The X Factor International

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
ND? OD vagy 1D 😊

Most néztem meg a hétvégi adásokat, a Glee cast elõadását szépen elrontották, a többi nagyon tetszett! Cher a Love the way you lie-t nagyon vagányul elõadta, és a One Direction elõadásai is erõsen tetszettek! Hatalmas verseny lesz a végén!
MerlinW
Én is remélem, de van egy sanda gyanúm, hogy a ND lesz a befutó. Durván nagy a hájp és a szavazatok száma.

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One Direction, Cher, Matt, Rebecca.... Szerintem rendben van így a döntõ... remélem Matt vagy Rebecca nyeri
MerlinW
Háttérben hallgattam a párbajt, röhögni fogtok, de kivételesen jobban tetszett Wagner😊

[merlinw.org]

Ez bejött. <#hawaii>

Szerintem Katie és Wagner ma ki fog esni, legalábbis nagyon remélem.

MerlinW

[merlinw.org]

no most hanyadik rész is volt? (mármint amelyikben énekeltek)
Wagnernek most KI KELL ESNIE. Matt és Cher nagyon odatette magát ma, Rebecca és Mary jól énekel de már unom az elõadásaikat. One Direction jó, de szerintem csak 4.-nek.
MerlinW
No, az ausztrál X vége kellemesen végzõdött. Örültem a gyõztesnek😊

[merlinw.org]

EZ MOST KOMOLY??? Cher - Paije párbaj úgy, hogy Wagner simán továbbmegy?? Az eredmény egyébként rendben van, tényleg neki kellett kiesnie, ha már így alakult.

Szerintem egyébként valahogy így kéne kiesniük az embereknek: Wagner, Katie, Mary, One Direction, Cher, Rebecca. Gyõztes: Matt
MerlinW
Nem hittem, hogy lesz ilyen, de Katie vitte az estét... Persze Matt-re sem panaszkodhatunk😊

[merlinw.org]

N o N a m e
Aiden szvsz szar volt. Nekem egyáltalán nem jött be, éneklés közben rángatózott, alig tudta fogni a mikrofont, csak erõlködött vagy szenvedett a színpadon. Ha ilyen az elõadásmódja, akkor javítson rajta és nincs semmi bajom vele. Rádióban/mp3-ban hallgatnám a dalait, viszont képernyõn ne lássam. Katie ezzel szemben aranyos, a hangja is tetszik, de úgy érzem, hogy most már itt a vég neki is.

Kicsit OFF:
Nézi közületek valaki az "I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here!" mûsort? Az ITV1-en megy minden hétköznap este, hétfõn kezdõdött. Én most néztem meg az elsõ részt, Stacey Solomon is szerepel benne. Jó mûsor, ajánlom!
Így már érthetõ,tuti csak a show miatt döntött így!Kell 1 botrányos személyiség is a mûsorba,míg vele szemben Aiden eléggé visszafogott ember!Viszont szerintem tehetségesebb!
Köszönöm a választ!

Ability
Szia!

Úgy kellene, azonban Simon így fogalmazott: "Katie-t tartom bent".
Sziasztok!
Nem vagyok perfekt angol,és nem értettem,hogy 3-an mondták Katie nevét és mégis döntetlen lett!
Nem azt kell megnevezni aki hazamenjen?

ja, és szerintem a Wagner bennmaradása egyrészt az X factor ellendrukkereknek, az egyébként is humorban jeleskedõ angolok humorérzékének is köszönhetõ, szerintem a fiatalok körében menõ így cikizni a showt. 😊))
ja meg szerintem ez a csoport is nagyon szeretné, ha Wagner-é lenne a karácsonyi sláger:
http://www.facebook.com/pages/Wagner-for-xmas-no1/128940420495876?v=wall

Wagner for Xmasn No1

muhahaha
azt elfelejted, hogy Simonnak érdeke, hogy a gyenge Katie bennmaradjon, így nagyobb esélye van a One Direction -nek is a döntõ felé masírozni.
egyébként Wagnert már én is ki****nám a *****ba. 😊))
szegény Aident sajnálom, mert elõzõ hetek alatt volt nagyon jó is.
de aki az Elton John estet kitalálta, az nagyon nagy marha volt, a leggyengébb döntõ volt eddig az x-faktorban. (szerintem.) egy kiemelkedõ produkció sem volt köztük.

én Cher-nek drukkolok, hogy õ nyerjen, Matt sem lenne olyan nagy baj, a One Directon-t is bírom, mert aranyosak. 😊

ÉS ÉN VAGYOK A LÉTEZÕ LEGNAGYOBB REBECA ELLENDRUKKER.
szeretném, ha még döntõbe sem jutna. oké, szép a hangja, bla blah, meg nagyon elegáns az elõadásmódja.
de nekem õ nagyon unalmas.

hajrá Cher <#szeret>
Alien
Most így az Xtra Factor közben emlékeztettek rá, hogy Simon mit is mondott szombaton Aiden-nek: You know what Aiden? You're gonna be fine for next weekend. Well done. Ehhez képest... Egyébként nem vagyok Aiden fan, csak nagyon bosszant, hogy ennyire nyomják Katie-t.

Döntõben még mindig azt mondom, hogy Matt (Hajrá!!) és Rebecca lesz, harmadik hely Cher (neki is drukkolok) és One Direction között dõl majd el

Alien
S07E22 Results

Komolyan mondom ilyen NINCS. Wagneren már kezdek meg se lepõdni, hogy benn tartják, bár még mindig rejtély számomra, hogy KIK szavaznak rá?? Lehet, hogy direkt van egy csapat akik csak azért szavaznak, hogy idegesítsék a többi nézõt, illetve a mûsor készítõit... Katie pedig NO COMMENT. Hányszor kell még a bottom two-ban lenni? Egyszerûen hihetetlen. Simonban is nagyot csalódtam most, nem veszi észre, hogy az emberek nem szeretik? Ki ez a lány, hogy ennyire nyomni kell õt? (emlékezzünk vissza a judges house-os összeomlására is, a múltkori éneklésérõl nem is beszélve, sõt ha jól emlékszem az audition-nél sem tudta rögtön kezdeni (amikor a benn maradásért énekelt) Hétrõl hétre jobban irritál a csaj, játssza itt folyton az eszét , a végén is amikor a zsûri mondta a véleményeket..... Abszolút nem fer amit vele mûvelnek, múlt héten is ha deadlock lett volna, lehet, hogy már akkor kiesik, most pedig NEGYEDSZERRE is párbajozik egy olyan ellen aki most van elõször abban a helyzetben. Régen pedig volt ilyen, talán tavaly, hogy Simon fel is hozta indoknak, hogy ez jelenthet valamit, hogy a közönség többször kiesõ helyre szavaz valakit. Most ez miért nem jutott az eszébe?
A vicc az lenne, hogyha a jövõ héten ESETLEG Katie - Wagner lesz a kiesõhelyen. Megint maradni fog....
Egyébként pedig érdemes ezt is elolvasni, akár a kommentekkel együtt. Arról szól amit Aiden mondott a legvégén, hogy kapott egy üzenetet a show elõtt, hogy nem sok választja el a kiesõ helytõl. Plusz nézzétek meg az hivatalos Facebook oldalát, nagyon sokan csalódottak már megint, ahogy a múlt héten is azok voltak

Na megyek belenézek még kicsit az Xtra Factorba...

Egyetértek. Ideje, hogy Wagner kiessen a mûsorból.

stream

Ability
Tegnap a zsûri teljesen kész volt a mûsor elején, mintha begombáztak volna. <#idiota>
tetszik nekem,hogy a magyarokhoz képest õ nem viszi nagyon magasra a hangját! sztem rohadt jó hangja van!
megérdemelten nyerte meg 2008ban az X faktort

Ability
+1
A következõben mostmár viszont Wagnernek vagy Katienek tényleg mennie kéne...
Ability
A mûsoridõbõl már így is kifutottak, szerintem azért kérdezték másodjára Cheryl-t, mert így elkerülhették a holtversenyt, úgymond bele akarták kényszeríteni a választásba. Utána mondta is neki Dermot, hogy ezzel megtagadja a szavazati jogát. Kicsit szemét lépés volt, de elképzelhetõ hogy a közönségszavat is ugyan ezt hozta volna ki, szóltak a fülére, ezért így alakult.
MerlinW
A produkciókat kell értékelni, mire szavaznának egész héten?😊 A mûsor elején nyitják a vonalat a kiszavazásnál zárják.

A zsûri szavazásának sorrendje nincs nagykönyvben, a mûsorvezetõ vezényli le a dolgot. A zsûri meg variálhat, ha nagyon akar. Nálunk eddig még nem volt erre szükség (asszem).

[merlinw.org]

de itt egész héten lehet szavazni ,szal nem csak a mûsoridõ alatt,nemde?
jóóóó nah igen õrá gondoltam , csak rosszul írtam a nevét 😄
kiszavazáshoz annyit,hogy csak jól gondoltam és nem én vagyok a hülye,hogy nem értettem a hazaküldést -.-

mert annyira nem értek angolul de én arra gondoltma h Cheryl nem akar szavazni hanem majd a végén 😄 egybõl filóztam h bizots azt akarja h aközönség döntsön aztán ha 2-1 lesz akkor felhozza 2-2re az állást ,de a végén döntöttek ugye és meglepõdtem 😮
am én Katti-t küldtem volna hazai

ja igen annyit a különbséghez még,hogy ugye nálunk a kiesett tag mentorai szavaznak elsõ körben aztán a többiek! Nos itt meg Simon szavazott elsõre mikor Cherylnek kellett volna
MerlinW
Csak a magyaroknál van egyben (nehogy már úgy csináljunk valamit ahogy mások😊). Pedig mennyivel több SMS-t gyûjthetnének 24 óra alatt, mint fél óra alatt.

[merlinw.org]

MerlinW
Robbie Williams lesz Take That-el (Ott kezdte a pályafutását). Robin Williams színész, õ más tészta😊

Egyébként a kiszavazást nem értettem..
- Simon hazaküldte Trayc-t
- Cheryl passzolt
- Danni hazaküldte Katie-t
- Louis hazaküldte Trayc-t

ez 2:1 és Trayc repült Cheryl szavazata nélkül, mikor megmondta, hogy deadlock-olni akar.

[merlinw.org]

jaaa bocs én azt hittem ugy van mint most az elsõ szériában h a mûsor végén eredményhírdetés..
MerlinW
Szombaton volt a verseny, vasárnap csak az eredményhirdetés. s07e19-et töltsd le.

[merlinw.org]

jövõhéten meg Robin Williams és a take that ? összeállnak egy produkcióra? jól értettem?
am s07e20at néztem de itt kb csak az volt h ki jutott tovább 😄 azt hittem látni fogom az énekeseket énekelni külön-külön
MerlinW
Angoloknál is 25 volt, idén változtatták 28-ra, Louis indítványára.

[merlinw.org]

megtaláltam máshol de ez jó kiindulási alap volt! köszi!
nos elöször meglepõ h itt 28év felettiek vannak míg magyaréknál 25 felettiek????
am a bevezetõ meg nekem túl csicsás már 😄 de elég fasza ,na elkezdem nézni aztán majd mondom mire jutottam
MerlinW
Esetleg ne a fizetõs Direct Download-ra bökjél, hanem az alatta levõ 50 ingyenes torrent linkre😊

[merlinw.org]

közben találtam linket is!
köszi de

Access Denied!
If you are not a member and have not signed up already, please signup below and register a new account. The process is quick and easy! If you’ve already signed up, please login with your username and password.

nekem meg direkt link kéne mert nem szoktam torrentezni :S

de azért köszi még1szer 😊
Alien
S07e20 Results
Wagneren még mindig ki vagyok akadva, hogy KI SZAVAZ rá?? Hát hihetetlen... Mint ember nincs bajom, de ez ÉNEKES tehetségkutató, nem az, hogyan bohóckodjunk és engem személy szerint már nem szórakoztat, hanem kezd idegesíteni.

Ami pedig a bottom two-t meg a sing off-ot illeti....
Elõször is Katie teljesen szétesett az ének alatt, onnantól kezdve nem volt kérdés (legalábbis számomra), hogy kinek kell mennie, erre megmentik õt?? Amúgy sem bírom a csajt, azt hittem megy végre, de mégsem... Mire való akkor a párbaj? Aki jobban énekel az marad. Oké, ez nem mindig ilyen egyszerû, de most teljesen az volt (illetve annak kellett volna lennie...) Aztán amit nem értek, hogy miért Cheryl-t kellett másodszorra kérdezni? Neki kellett volna utoljára maradnia. Plusz ez így nem volt igazságos Trayc-vel szemben, hisz ha deadlock van akkor lehet, hogy õ marad. Csalódott vagyok a mai eredmény miatt, Wagnernek már rég a szobájából kellene tv-n néznie a mûsort, most meg Katie-nek kellett volna mennie.
Olvasgatom Facebookon a kommenteket, eléggé fel van mindenki háborodva a mai szavazás és Wagner miatt is… Na jó, próbálok megnyugodni és témát váltani 😊 Matt lett a kedvencem , fõleg a Just the way you are és a One more time-os elõadása óta. A mostani adásban is nagyon szépen énekelt, neki drukkolok. A következõ két hétben Katie és Wagner megy , utána Paije, majd Mary, Aiden, harmadik hely pedig Cher – One Direction között fog eldõlni.
A döntõben pedig Matt - Rebecca párharc lesz. Kiváncsi vagyok mennyire találom el 😄

MerlinW

[merlinw.org]

no még1szer
honnan tudnám leszedni a múltheti mûsort illetve az azelõttit?
Wagner jó fej meg minden, de már nem ide való. Jövõ héten neki kéne kiesnie.
Kik azok az elvetemült mazochisták, akik hétrõl hétre beszavazzák Wagnert a következõ körbe? Szerencsére a Belle Amie esett ki, õket sem bírtam túlzottan.

MerlinW
Most néztem meg a tegnapit... Rebecca FTW.. zseniális a csaj😊

(Cher is odatette magát rendesen😊)

[merlinw.org]

Na most hogy tovább néztem, hallom Simon is ugyanezt mondta😊
Cher csak szerintem hasonlított nagyon Cherylre most? (amúgy másnak feltûnt már ez: Cher Lloyd -> Old Cheryl😊)
MerlinW
Heti off😊

The.X.Factor.Australia.S02E19.WS.PDTV.XviD-NANO

[merlinw.org]

Nem tudom... Én a Belle Amie-t érzem nem odavalónak. Számomra mindig olyan "erõtlen" a produkciójuk...
Jaja, Matt megint odatette. Tényleg tökös gyerek, hogy bemerte ezt vállalni. Amikor elkezdõdött a zene, mondom te jó isten mi lesz ebbõl.
Kedvenceim: Matt, Paije, Cher
Cherylél meglepõdtem, azt hittem playbackelni fog, de nem, rendesen végig tolta.

Wagnert én se értem :S Nem értem, hogy szavazhatják tovább Wagnert ??? Hogyan, miért ? Én végig se bírom nézni az "elõadását", mindig áttekerem. Lui ezt szépen elb*szta, minek választotta be.