Serj Tankian
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát gratulálok magamnak.<#buck>#buck><#buck>#buck>
Én azért Beyonce-t, vagy Christina A-gerillát se szagolgatnám egy órás koncert után
.
.
na jó mégis😄😄
.
.
na jó mégis😄😄
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Az Embed részt kell kimásolni, abból is a /v/-s linket, és a [ flash ] tagek közé be kell illeszteni.
Akkor meg is ragadnám az alkalmat, hogy az egyik kedvenc számát beszúrjam, mégpedig azt a számot, amelyiknek hivatalosan még most sem jelent meg a klipje.
Akkor meg is ragadnám az alkalmat, hogy az egyik kedvenc számát beszúrjam, mégpedig azt a számot, amelyiknek hivatalosan még most sem jelent meg a klipje.
KoЯn
Megmondanátok,hogy hogy kell youtube videót beágyazni,mert akkor énis mutaték pár számot.
Szerintem a szólólemeze magasan veri az összes Soad albumot. Várom a folytatást.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Soad nagyn jo kis egyuttes, jo kis albumokkal. De a solo probalkazasok nekem nem jottek be tulzottan, 1-2szam csak. Egyutt jobbak...
fuck mmo's..i.,
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
+fav
én három kedvencemet raknám be tõle:
és még rengeteg van!!!!
jó topik!Gratula!!
én három kedvencemet raknám be tõle:
és még rengeteg van!!!!
jó topik!Gratula!!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Serj Tankian (örményül: Սերժ Թանգյան😉 Bejrútban született 1967. augusztus 21-én. Örmény származású amerikai énekes és dalszövegíró,dalszerzõ,zenei producer,társadalmi és politikai aktivista.
A System of a Down zenekar vezetõ énekese, billentyûse és alkalmi gitárosa.
Serj öt éves volt, amikor a szüleivel Los Angeles-be költöztek. A gimnázium elvégzése után marketinget tanult. Négy éven át vett énekórákat és gyermekkorában gitározni is tanult. 1993-ban Daron Malakian-nal megalapította a Soil együttest (nem összetévesztendõ a chicagói SOiL zenekarral), amit késõbb felváltott a System of a Down. A zenekarban betöltött szerepe mellett, Tankian egy saját kiadót üzemeltet Serjical Strike Records néven. Emellett néha más zenekarokban is elvállalja az énekesi szerepet. Például õ énekel a Dog Fashion Disco Mushroom Cult címû számában, de az õ háttér vokálja hallható a Deftones Mein címû dalában is. Producerként közremûködött a Buckethead "Enter The Chicken" albumán, és õ énekelte fel a Buckethead We are One címû számát. Kiadójával igyekszik olyan elõadókat felkarolni, akiket a zenekiadás fõárama méltánytalanul hanyagol és próbálja õket szélesebb közönséghez eljuttatni. A kiadó elsõ megjelent kiadványa a Serart volt, ez egy közös lemez egy örmény barátjával, Arto Tunçboyaçiyan-nal. Tankian nagy lendülettel veszi ki a részét a politikából is. Tom Morello-val, az Audioslave és a Rage Against the Machine zenekarok gitárosával közösen alapították meg az Igazság tengelyét (Axis of Justice). Tankian gyakran felhasználja nyilvános szerepléseit arra, hogy fellépjen az erõszak ellen.
Azontúl, hogy vegetariánus és szereti a költészetet, a világ nem sokat tud Serj magánéletérõl. Kedvenc szerzõi között szerepel Shakespeare, T.S. Eliot és Edgar Allan Poe. Emellett talán csak azt lehet megemlíteni, hogy Tankian nem szereti a "sztárság" intézményét, úgy gondolja, hogy ez leginkább idõpocsékolás és csak arra jó, hogy a terjedõ pletykák tönkretegyék az ember személyes kapcsolatait.
Jelenleg – a System of a Down szünetelése alatt – Tankian a szólókarrierjén dolgozik.
2007. október 23-án jelent meg Elect the Dead címû elsõ saját lemeze.
Írásai:
Understanding Oil
Két nappal a szeptember 11-i terrortámadás után Serj egy késõbb meglehetõsen sokat vitatott esszét tett közzé a zenekar internetes oldalán. Az írást a Sony – a zenekar kiadója – majdnem azonnal eltávolíttatta. A Sony álláspontja szerint az énekes védelmébe vette a terrortámadást és érvei nem voltak kellõen megalapozottak. Az írás eredeti nyelven megtalálható az alábbi címen: Understanding Oil
Költészete:
Elsõ verseskötetét, a Cool Gardens-t az MTV kiadó jelentette meg 2002 októberében. A mû Tankian elmélkedéseit foglalja keretbe az elmúlt hét-nyolc évrõl, és Sako Shahinian illusztrálta. A könyv több elismerõ kritikát kapott az amerikai mûvészvilágban. A hírek szerint Serj jelenleg egy újabb versesköteten dolgozik.
Díjai:
- 2005-ben a System of a Down megnyerte elsõ Grammy-díját a B.Y.O.B.-vel a "legjobb hard rock" elõadás kategóriában.
- 2006-ban megnyerték "MTV Good Woodie Award"-ot a Question-nel.
- 2007-ben Grammy-díjra jelölték Lonely Day címû számukat szintén a "legjobb hard rock" elõadás kategóriában.
Hangszerei:
- Fender Stratocaster
- Különbözõ Marshall erõsítõk
- Roland VS-1680
- BOSS DR-202 Dr. Groove
- BOSS GT-5 Guitar Effects Processor
- BOSS DS-1 Distortion
- BOSS CH-1 Super Chorus
- Korg Triton
A System of a Down zenekar vezetõ énekese, billentyûse és alkalmi gitárosa.
Serj öt éves volt, amikor a szüleivel Los Angeles-be költöztek. A gimnázium elvégzése után marketinget tanult. Négy éven át vett énekórákat és gyermekkorában gitározni is tanult. 1993-ban Daron Malakian-nal megalapította a Soil együttest (nem összetévesztendõ a chicagói SOiL zenekarral), amit késõbb felváltott a System of a Down. A zenekarban betöltött szerepe mellett, Tankian egy saját kiadót üzemeltet Serjical Strike Records néven. Emellett néha más zenekarokban is elvállalja az énekesi szerepet. Például õ énekel a Dog Fashion Disco Mushroom Cult címû számában, de az õ háttér vokálja hallható a Deftones Mein címû dalában is. Producerként közremûködött a Buckethead "Enter The Chicken" albumán, és õ énekelte fel a Buckethead We are One címû számát. Kiadójával igyekszik olyan elõadókat felkarolni, akiket a zenekiadás fõárama méltánytalanul hanyagol és próbálja õket szélesebb közönséghez eljuttatni. A kiadó elsõ megjelent kiadványa a Serart volt, ez egy közös lemez egy örmény barátjával, Arto Tunçboyaçiyan-nal. Tankian nagy lendülettel veszi ki a részét a politikából is. Tom Morello-val, az Audioslave és a Rage Against the Machine zenekarok gitárosával közösen alapították meg az Igazság tengelyét (Axis of Justice). Tankian gyakran felhasználja nyilvános szerepléseit arra, hogy fellépjen az erõszak ellen.
Azontúl, hogy vegetariánus és szereti a költészetet, a világ nem sokat tud Serj magánéletérõl. Kedvenc szerzõi között szerepel Shakespeare, T.S. Eliot és Edgar Allan Poe. Emellett talán csak azt lehet megemlíteni, hogy Tankian nem szereti a "sztárság" intézményét, úgy gondolja, hogy ez leginkább idõpocsékolás és csak arra jó, hogy a terjedõ pletykák tönkretegyék az ember személyes kapcsolatait.
Jelenleg – a System of a Down szünetelése alatt – Tankian a szólókarrierjén dolgozik.
2007. október 23-án jelent meg Elect the Dead címû elsõ saját lemeze.
Írásai:
Understanding Oil
Két nappal a szeptember 11-i terrortámadás után Serj egy késõbb meglehetõsen sokat vitatott esszét tett közzé a zenekar internetes oldalán. Az írást a Sony – a zenekar kiadója – majdnem azonnal eltávolíttatta. A Sony álláspontja szerint az énekes védelmébe vette a terrortámadást és érvei nem voltak kellõen megalapozottak. Az írás eredeti nyelven megtalálható az alábbi címen: Understanding Oil
Költészete:
Elsõ verseskötetét, a Cool Gardens-t az MTV kiadó jelentette meg 2002 októberében. A mû Tankian elmélkedéseit foglalja keretbe az elmúlt hét-nyolc évrõl, és Sako Shahinian illusztrálta. A könyv több elismerõ kritikát kapott az amerikai mûvészvilágban. A hírek szerint Serj jelenleg egy újabb versesköteten dolgozik.
Díjai:
- 2005-ben a System of a Down megnyerte elsõ Grammy-díját a B.Y.O.B.-vel a "legjobb hard rock" elõadás kategóriában.
- 2006-ban megnyerték "MTV Good Woodie Award"-ot a Question-nel.
- 2007-ben Grammy-díjra jelölték Lonely Day címû számukat szintén a "legjobb hard rock" elõadás kategóriában.
Hangszerei:
- Fender Stratocaster
- Különbözõ Marshall erõsítõk
- Roland VS-1680
- BOSS DR-202 Dr. Groove
- BOSS GT-5 Guitar Effects Processor
- BOSS DS-1 Distortion
- BOSS CH-1 Super Chorus
- Korg Triton
Nagy zenész a maga stílusában. A szólóalbuma nem rossz, de nem igazán ugyanazt a közönséget célozza szerintem mint a SoaD. Sokkal mûvészibb zene amit egyedül csinált. A Sytemben inkább a tombolósabb énje mutatkozik meg. Nagyon jó a hangja, de Daronnal együtt az igazi. Bár a Feed Us és az The Unthinking Majority számaiban még felhedezhetõ a SoaD-os stílus. Nekem ez a két szám a kedvencem tõle.
A SoaD-os számok közül mindet szeretem, zseniális zene. De gondolom aki Serj szóló lemezét ismeri, az a SoaD-ot is😄
Daron bandáját is tudom ajánlani, az sem rossz zene, de az sincs olyan jó mint a SoaD. Sokszor mintha a szövegek és Daron hangja nem illene össze, de nem rossz.
A SoaD-os számok közül mindet szeretem, zseniális zene. De gondolom aki Serj szóló lemezét ismeri, az a SoaD-ot is😄
Daron bandáját is tudom ajánlani, az sem rossz zene, de az sincs olyan jó mint a SoaD. Sokszor mintha a szövegek és Daron hangja nem illene össze, de nem rossz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
regi szep idok.. remelem osszeallnak meg ujra.
egyebkent nekem qrvara bejott Serj szoloprojektje meg a Scars on Broadway is Daron-tol/John-tol, de azert egyutt a legjobbak.
egyebkent nekem qrvara bejott Serj szoloprojektje meg a Scars on Broadway is Daron-tol/John-tol, de azert egyutt a legjobbak.
Amúgy sok szám tetszett az albumról, csak kellene mellé vmi beteg gitáros, egy kopasz szakállas basszeros, meg egy komoly ábrázatú dobos..s elég ütõs kis együttes lenne😊
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
És akkor miért koszos,büdös?😊
serj tankian egy koszos , büdös örmény akinek van egy pár kurvajó száma, ennyit tudok róla.
Trolling is a art.
Háj, és hajrá. Két dolog, ez SOAD topicba nem fért volna el/meg ? Másik, hogy kicsit bõvebb infót írhatnál vagy linkelhetnél róla.. én pl inkább elektronikus felé húzok így pl nekem semmit se mond a neve meg amit írtál.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Hello.Elsõ témám nyitása itt az sg.hu-n. Remélem sokan akadnak itt akik szeretik Serj Tankian zenéjét a System of a Downban vagy az Elect the Dead címû szólóalbumában. Esetleg mindekettõbe.<#awink>#awink>Ha minden igaz idén fog megjelenni az Aucklandbe elõadott koncertjének a DVD-je.Ahol szimfónikus kórussal énekli el az Elect the Dead c. album számait.
Minden vele kapcsoslatos hír,zene,kép,videó(akármi) jöhet ide.Elõre is köszönöm.
Minden vele kapcsoslatos hír,zene,kép,videó(akármi) jöhet ide.Elõre is köszönöm.
← ElőzőOldal 3 / 3