Champions Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Havidíj van a játékban, ha nem az ftp modellt választja az ember, de meglehet venni a játékot véglegesen is 300 dolcsiba kerül én egyenlõre nem gondolkodok azon, hogy megvegyem, de sok elõnye van annak, ha teljes 😊 Aki játszik vele az jelöljön be ha tudtok jó magyar guildeket benne akkor mondjatok párat 😊 köcce elõre is.

Nem sok a havidíj,csak mi keresünk keveset 😊 amúgy meg akit érdekel játszik vele,azért elég sokan vannak 😊

Mardel
Hm. Látom semmi mozgás itt, pedig 2011 Q1-tõl F2P lett a játék, vagyis nincs havi díj.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

angyal2232
Eladnám champions online accountomat október 16.áig tart az 1hónap free. van rajta egy 24es darkness builtos karakter és sok sok alt! Irányár 4ezer forint dobozt is tudok hozzá adni cd-vel ha esetleg B.A.Z megyében laksz, vagy ha meszebb postai utánvétellel elküldöm(vevõ állja) érdeklõdni: [email protected], e-mail/msn-címen lehet!

angyal2232
nah, ez a játék kb ennyi volt. 6nap gyönyör. vagy inkább 7és fél 😊
eladó az accom! irj pm et ha érdekel

Micsoda?
Ezeket megsütötte a nap..........

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

igen ez a gond, nagyon sokan szólóznak, akik meg csak csapatban azok kõkemény kockák..

volt olyan guild ami hívott hogy lépjek be, és még oké is lett volna mert a srácok jó fejek voltak, de amikor KÖTELEZÕEN napi 2órát kellett volna raidelnem velük mint egy szolga aki azért fizet hogy hogy a többieknek legyen jó.. hát az nem jött be..

egy másik guild meg csak névleg volt guild.. tojtak egymás fejére, max ha a közelben voltak és egy kicsit erõsebb játékos szivatott valakit akkor összegyûltek és megpróbálták leverni.
Atkamon
Én is így vagyok a legtöbb mmo-val... A Matrix Online-ban találtam anno nagyon jófej embereket, velük mongyuk nagyon jó volt együtt csinálni dolgokat... de olyan jófej embereket még nem találtam más mmo-ban sajnos...

és miért ne? mert ha kimész az utcára csak akkor érzed magad jól ha legalább egy haverod is veled van? én pl az MMO-kban csak a raidekre mentem csapattal, vagy különösen kemény küldetésekre.. minden más esetben csak szólóztam
"Intel E8400 Core2Duo vagy jobb, 2 GB RAM vagy több, NVIDIA GeForce 8800"

ez? a nagy büdös ló...
"csak ugye itt jön be az, hogy egy warhammer, egy wow vagy egy eve online mellett ki az, aki hajlandó ezzel játszani? "

Fõleg olyanok, akiket se a fantasy se a sci-fi nem vonz, valamint magával ragadta az elmúlt 5-7 évbe készült rengeteg képregény alapján készült film, vagy éppen a City of Heroes.

Mellesleg, az MMORPG, mint fogalom, nem foglalja magába azt, hogy XP grindelés legyen és szint lépés, egyik legjobb példa erre az EVE-Online, de persze mivel az SG szerkesztõség számára úgy fest az MMORPG a WoW-al kezdõdik és végzõdik ez nem is lep meg annyira.

"de gondoljunk a kezdõkre és a magányos farkasokra is!" Magányos farkas NE MMO-zzon. 😊

csak ugye itt jön be az, hogy egy warhammer, egy wow vagy egy eve online mellett ki az, aki hajlandó ezzel játszani?
Broafka
sajnálom, hogy nincsenek free szerverek az ilyenekhez. havi 3-4 ezer azért az sok!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ez mind szép és jó, de a Wolfenstein, neadjisten a Resident Evil 5-öt nem mutatnátok be esetleg? Arról egy kis leírást? Már jó rég kint vannak PC-n... 😄
Atkamon
Nem vagyok különösebben rajongója a szuperhõss témának, de ennek a játéknak a bétája nagyon tetszett. Ha lesz pénzem mindenképp eltöltök vele egy kis idõt😊