Serj Tankian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KoЯn
Regards,
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Regards,
Remélem, hogy az elõzõnél jobb lesz.
Ha tényleg rockosabb hangvételûnek ígérkezik, akkor mindenképpen. Azzal is kibékülnék, ha ugyanaz a stílusa lenne, mint az Elect the Dead-nek.
KoЯn
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Remélem nyáron látthatom öket elöben. Soad lesz az osztrákoknál
Yang: Skandi- senior shao wari
Tartalma:
Poszter
Póló
DVD (+a stáblistánál feltûnik a Charades c. szám stúdió felvétele)
CD
+
Egy kis füzetecske ahol a szimfonikus zenekar tagjait sorolják fel
Egyébként meghallgattam, szerintem marha jó lett, de DVD-n, normális minõségben lesz az igazi 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"