kedvenc reklám

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Audi, ünnepek előtt

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Desiderata
Desiderata
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Desiderata

htr93
Szevasztok! Egy csoki vagy egy jegkrem reklamjat keresem, ami arrol szol hogy egy hardcore punk/garage banda veszik fel az egyik szamukat studioban, kozben a hangmernok meg valami egeszen mas buzis zenet hallgat, es eszi ezt a jegkremet.

nem tudjátok milyen csokinak vagy jégkrémnek a relámja lehetett?elõre is köszönöm 😊

Protosz
Keresek egy reklámot, úgy kezdõdik, hogy a csávónál a fürdõben ki kell verni a falat, és mikor reggel fogat mosva bele akar nézni a tükörbe akkor egy aranyos csak néz vissza rá, megijednek... Majd összebarátkoznak....

Melyik ez a reklám?! Egy hete a fejemben van de nem emlékszek rá. Pls help.

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

PesSim
XD 😄 😊
ez hatalmas! XD
bár én a csajt csaptam volna le 😄

Megtörhetetlen
Mert az alkohol humorossá tesz 😄
A heineken-esek is igen jók, olyan mint egy magyar sörreklám, csak sokkal igényesebb, látszik, hogy több pénz jut reklámra 😊 Avagy a klasszikus oldschool Guinness reklám 😄

fry day fry day sálálálláláá

Ebbõl a kis összeállításból is látszik, hogy általában a sörreklámok a legviccesebbek. 😊 Az alkohollal könnyû humorkodni... 😄

Pluskast
Nagy kedvencem! 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Megtörhetetlen
Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de ha már tiltott reklámok, ennek az újságnak a reklámját nem lehet felülmúlni! 😊

mentosz
Ezt ismerem! 😄 Ez az óvszerreklámok között olyan mint a sörök között a Heineken! 😄 Elég régi, de már akkor is röhögtem rajta! 😄

peteemol
ez a reklám klasszikus! nagyon nagy! 😄
én is linkelek egyet a kedvenceim közül, a vicces kategóriából, bár valószínûleg sokan ismerik már. de ezt akkor sem lehet megunni! 😄

sry, újra 😊
Hatalmas!
én erre nem tudok ráunni

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/nojWJ6-XmeQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Engem is érdekelne ez a pasi!😛
Bár azt hiszem, hogy a legtöbb kisfilmben róla beszélnek, de nem mutatják õt sajnos.. kérek még belõle! Még!Még!Még! 😄
JürgenKlinsmann
Nemtom'... szerintem nem kell mozifilmekhez mérhetõ komplexitást várni tõle! Ez csak egy reklámfilm, nem filmsorozat! 😊 "Boncsad' tõccsed'!"

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

kevingold
Én még a kisvideók hatására sem tudtam teljesen összerakni a sztorit. Lehetne egy ilyen kis filmecske magáról a menõ srácról, aki bevonul. Vagy van, csak az én figyelmemet kerülte el? Na, engem pl az Õ háttere (is) érdekelne. Jó dolog ez a kis sztorikiegészítõs videósdi, de egy ilyen szpottal szerintem bezárulna a kör, és egy kerek egész valami lenne a kampányból.
Bár nem tudom... lehet, hogy nem véletlenül nem én vagyok a Heineken marketingese. 😄

Megtörhetetlen
Najó hosszú távon sokszor hallva unalmas de hogy ne lennének jók a poénok, meg vontatottak lennének ez szerintem nem igaz...
A hörcsögösök meg egyértelmûen a szimpátiára mennek, hogy örülj ha látod, meg olyan kis "cukik" legyenek, hisz ez nagyon menõ manapság... 😊

mentosz
Nem tudom melyikre reagáltál a sztendáposra vagy a hörcsögösre. Elõbbi szerintem vontatott, erõltetett és béna... nem olyan mint az igazi. A hörcsögös téma meg hát... azt a gyerekek csípik legjobban, de náluk is inkább csak a "bakis" videók emészthetõk valamennyire. Ami a TV-ben megy az számomra csak a "háttérzaj" kategória.

Hát mivel egyenlõre semmitmondó számomra az ötlet ezt a reklámot nem lesz nehéz felülmúlni, de a zenéje valóban hibátlan, meg a sörük íze is. De azért most az verhetetlenen Adidas all in reklám, a fiatal rendezõjébõl szerintem nagy sztár lesz.
jointo
Azért van elég sok verzió belõle, meg már jön az új, mielõtt az ember ráunna, szóval egyelõre csak az a kérdés szerintem, hogy bírják-e majd ebben a tempóban tartani a minõséget.

Heineken

Nekem ez a kis videó kifejezetten szórakoztató volt, szerintem ütõs sztorit építenek fel majd a karakterek köré 😊
mojito10
Nekem ez a reklám kicsit zavaros. Elég sok dolgot akartak belezsúfolni egy reklámba. De miután láttam, hogy vannak még a reklámhoz tartozó kis szösszenetek, amik nem mennek a tv-ben, hivatalosan is megbocsátottam a Heinekennek. 😄
Ja, igen.. a zene pedig piszokjó, mint mindig.

Megtörhetetlen
van új az jobb 😉

Egyébként meg Jürgen, fogalmam sincs ezt miért tiltották be.. szerintem semmi durva sincs benne.. Sõt kifejezetten tetszik és jópofa meg mivel senki sem hal meg vagy sérül meg...! Simán el tudnék képzelni egy ilyen flash mobot mondjuk Pesten valami nagy plázában 😄 Hirtelen mindenki elkezdene lövöldözni így virtuálisan 😄

mentosz
Anno nekem ez az egyik kedvencem volt! <#nyes> Volt még egy másik a "Redneck vadászat"! Az is nagyon király volt... bár eléggé morbid, szóval nem csodálom, hogy ez is meg a másik is "BANNED" lett végül! <#nevetes1>

JürgenKlinsmann
És a jó öreg 'Zikszboksz háromhatvan' reklámokra ki emlékszik? 😄 Azok legalább tényleg jópofák voltak! <#nyes>

Bár ez nálunk nem futott, de jó példa az interneten fellelhetõ gyöngyszemekre! <#rolleyes>

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

jointo
Ha még mindig nem találtad volna meg, akkor itt van. <#kacsint> Mondjuk tényleg nem könnyû megtalálni, mert sok találat van Heinekenre, én mindig bírtam a reklámjaikat, úgyhogy legalább nosztalgiázgattam egyet közben <#vigyor> Errõl a reklámról, mikor elõször láttam már nagyon kíváncsi lettem, hogy mi sül ki belõle, meg mit reklámoznak, aztán volt is idõm gondolkodni, mert sokáig csigáztak, hiszen jó hosszú a videó <#vigyor> Viszont legalább szórakoztató és mozgalmas, nem az a "hülyegyerek belekente a csokit a pólójába, az intelligens szemcsék meg kiszedik" típusú agyzsibbasztás <#mf1>

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én az OTP-s nemduma reklámokat kifejezetten gyûlölöm. Humortalan erõltetett idegesítõ reklám, ami azért is szomorú, mert kiváló alapötletbõl táplálkozik.

Mikor statisztaként behívtak a forgatásra, amiben pont Kis Ádám haknizott, hihetetlenül hallgattuk a szünetbe mikor mesélte, hogy õ megkereste, a médiásokat saját megírt poénjaival, de õk elküldték, hogy már megvan a koncepció.

Hát gratulálok. Ilyen megvilágításban tényleg dicséretes a tengerimalacos reklám. Ott legalább megdolgoztak a minõségért...
Abszolút kedvenc reklám az Axos mikor több karakteren megy végig a sztori. Ha magyart nézünk nehéz a választás, az új Vilmos, a Soproni, vagy a Tengerimalacos Bakis kiadás 😛
JürgenKlinsmann
Nekem a régi Heineken reklámok jobban tetszettek. Na azok legalább viccesek voltak! 😄

Amúgy: The Asteroids Galaxy Tour - The Golden Age

Az új kedvenc az a Heineken reklám ami mostanság a TV-ben megy. Nagyon nagy, arról nem is beszélve, hogy a zene is nagyon hangulatos... Rákerestem youtube-on a TV-s reklámra, de sajnos nem találtam meg. Tudná valaki esetleg linkelni?
Határozottan nem rossz😄 teva
GELEGULA.BLOG.HU

LordVenom
Nekem most a Renault reklám tetszik. Amikor a srác Cranberries-t énekel a lámpánál. Ötletes reklám,és kurva jó nyomja a gyerek...beszartam rajta a nevetéstõl. 😊))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Megtörhetetlen
Az igény szerintem a viccesebb reklámokra van, például meglepõdve tapasztaltam, hogy emberek közösségi szájtokon megosztják az OTP-s Stand up-os videókat... Azokat a rövid kis 1-1 poénokat amiket TV-ben is nyomnak, tehát az tetszik a népnek csak ezzel is az a baj hogy túlzásba lehet vele esni ugyanis napjába 10x ugyanaz a poén egy idõ után nagyon unalmas lesz...
A Hörcsögökkel pont ez a baj...

Mondjuk egyetértek azzal, hogy a "hülye azért nem vagyok" és az "AKCIÓÓÓÓ" feliratoknál mérföldekkel igényesebb lett ez.
Nyílván pénz kérdése a dolog, de a gyenge reklámnak semmi értelme, senki nem jegyzi meg.Viszont a szép és látványos reklámra van igény.
Nem azt mondom, hogy dobjunk oda egy-egy oscar díjat az alkotóknak, de örülök, hogy egy fokkal igényesebb alkotást csináltak. erre van igény, még akkor is, ha nem mi vagyunk a célközönség, hanem a gyerek sereg.
A hörcsögös reklámok magasan viszik a prímet. Mostanában elég minõsíthetetlen reklámokat készítenek. Unalmasak, nem hiába reagálnak a nézõk úgy, hogy elkapcsolják a televíziót, ha reklám megy. Külföldön sokkal jobb reklámokat csinálnak. Nálunk meg dõl a sok tampon, meg mosóporreklám, meg "elriasztottuk a férfiakat, most beszélhetünk a h.gombáról". Komolyan ezek a reklámok azt sem érdemlik meg, hogy beszéljünk róla. A Tesco is csak azzal tud elõállni, hogy AKCIÓ...Az Ariel "nem tudom" milyen mosópor most csak ennyi, meg annyi. Ezekben a reklámokban nincs ötlet...Legalább az Auchan tudott újítani. Kitalált két (a macskával három)szerethetõ karaktert, és mivel bevált ezért ragaszkodnak is hozzá. Üde színfolt ez a reklám. És már vannak fent a neten olyan videók is, amelyben bakiznak a tengeri malacok. Annyira jól sikerül....A facebook-on meg van rajongói oldal...Mondjuk nem is csodálom, én is hálás vagyok, hogy egy Auchan reklám erejéig nem kell tampon reklámot néznem...
nagybek
Valóban jó néhány reklámnál jobbak a hörcsögös videók, de mondjuk, emikre én gondolok azoknál nem nehéz jobbnak lenni. Az biztos, hogy inkább ez a két hörcsög, mit mondjuk a Kiszel meg a pákó, az érdekes reklámfilm lenne😊. Nekem amúgy is bejönnek az animációs filmek, bizonyos esetekben még jobbak is mint, ha élõ szereplõvel vennék fel azokat, meg amúgy is honnan szereznének két beszélõ hörcsögöt😄.

Nekem a hörcsögös reklámok bejönnek, minõségi a kivitelezésük, meg szórakoztatók is, mondjuk a neteseket jobban kedvelem mint a tv-seket. Nem tudom hány film lehet a két hörcsögrõl vagy tengerimalacról, mert szerintem inkább azok, de amit láttam eddig az tetszett. Az erstés reklámot meg még nem láttam.
😄 Én ezt még nem láttam a tv-ben. Csak valami hasonlót. Ez a videó is szerintem a viccesebb kategóriába sorolható. Az ilyeneket szívesebben megnézi az ember.
hékásébredj: én nem tudom, h melyik erste-s reklámra gondolsz., de el tudom képzelni....
ami még jó bankos reklám az szerintem az amiben az Emese, meg a Zoltán van. 😊 magában a kis csaj is egy jelenség😊
hékásébredj
"Ezekbe ami meg a neten terjeng és több életet lehelnék. Sokkal több mindent ki lehetne belõlük hozni."

Ezt jól megmondtam 😄
Szóval ha kicsit elrugaszkodnának sokkal viccesebb videókat lehetne csinálni...igazából erre próbáltam kilyukadni 😛

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

hékásébredj
Az összes Erste-s reklám egy fantáziátlan, erõltetett gané talicska! Azt hitték,hogy ezzel a te kinél bankolsz? dumával majd valami új hullámot fognak indítani és mindenki élni fog ezzel a kifejezéssel és terjedni fog az emberek között és mindenki majd hozzájuk megy.
A hörcsögös reklámokat meg a tv-ben mindig elkerülöm...szerencsére. Azt mondják,hogy azok is borzasztóak. Ezekbe ami meg a neten terjeng és több életet lehelnék. Sokkal több mindent ki lehetne belõlük hozni.
Ennél is mondjuk simán szájba vágtam volna a helyében még így a kussolj mellé 😄

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Hörcsögös reklámoknál annyit kell látni, hogy amik a tévében mennek, azok a szerepek, ezek meg a werkek, kimaradtak, bakik, stb. Ergo a rágcsálóknak személyiséget adtak, külön életet élnek, az Auchan reklámok csak szerepek, amikre felbérelték õket.
Ez a videó szerintem pont ezért zseniális, mert bár nem valós, hiszen animáltak a kis pofák, mégis olyan, mintha õk is valós személyek lennének. Szóval hatalmas nagy lájk 😄
Én már láttam párat, és nem vettem észre, hogy egymásra épülnének. Ez csak ízlés kérdése, hogy tetszik, vagy sem.
Nekem mondjuk bejönnek, viccesnek tartom õket. 😊
A kinderest viszont már én sem szeretem 😊
smith09
Nekem sem tetszik a hörcsögös.
A Kinder pinguistól meg rosszul vagyok és feláll a hátamon a szõr !

Bár nem láttam még az összes hörcsögös reklámot, de én nem értem õket.. látom, hogy poénos akar lenni, de valahogy nekem nem az.. talán lemaradtam valami fontos infóról, amire a többi rész poénja épít??
Oldal 1 / 3Következő →