Megadeth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Most viszont nem tudom megállni,h valamit ne idézzek fel a régi szép idõkbõl,így itt 1koncert vid:
-Bal oldalt aza kis ember a fehér Rhandy Rhoads-os gitárral Danny😊
Ki ez a Dan Spitz amúgy?
-közben kijött a Dave Mustaine és Dan Spitz által készített album a Red Lamb-nál.
1kis ízelítõ belõle itt: http://www.youtube.com/watch?v=ZIQclObm3_w
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
d,hogy vmi jobbat mondjak Dave Musataine és Dan Spitz 1 új albumon dolgoznak,már nagyon várom,kiváncsi vok,h a két nagy szólógitáros mit hoz össze
itt lehet róla olvasni ezt-azt: http://www.shockmagazin.hu/portal/hirek/kozosen_dolgozik_dave_mustaine_es_dan_spitz
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ezt nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=2ibD5pFTgYo
ekkor játszottak a leg állatabbul
Az Anthraxot nem igazán ismerem...
Április 8.-n korncerteznek Budapesten! 😊
A tavaly nyáriról sajnos lemaradtam, erre azért remélem el tudok majd menni!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Én csak azt mondtam, amit a wiki ír.
Hogy az mennyire tekinthetõ prominens forrásnak, döntse el mindenki maga, de elég sokan onnan idéznek definíciókat, stb.. szal..
Azon a számon kicsit tényleg furi a hangja,ami lehet vicces de 5 napig csak a magyar verziót tanulta, ami azért elég megtisztelõ egy akkora együttestõl, hogy egyáltalán felvették a magyar nyelven is.
Szlovákul hál isten nincs rajta.<#pias>#pias>
Metal Church, Metallica, Slayer, Exodus. Ez volt az elsõ 4 Amerikában, Európában pedig a Sodom, Kreator, Destruction. A Megadeth elsõ albuma 84ben még Speed metal volt, nem Thrash...az Antrax meg 86ban jelent meg elõször.
u.i.: Amikor megjelent a Thrash akkor még a Metallicaban játszott Mustain. Miután kirúgták az alkoholizmusa és drogozása miatt megfogadta hogy lenyomja a Metallicát bármi áron...hát ez így is ment, és megy a mai napig, de már egyszer elérte hogy megverte a Metallicát, de õ még többet akar (Amikor megjelent a Metallicától a Reload).
Nemrég hallottam tõlük egy albumot/számot.
Father címmel kb. 10 nyelven felvettek egy nótát. A magyar verzión könnyesre röhögtük magunkat itt a melóban 😛
A vicc az, hogy elõtte Manowart hallgattam izomszakadásig, de a tavasszal a youtub-on rábukkantam egy számukra, ami az "Angry again" volt beleszerettem azonnal! 😊
A kedvenc számaim:
In my darknest hour
Peace Sells
Rust in peace..polaris
Angry again
Tornado of souls
Symphony of destruction
Turst
Hangar 18
Duke Nukem
Return to hangar
Á tout le monde(C.Scabbia-val(Abomination album) is)
Secret Place
Washington is next
44 minutes
The hardest part of letting go
Headcruser
Endgame
Nah, csak ennyi! <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én azt írtam, hogy nem industrial, és nem azt, hogy nem thrash.
Ha már itt tartunk, akkor egy jó ideje valóban nem thrash zenét játszanak.
Légyszi nézd meg a wikis szóciket!
A Legendés Thrash 4-es egyik tagja a Metallica,Slayer és az Anthrax mellett!
Ezennel a mûfaji besorolásról szóló vitákat jó lenne már lezárni! 😊
Gyerekes kicsit.
szeressük õket na.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Saját vélemény!
St. Angeren hogy a fenében szólhat ennyire siralmasan egy dob??
Rakás sz@r az egész!
Kedvenc. Flatout 3 bõl.
http://www.tenke.hu