Serj Tankian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
..vagy..most ...ezt nekem írtad vagy a Te vididre..de végül is tök mind1😊😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
úú..bocsi akkor átsiklottam felette...pedig végignéztem a topityot direkt..sorry

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Butterbean47
de mekkora aljas szemét ez a youtube😞 csomó Serj-es videó nem enged nézni😞 hülye copyright

Death only needs to knock once.

Butterbean47
volt már,de ez az egyik legjobb száma😊

nan76
akkor tessék😊

Butterbean47
Mondjuk ez már inkább System mintsem Serj.De nem baj ugye?

nan76
akkor nem😞

nan76
talán ez?:

Butterbean47

bardocz
Én az akkusztikus átdolgozásokat szeretem, meg amiket hegedûkkel nyomnak el, volt egy system szám, amit 3 csaj játszott el 2 elektromos hegedûvel, meg dobbal, csak sajna nem találom:S
nan76
<#wow1>XD..lol..meg ilyenek..szvsz az eredeti jobb😊

bardocz
nan76
ma megint meghallgattam.és még mindig tettszik:

Lacee
szvsz folyamatosan nem sok újat lehet írni egy zenekari topicba, max hogy "ma megint meghallgattam, még mindig tetszik" és hasonlók... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Butterbean47
Kihalt a topik<#rinya>

Butterbean47

Bugyuta intro. Odabaszós folytatás!!!4

Szerintem nagyon jó lesz. Már alig várom!!És már egy csomó helyen megkérdzetem,de senki se tud pontos dátumot. 😞 Pedig erre már rég félretettem a pénzem.

Lacee
nagyon kiváncsi leszek a mostanában megjelenõ koncertalbumára, amit szimfonikus zenekarral vettek fel márciusban - elvileg még idén ki kell jönnie:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nan76
<#eljen>

Butterbean47
Pedig szerintem így nagyon poén 😄

Ez az egyik kedvenc számom,de utálom az ilyen összevágott videókat.

Butterbean47
ez is jó😄

Butterbean47
akkor így

Butterbean47
[ flash ] /v/uIfnr9yueRE&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> [ flash ]

nan76
ez dejó!!!

Viktor99
Nem izgat ha törlik is de õ a legjobb! 😄 A system volt a legjobb zenekar és még a mostani számai is rohadt jók!
5c0rp330n
ormeny

ez valami indiai bevándorló?

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Butterbean47

5c0rp330n
a hang itt nagyon el van csuszva ami elbassza az egeszet. amugy tenyleg nagyon jo klip, sztem talan a legjobb az egesz albumrol.

Lullaby
Szeressük, de bandában jobb volt, fõleg a Mezmerize és Hypnotize elõtt....

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Azis lehetne. 😄

BB7
Teszt topik? XD

Na jól van, én is elrontom.😄
Sry.

Úgy kell,hogy:

Tetszik érteni.

Annyira sajnálom,hogy itt nincs komment szerkesztés.<#wink>

www.youtube.com/v/P-6FLQliz84&hl=en&fs=1&rel=0[/f]

Flash szóban, na...

Ezt az üzenetet ki lehet úgy cselezni, hogy az utolsó slash szóban nagy F-et írsz, akkor engedni fogja. <#wink>

Atikah
elégjó zenéi vannak <#eljen>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Jaj de kedves vagy. <#puszis> Kösz.

"Duplikált üzenet nem küldhetõ el!" pedig most mindent jól csináltam. D:

Marki
a végére [ /flash ] kell.

KoЯn

http://www.youtube.com/v/Mst3nCYNV-8&hl=en&fs=1&