The Vampire Diaries
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Next PC upgrade: 2022
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
azt ne lépjék meg h visszahoznak full mindenkit (Tyler, Enzo stb..) ok egy Elena belefér egy utolsó jelentre és kész.
am Dobrev kisasszonyt visszatérését én is várom az évadban, csak az utolsó évad +csak ő is sokat köszönhet a sorozatnak
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kumiho #2179
Nem biztos, hogy utolsó évad lesz. A csatorna főnök szeretné tovább vinni. Bonnie kiszállásáról én is hallottam, Damonról nem. Igazából ő mondta ezt, hogy utsó évad lehet a következő, de aztán cáfolta...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Kovi evad lesz az uccso valoszinuleg, legalabbis Damon meg Bonnie kiszallnak, akik eddig vittek a hatukon a sorozatot, szoval feltehetoleg az lesz utolso.
Hivtak Elenat jatszo szinesz"no"t vissza a soriba, de ha a bulvarsajtonak lehet hinni, Damont jatszo szinesszel nem hajlando egyutt dolgozni.
Kumiho #2179
Számomra egész jó volt az évad, igazából lekötött, érdekes ez az új gonosz, vége tetszett. :)
De maga ez az eretnek/Lily szál is hót szar...
Megint elindult minden lesz mit nézni bőven<#eljen>#eljen>
De egészben azt mondom még mindig elég jó szórakozás.
Maga a színészek jók szerintem, sztori is néhol tud izgalmas meg érdekes lenni.
Én várom a 7. évadot.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Erről junkien is olvastam a hsz-ek között, nem tudom, milyen kaki magyar felirattal nézitek, de ez csak abban volt benne. 22 perc környékén van ez, nem? Kai azt mondja, "My death made it permanent.", tehát az ellenkezőjéről van szó. Amikor az esküvőn meghalt, végleges lett a bűbáj. Ezért mondom, hogy csak annyi kéne, hogy Bonnie is így "meghaljon", aztán visszahozzák valahogy...
Ez a fejlecsapás tényleg érdekes volt, kb minden ellenségüknél eljátszhatták volna ezt :D
Jo halása, tényleg, lol :D Meg a Jeres rész a végén, tényleg :DDD Atyaég :D Hát nagyon látszott, hogy ezt nem így tervezték, és bele kellett erőltetni a karakter búcsúztatást...
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2015.05.16. 20:19:32
Azért nem kell etetni meg ilyenek mert elvileg "tartósította" ha Originals-t nézel, ott is ez megy most :D
Viszont Bonnie mondta Kai-nak hogy "csináld vissza" és azt mondta hogy "nem tudom, az igézet csak a halálommal
szűnik meg... nah már most meghalt... akkor?!
Meg nehogy már odament és lecsapta a fejét... eddig meg sehogy sem tudták megölni, most meg 2 perc.. :D
Mondjuk ennek a sorozatnak már amúgy is leáldozott, érdekes lesz még egy évet kikínlódni belőle...
Ez az Alaric-os rész is, hogy szerencsétlen... és Jo-ról mindenki elfelejtkezik, Elenáért sírnak közben ő meg sem halt...
Jeremy meg visszatért, és az hogy ott van Bonnie, akiért egy évadig végig sírt, az mellékes ?! :D
Annyira ellentmond a sorozatnak, meg a karaktereknek, hogy semmit nem próbáltak meg tenni az ügy érdekében, hanem a rész felétől jött a giccs búcsúzkodás. Gáz, hogy kiszállt Dobrev, mert nyilván szar volt a karaktere, de mégiscsak a sorozat egyik alappillére volt. És kíváncsi lettem volna, miként alakul a sztori, ha maradt volna, és nem kellett volna ilyen erőltetetten elvarrni a szálát.
Ja és az mi, hogy bebaszták abba a koporsóba? :D Érdekes bűbáj lehet, ahol nem kell ennie, innia, ürítenie :D
Meg az gáz, ha a rész alatt végig annak drukkoltam, hogy Kai túlélje? Végre visszatért a geci karaktere, erre... kár érte...
A vége cliff meg lol. Jövő meg posztapok hangulat? Hmm.
ÉG VELED, MYSTIC FALLS - Alaric és Jo nagy lakodalmának eseményei után a dolgok drámai fordulatot vesznek, mikor felbukkan egy hívatlan vendég, s Elena élete nagy veszélybe kerül. Matt tanácsa ellenére, hogy hagyja el a várost, Bonnie a saját kezébe veszi a dolgok irányítását, mikor rádöbben, hogy saját maga egy agyafúrt csavar egyik darabját képezi. Stefan és Caroline kapcsolata egy érzelmi mérföldkövet ér el, Liv-vel való újraegyesülésénél Tylernek pedig egy olyan döntést kell meghoznia, mely örökre megváltoztathatja az életét. Eközben, Lily felelőtlen tettei rádöbbentik Stefant, hogy anyja meddig képes elmenni, hogy egyesüljön a ‘családjával’. Végül, a lesújtó események sorozata után Damont arra kényszerítik, hogy élete legnehezebb döntését hozza meg.
#hutvd
= ha megnéziek a promót "leugranak" de ez valami elterelés, ebből a epizódleírásból az derül ki, hogy Damon nem változik át, Elena igen, hiszen az életére törnek... illetve mikor keresték a gyógyírt amúgy is kihangsúlyozták, hogy csak egy embernek elég... az egészet meg kell inni, nem lehet elosztani...
És a Damon élete legnagyobb döntése valószínű, szegény Emberi Elena, veszélyben van, nem lehet velem, megígézés, felejts el, költözz el, legyél orvos, legyenek gyerekeid, légy boldog, sírós rész, Elena kiírva, Damon a legjobb karakterből a legszánalmasabbá téve...
Kb. úgy vagyok már vele, hogy ha elkezdetem, most már végignézem, de nem várom már a részeket.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
én a Silas-szál korai lezárását tartom hibának. gyakorlatilag felhúztak egy komplett évadot az ő eljövetelére, majd amikor megjelent, 7-8 rész alatt lerendezték. pedig minden adott volt a folytatáshoz: a világ első hallhatatlan lénye, elpusztíthatatlan, megölhetetlen és emellett médiumként belelát bárkinek a fejébe. kétségtelenül a legerősebb karakter. ezek után már mi újat lehetne mutatni?
az Originals viszont eszméletlen! részről-részre egyre jobb, és egyre inkább magával ragad. az első évad után nagy húzásnak tartottam, hogy visszahozták Esthert és Mikaelt, elvégre is velük teljes a kép. aztán jött Freya és ott lesz még Dahlia is. brutál az eredetiek története! egyetlen hiányérzetem van, de azt is tudják kompenzálni. ezt a családot már megismertük a TVD-ben, és megismertük az őket alakító színészeket is. semmi bajom Daniel Sharman-nel (sőt!), vagy a Rebekaht játszó színésszel, de nekem akkor sem hitelesek. Kol-hoz automatik kapcsolom Nathaniel Buzolicot, ahogy Rebekah-hoz is Claire Holtot. illetve az öldöklés, fenyegetőzés, manipuláció, amiből talán kevesebb van a második évadban.
lényeg a lényeg, a fanatizmusomtól eltekintve ez a sorozat 10/10. bár ebben nagy szerepe van Klausnak, és az őt alakító Joseph Morgannak, aki awesome színész. azért ő nem gyengén húzza a sorozatot...
cesc fábregas
am szerintem a legnagyobb baj h nem tudnak kitalálni valami komoly ellenfelet, ezért is volt hiba megcsinálni a testvér sorozatot és elvinni az összes régi vámpírt Klaussal együtt. (főleg h Caroline+Klaus száll nem is volt rossz)
Enzo-t tényleg papucs lett, de Damon papucssága és érzelmessége sokkal zavaróbb.... kezd elnyálasodni a sztori minden oldalról...
Nem így indult, elég rég nem hal meg benne senki, a Seriffen kívül... de az Originals is nyálasodik... muszáj lesz újranézni a Trónok harcát ha vért akar az ember...
Ritka fos mostanában, még a szokásoshoz mérten is kritikán aluli, amit művelnek. Komolyan, legalább öt részen keresztül azon ment a szenvedés, hogy Caroline anyja meg fog halni. Persze, elég szomorú dolog a rák, megértem, de ebbe a sorozatba amúgy se illett ez, a karakter sem volt ennyire jelentős, hogy részeket elcsesszenek rá... A legutóbbi, temetéses részben konkrétan semmi nem történt. Mindig szokott lenni egy-egy kis wtf, omg a részekben, ebben semmi nem volt (az előzőben sem amúgy)...
Először is sikerült két kurva jó karaktert kiherélni. Az egyik Enzo, aki úgy ahogy szimpatikus volt eddig, de most ez a hülyesége a Salvatore lánnyal, amit a fejébe vett, tökre értelmetlen faszság. A másik pedig Kai, végre volt megint egy geci, akit nem érdekelt senki és semmi, könyörtelen volt, fostak tőle a karakterek erre... belerakták a kedvességet, nagyon jó...
Így lényegében amióta egyesült Luke-al, semmilyen történet nincs a sorozatban. Nincs ellenség. Salvatore anya feltűnése meg, atyaég, komolyan, ennyire futja??? Az a soroztat már rég rossz, ahol halottnak hitt szülőket rángatnak elő... (igen, rád nézek Prison Break)
Klaus húzza vissza belét abból a fostalicska Originalsból, igézze vissza Elena emlékeit, aztán csapassák megint valami közös ellenség ellen, mert ez így nem pálya...