kedvenc reklám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
nem tudjátok milyen csokinak vagy jégkrémnek a relámja lehetett?elõre is köszönöm 😊
Melyik ez a reklám?! Egy hete a fejemben van de nem emlékszek rá. Pls help.
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
A heineken-esek is igen jók, olyan mint egy magyar sörreklám, csak sokkal igényesebb, látszik, hogy több pénz jut reklámra 😊 Avagy a klasszikus oldschool Guinness reklám 😄
fry day fry day sálálálláláá
én is linkelek egyet a kedvenceim közül, a vicces kategóriából, bár valószínûleg sokan ismerik már. de ezt akkor sem lehet megunni! 😄
én erre nem tudok ráunni
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/nojWJ6-XmeQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Bár azt hiszem, hogy a legtöbb kisfilmben róla beszélnek, de nem mutatják õt sajnos.. kérek még belõle! Még!Még!Még! 😄
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Bár nem tudom... lehet, hogy nem véletlenül nem én vagyok a Heineken marketingese. 😄
A hörcsögösök meg egyértelmûen a szimpátiára mennek, hogy örülj ha látod, meg olyan kis "cukik" legyenek, hisz ez nagyon menõ manapság... 😊
Nekem ez a kis videó kifejezetten szórakoztató volt, szerintem ütõs sztorit építenek fel majd a karakterek köré 😊
Ja, igen.. a zene pedig piszokjó, mint mindig.
Egyébként meg Jürgen, fogalmam sincs ezt miért tiltották be.. szerintem semmi durva sincs benne.. Sõt kifejezetten tetszik és jópofa meg mivel senki sem hal meg vagy sérül meg...! Simán el tudnék képzelni egy ilyen flash mobot mondjuk Pesten valami nagy plázában 😄 Hirtelen mindenki elkezdene lövöldözni így virtuálisan 😄
Bár ez nálunk nem futott, de jó példa az interneten fellelhetõ gyöngyszemekre! <#rolleyes>#rolleyes>
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Mikor statisztaként behívtak a forgatásra, amiben pont Kis Ádám haknizott, hihetetlenül hallgattuk a szünetbe mikor mesélte, hogy õ megkereste, a médiásokat saját megírt poénjaival, de õk elküldték, hogy már megvan a koncepció.
Hát gratulálok. Ilyen megvilágításban tényleg dicséretes a tengerimalacos reklám. Ott legalább megdolgoztak a minõségért...
Amúgy: The Asteroids Galaxy Tour - The Golden Age
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A Hörcsögökkel pont ez a baj...
Nyílván pénz kérdése a dolog, de a gyenge reklámnak semmi értelme, senki nem jegyzi meg.Viszont a szép és látványos reklámra van igény.
Nem azt mondom, hogy dobjunk oda egy-egy oscar díjat az alkotóknak, de örülök, hogy egy fokkal igényesebb alkotást csináltak. erre van igény, még akkor is, ha nem mi vagyunk a célközönség, hanem a gyerek sereg.
hékásébredj: én nem tudom, h melyik erste-s reklámra gondolsz., de el tudom képzelni....
ami még jó bankos reklám az szerintem az amiben az Emese, meg a Zoltán van. 😊 magában a kis csaj is egy jelenség😊
Ezt jól megmondtam 😄
Szóval ha kicsit elrugaszkodnának sokkal viccesebb videókat lehetne csinálni...igazából erre próbáltam kilyukadni 😛
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A hörcsögös reklámokat meg a tv-ben mindig elkerülöm...szerencsére. Azt mondják,hogy azok is borzasztóak. Ezekbe ami meg a neten terjeng és több életet lehelnék. Sokkal több mindent ki lehetne belõlük hozni.
Ennél is mondjuk simán szájba vágtam volna a helyében még így a kussolj mellé 😄
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ez a videó szerintem pont ezért zseniális, mert bár nem valós, hiszen animáltak a kis pofák, mégis olyan, mintha õk is valós személyek lennének. Szóval hatalmas nagy lájk 😄
Nekem mondjuk bejönnek, viccesnek tartom õket. 😊
A kinderest viszont már én sem szeretem 😊
A Kinder pinguistól meg rosszul vagyok és feláll a hátamon a szõr !