Warez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki segíteni abban,hogy kell neten játszani a Dead Island game of the year edition verziót (nosTeam készítette),mert akármit csinálok szürke a game lobby.
Deathstorm
ez a mondat butaság, attól még kiküldi a jelet a tv-re, onnantól fogva pedig szabványos dologról beszélünk amit rögzíteni lehet
vagy én értettem félre valamit?
játékoknál már durvább a helyzet, végén csak videó végigjátszások terjednek majd torrenten 😊)
"A "Sandy Bridge" új processzorgeneráció szerdai hivatalos bemutatása elõtt szakmai körökben ismertté vált, hogy az új processzortípus - ellentétben a szoftveres megoldásokkal - feltörhetetlen hardvervédelemet biztosít a jogosulatlan másolás ellen - írja az Engadget technológiai blog."
A következõ lenne a kérdésem.
Saját warez oldalt, hogyha csinálok és tartalmaz Jogi szabályt sértõ tartalmat, külföldi oldalra feltölve pl : RAPADIDSHARE.COM,UPLOAD.COM
akkor ahol futt az oldal mármint és én saját pc-ém akkor ugyan úgy lefoglalható a PC-ém ???
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
, a világ második legnagyobb pc-gyártója, mégis megállapodást kötött az ügyészséggel a vele szemben a fogyasztók megtévesztése címén indított kártérítési ügyben. Az egyezség legfontosabb részeként a komputergyártó négymillió dollárt fizet büntetésként, továbbá az eljárás eddigi költségeinek fedezésére és a bírósághoz fordult fogyasztók kárának megtérítésére - derül ki a Guardian összefoglalójából.
Az ügy két évvel ezelõtt kezdõdött, amikor számos panasz érkezett a New York-i ügyészségre a Dell ellen. Ezekben azzal vádolták a vállalatot, hogy trükkös hirdetésekkel átveri vásárlóit: gyakran reklámozta új termékeit nulla kamatozású finanszírozással, majd amikor a csalira ráharapott a fogyasztó, visszautasítja hitelkérelmét, és ráveszi a vevõt, hogy sokkal kedvezõtlenebb, piaci vagy még annál is magasabb kamatozású kölcsönnel vásárolja meg a kiszemelt gépet. Sokszor a 20 százalékot is meghaladta a kamatláb. A panaszok másik csoportja szerint nemegyszer elõfordult, hogy a Dell nem javította meg idõben, a garanciális szerzõdésben vállalt feltételeknek megfelelõen a felhasználó rendszerét. A jótállás, amiért sokszor súlyos dollárezreket fizettek, így haszontalannak bizonyult. A cég az elsõ pillanattól kezdve tagadta a vádakat, de a New York-i legfelsõbb bíróság tavaly ellene ítélt, az ügyészségre hagyva az ügy lezárását. Ennek az eljárásnak lett a vége a négymillió dolláros kártérítés. Tudom ugyan hogy ez nem a varezröl szol de itt is van még 1 példa mire gondolta ellözõ hsz-ben
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ítélkeztem én? Mondtam olyat hogy senki ne warezoljon? Nem mondtam semmi ilyesmit csak az IGAZSÁGOT.
Ám ha az igazság miatt valaki hülye és kussolnia kell, akkor valami nagyon nem stimmel.
Mégis kit ugattam le? He? Mi? Én pattogok? Mert? Az pattogás ha valaki gondolkodik? Mi?
Inkább te kussolj ha nem bírsz semmi értelmeset mondani, és csak ugatni bírsz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"Csak alig féltucatnyi alkalommal írtam le, hogy én is warezolok...de legalább én nem vagyok rá büszke, és nem mondok olyan hülyeséget, hogy nem lopás."
Ellenben itt pattogsz. Legalább ne ugassál le mást! Jó nagy hülyét csináltál mostmár magadból...<#nezze>#nezze>
Csak alig féltucatnyi alkalommal írtam le, hogy én is warezolok...de legalább én nem vagyok rá büszke, és nem mondok olyan hülyeséget, hogy nem lopás.
Mert itt a vita, ha hajlandó lennél vissza olvasni, arról szólt,hogy a warez lopás vagy sem.
És márpedig az.
Hadjáratot sem indítottam senki ellen, de hát ügye...mindegy hagyjuk. Vissza olvasni, értelmezni az nem megy látom. Csak a hülyeség.
Legközelebb meg inkább gondolkodjál el, hülyeségek pofázása helyett.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Dolgozz a hatóságnak, az államnak vagy valakinek aki segít neked ebben a hadjáratban. Ítéld el az embereket, indíts kereszteshadjáratot, mi pedig örülünk, hogy ennyire teljes az életed.
Itt, ezen a fórumon viszont csak mosoly tárgya lehetsz.
[merlinw.org]
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Tudod miért? Mert ez a törvény fogd már fel végre! Ki nem állhatom ha valaki, ennyire képtelen gondolkodni!
Mit nem értesz azon ,hogy lopás? Mi? Lopás, mert a tulajdonos engedélye nélkül használod...elvetted anélkül hogy megengedte volna a tulajdonos...ez a LOPÁS.
A törvény is így szól!
Komolyan, szerinted ha a bíróság elé kerülnél, érdekelné a bírót, hogy szerinted nem lopás? Kit érdekel hogy szerinted nem az! Senkit az ég világon! Lopás, bûncselekmény, és kész!
Ezen nem lehet mit vitatkozni, mert ez így van! Ez nem vélemény meg nézõpont kérdése! Ez tény, fogd már fel!
Nem igaz, hogy valaki ennyire értetlen legyen.
Inkább azt tárgyaljátok hogy hogyan tudunk játékot,zenét,filmet,programot lopni az internetrõl!
Tudjuk hogy a warez az lopás, ez tény!Lopjuk a szoftvereket, multimédiás anyagokat az internetrõl.Ezek hogyan kerülnek fel?
Szállításkor, vagy a fejlesztõktõl, kiadóktól szivárog ki a világhálóra?Ilyen egyszerû lenne?
Razor-ékhoz és a többi "cracker" csapathoz hogyan jut el?Hogyan törik fel az idõkorlátot, miképp hatástalanítják a lemezellenõrzési védelmeket?
Maradjunk a fõ témánál ha kérhetném!
Viszont ha kitörlöd a csipát a szemedbõl, akkor láthatod, hogy igen is vannak cégek amik tönkre mennek, és igen is gyakran elõfordul, hogy a kiadó felszámolja a fejlesztõ stúdiót, mert a játék nem hozott nyereséget.
Az hogy miért kell jogdíjat fizetni, az nem tudom, és nem nagyon senki seggét .
De ettõl még mindig lopás.
Tudod mit? Lopjál autót is...úgyis mind gazdagok az autó gyártók...meg túlzás a súlyadó, teljesen jogtalan hogy követelik...úgyhogy akkor lopjál autót is.
A jussukat pedig nem kapják, ne beszélj már hülyeségeket! Mégis ha szerinted megkapják a jussukat, áruld már el, akkor mi a büdös francért fordul elõ, igen gyakran, hogy egy játék veszteséges és még a fejlesztés költségeit sem hozza vissza?! Köszönhetõen részben a wareznak is?!
Gondolkodj már mielõtt leírsz valamit. Lopás és kész.
Legközelebb mi lesz? A kenyeret is ellopod, mert az se lopás, mert a pék már így is elég gazdag?
Nem mondom ,hogy én nem warezolok, ez van...aki nem gazdag az vagy nem játszik PC-n vagy warezol. Ez van..szar ügy, és még mindig lopásnak minõsül.
Ugyanis, azt a játék szoftvert valakik elkészítették, legyártották. Az egy termék, egy szellemi termék. Ha nem fizetsz érte, hanem máshonnan szerzed meg, akkor L-O-P-Á-S!
ami olyan szar azt ne vedd meg. van interneted utána tudsz nézni, a legtöbb dolognak van demoja próbáld ki, de az mögé bújni, hogy valami szar, ezért inkább ellopom vicces kicsit
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
"szemetek, te 2 nap alatt végigviszed, õk meg pénzt kérnek érte" Hát az olyan szarokért ne is kérjenek, amik kb. 4 órás játékidõvel bírnak. Fõleg ne 10 ezer forintokért. Persze joguk van hozzá, akár 100 ezret is elkérni érte, dehát akkor ne csodálkozzanak, ha "ellopják" bár ígyis busás hasznuk van, hiszen évrõl évre kiadnak valamit, ergó mégiscsak jól befektetés a játékszoftver.
"bár valszeg azt a kibaszott dvd-t is olyan helyen veszed meg ahol nincs rajta matrica..." Képzeld nem olyan helyen veszem. Ezért is vagyok felháborodva, ha a kiírt családi fotóimért is jogdíjat szednek. (nem is keveset)
szemetek, te 2 nap alatt végigviszed, õk meg pénzt kérnek érte. pedig csak fél évet dolgoztak rajta. egy mozifilmet meg megnézel 2 óra alatt és azért is pénzt kérnek. tényleg szemetek, de te okos vagy és nem dõlsz be a trükknek, inkább letöltöd. úgyis kapnak pénzt az artijustól (mert te ezt olvastad valahol), így is megéri nekik. bár valszeg azt a kibaszott dvd-t is olyan helyen veszed meg ahol nincs rajta matrica...
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
"Te készítesz valamit, teljesen mindegy hogy mit, valamilyen terméket. És azt szépen ellopják tõled, mindenki, és senki sem fizet...szerintem a te szád is sírna.." Az elõbb írtam, hogy az artijus-tól megkapják a jussukat, jó mondjuk ez nem annyi, mintha egy szaros 2 nap alatt végigvihetõ játékért koponyánként 10 rugót beszednének, de így is elég szépen kapnak hidd el.
A warez pedig, ismétlem LOPÁS.
Jogtalanul sír a kiadók szája? Gondolkodjál már el haver! Te készítesz valamit, teljesen mindegy hogy mit, valamilyen terméket. És azt szépen ellopják tõled, mindenki, és senki sem fizet...szerintem a te szád is sírna..
És azt is jobb ha tudod, sok játék még a fejlesztési költséget se hozza be. Persze sok esetben azért is mert szar, de a warez is benne van.
A warez az lopás. A lopás az bûncselekmény. Nem vagyok álszent, én is warezolok, idõnként.
De nem vagyok rá büszke, és a warez az márpedig lopás.
Akkor az nem lopás hogy 2-3 óra alatt kijáccható gémek kerülnek a polcokra több 10 ezeré?
Ott a terminator salvation is<#felkialtas>#felkialtas><#duma>#duma>
Mar megfogadtam, csak olyan jatekot veszek meg, aminek a "biztonsagi masolataval" mar elotte jatszottam es megallapitottam, hogy megeri. Persze van par jatek, amibol normalis demo van, es kiprobalhato, de az sem mindig adja vissza, hogy milyen a vegleges.
Szoval olyan programokat kellene irni, es olyan szolgaltatasokat adni, hogy az emberek fejeben meg se forduljon a warez.
Filmek/zenek eseteben mas a helyzet. Eloszor is nem emlekszem mi volt az utolso olyan film, amire azt mondtam volna, hogy ez egy mozijegy aranal tobbet er. Mostanaban csak a hulladek szenny jon a filmstudiokbol. A zenei cdknel meg nem ertem miert kerul egy cd 5000-6500ftba!! Na majd megveszem persze. Ha realis aron adjak.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Persze , ettõl ,még rákényszerül idõnként az ember a warezra, de ettól még az lopás.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.