MerlinW
Személy szerint a hazai verziónál a román idõjárás jelentést is többre tartom😊 Itthon a szakértelem és a jóízlés teljes hiánya uralkodik mind technikai, mind zsûrizés tekintetében.

Minden magyar tehetségkutatóban borzalmas a világítás (túlvilágított, hátrányos), az operatõri/vágói munka (mindent mutatnak csak azt nem amit kellene, de ha mégis, akkor is mozog, pörög, zoomol... félelmetes), borzalmas zsûri, akik 5 értelmes szót képtelenek mondani a produkciókról.
Az egész képminõség pedig.. azt ne mondja nekem senki, hogy 20 éve nem telik képszûrõkre a 2 milliós kamerákra...

A hazai tömegízlésrõl pedig ne is beszéljünk. Amíg olyan emberek nyerik az X-et mint tavaly, addig távolról sem fog érdekelni a mûsor.
No mindegy, ez az én véleményem, és ezért is nézem a magyar "mûsorokat" újságban😊

[merlinw.org]

MerlinW
Most is voltak jó alapanyagok😊

[merlinw.org]

Janet nagyon jól énekel, a döntõben a helye😊
és olyan cuki😊😊

Ability
Lehet bennem van a hiba, de nekem nem tetszett. Akiket fényeztek, nem voltak annyira jók. A bénázók meg nem voltak viccesek. Mûbalhé pedig végképp nem hiányzott. Én anno rajongtam a brit verzióért, voltak nagy tehetségek, voltak vicces jelenetek. Valahogy ez a rész nem jött be nekem, nem tartom többre az itthoni verziónál kb. Meglájuk késõbb mi lesz, ennél azért sokkal jobb részeket szoktak kinyomni magukból.
MerlinW
Xtra Factor is tartogatott egy jóságot😊

[merlinw.org]

N o N a m e
Nem is rossz Simonék nélkül ez! Szimpi az új zsûri! Nagyon bírtam Kelly Rowland milyen arcokat vágott.. nagyon szép csaj! 😊

Ez a csaj pedig döntõs KELL legyen, nagyon jó volt! 😊

<#szeret>
N o N a m e
azóta már tudom 😄
Ahogy elküldtem a hozzászólást, rákerestem.
MerlinW
Énekes, dalszövegíró, színésznõ.

[merlinw.org]

N o N a m e
Dannii GYESen van, és azért nem jött? Ki ez a Tulisa? Soha nem hallottam róla.
MerlinW
Upsz tényleg, az akcentusa miatt kidobták😊 Nem baj, õ is csini😊

[merlinw.org]

US zsûriben Cheryl Cole helyett Nicole Scherzinger lesz

MerlinW
US zsûri:

Simon Cowell

Cheryl Cole

Paula Abdul

Antonio 'L.A' Reid

[merlinw.org]

MerlinW
UK zsûri:

Tulisa Contostavlos

Gary Barlow

Kelly Rowland

és persze Louis Walsh

[merlinw.org]

N o N a m e
<#worship>
Ability
Várom már... 😊
MerlinW
2011-Aug-20 The X Factor (UK) 08x01 Series 8 - Auditions 1
2011-Aug-27 The X Factor (UK) 08x02 Series 8 - Auditions 2

2011-Sep-21 The X Factor (US) 01x01 Season 1, Episode 1
2011-Sep-22 The X Factor (US) 01x02 Season 1, Episode 2

[merlinw.org]

MerlinW
Simon amerikai X-Factor marketingfilmje😊

Nem tököl az öreg, muszáj befuttatnia a mûsort Amerikában, így a fõdíj mellé felajánl 5 azaz ötmillió dollárt a gyõztesnek😊

[merlinw.org]

hmmm, fincsi 😄
N o N a m e
Kéne szólni a modiknak majd, hogy vegyék le az UK-t a topik névbõl, hogy az US-t is tudjuk majd itt kibeszélni 😊
Ámérikában már javában folynak a készülõdések, állítólag Will Smith, Christina Aguilera, Simon és Cheryl lesznek a zsûrik/mentorok, de ez még nincs megerõsítve!
N o N a m e
?
N o N a m e
MerlinW
Mint kiderül a cikkbõl a "hosszu haju ürge" nyerte meg😊

[merlinw.org]

kössz
a hosszu haju ürgének egész jó hangja van.
a dagi csajnak is
a simaarcunak meg elég fos 😄
közös prod-ot néztem meg elsõre
MerlinW

[merlinw.org]

1-1 videt tõlük bedobsz? 😄 mondjuk szted a legjobb produkciójukat?
Aki esetleg nem olvasta.
Tartalmas elemzés (spoilerekkel!) az idei évadról, linkelt szavazati arány listával.

http://www.sorozatjunkie.hu/2010/12/14/the-x-factor-uk-vege-a-7-evadnak-irta-cyclotronic/#more-53114

Na.. én teljesen egyetértek az elsõ 2-vel így, ahogy van. Jó kis széria volt 😊
MerlinW
Szép zárás volt, minden úgy alakult, ahogy vártam😊 Várjuk a következõt😊
Mondjuk az idei ausztrál gyõztes közelebb áll a szívemhez, de a brit is kellemes.

[merlinw.org]