RIP SlágerRádió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
A sláger rádió még mindig megy, de csak online adásban lehet õket látni.Amúgy a sláger túlajdonosa amcsi, és ez az ûgy már az Amerikai Egyesült Államok nagy "bírái" elõtt van.Így lehet arra számítani hogy az ORFK büntetést kap(pénzbüntetés vagy vlami ilyesmi).

I met God. She's black

szerintem senkinek nem azzal van a baja,hogy hiányzik neki x szám, hanem az elvekkel.
Zephyr Retiring
elmondanám neked, hogy éppen a 80-as és 90-es években voltak a legjobb zenék<#nevetes1> ..és rengeteg olyan vinyl is megjelent, amirõl itthon még csak nem is hallottunk. jobbnál jobbak. hidd el nekem<#kacsint>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
ez a rádió is sláger volt..

és fogja ma is még a slágereket<#papakacsint>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

gergely1991
Annak volt a legjobb akinek pont a kedvenc számait játszották le...(mindig) <#hehe><#hehe> <#idiota>
Gondolom azért lehetett mert akkoriban még a 60-70 évek majd most a 80-as 90-es évek zenéjét sugározták és ezekbõl kevés olyan zene volt ami (talán) hallgatható.Mostanság elég ritka a jó zene......

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bosco05
Felesleges itt veszekedni. Lényeg a lényeg, az, hogy a Danubius és a Sláger naggyábol 30-40 számot játszott le egy héten ez tény. Ezt vagy elfogadjátok vagy nem, de ez tény. Ha valakinek ez a 40 szám hiányzik én komolyan mondom, hogy összeszedem õket és feltöltöm valahova... A pirítóst és a bumerángot siratni egy dolog, ezt megértem, de a zenei felhozatal miatt búslakodni?! Nem véletlenül jelentek meg a 20 számos válogatás cdrõl szóló poénok az interneten. Itt is rengetegen írták, hogy jók voltak a reggeli mûsorok, csak a zene lehetett volna változatosabb. Az, hogy a zene minden volt csak változatos nem, az vitathatatlan tény. Nyugodt szívvel írom le, aki mást állít az vagy nagyon keveset hallgatta a két rádiót, vagy egy idióta.
persze ez csak magánvélemény csak az utóbbi három hsz-ra😊

BaliBoy
"ami nem baj, mert ez a világ rendje."

Hadd személyeskedjek: Jó nagy hülye vagy!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nincs, de még ezt ...

Nõlj föl, szubjektív és végtelen szûk látókörû vagy, amolyan szemellenzõs, megvezetett. Idézetedbõl a "magunktól" szót úgy értelmezem hogy bizonyos helyzetekben hallgatták (a fantáziádra bízom hogy kitaláld mik ezek). politika: 2 tipust érdekel, akit érdek fûz hozzá ill. aki megvezetett, nem "két párt beleokád az arcodba" hanem mind, ami nem baj, mert ez a világ rendje. "Álreggel" ááá, hadjuk ... 😊

BaliBoy
".....de azért az elsõ nap alapján kijelenthetõ, hogy talán lesz itt valamiféle elõrelépés, mert ugyan mi magunktól sosem hallgattunk sem Danubius, sem Sláger Rádiót, de ma mindkét új adón hallottunk olyan számokat, amik az elõdökön nem lettek volna elképzelhetõk...."

Nincs mirõl beszélnünk!

BaliBoy
Már tegnap mondtam, hogy nem érdekelnek a dolgaid. Felõlem akármilyen álreggel írhatod.

BaliBoy
Hát ha szerinted nincs azzal gond, hogy két párt beleokádja az arcodba a mocskos propagandájukat akkor nincs mirõl beszélnünk. Senkivel sincs!

Bocsit meg Borost amúgy is lesz@rom. Nem féltem õket sem anyagilag sem máshogy. Eddig sem, ezután sem.

nõjjé fel ne ríjjá itt általában nem értek velük eggyett ez kivétel
(tudom, úgysem olvasod el😊

tisztában vagyok a dologgal, de én azt hittem ezt már feldolgozta mindenki.
Amióta világ a világ a politika mindent befolyásol. Ugyanez a helyzet a tv-kkel, az újságokkal, de mehetünk messzebbre, nem kizárt, hogy az egész média egy bizonyos csoport kezében van, de ezt már szerintem kár boncolgatni itt.

egy szó mint száz, gyakorlatilag hasonló zenei kínálattal, ugyanazokat az arcokat fogjátok hallanni a 2 új rádióban. Akkor meg mi a baj?

Most hogy Bochkorék szabadok, gondolom még kivárnak 1-2 hetet nehogy árulónak tûnjenek, aztán vissza fognak térni ne aggódjatok.

BaliBoy
http://index.hu/kultur/media/2009/10/28/partalku_miatt_hallgat_a_danubius_es_a_slager/

Ha ez alapján sem érted, akkor nyomatékosan szeretnélek megkérni téged, hogy - ha már szavazó korban vagy - hagyd ki a jövõ évi választásokat!

én ezekután sem értem.

Belehallgattam az új rádiókba, kicsit erõltetettek, ugyanis lehet érezni hogym indenkinek meg akarnak felelni, ezért egy klaxons után bevágnak egy gagyi babygabi szerû szart, de összességében még mindig jobb zene megy rajtuk mint az elõzõ 2 rádión.

Az, hogy az amcsik elháborodnak meg egy jó nagy kamu duma. A sláger tulaja egy gigamega amcsi befeketetõ volt, aztán biztos volt pár spanja az indianai képviselõk között, és leszólt neki khogy elég sok pénzt buknak ezzel (fõleg ha a cégük is indianiai), ezért aztán felháborodtak. Szerintem azt sem tudják hol van Magyarország, aztán hirtelen ilyen nagy hangsúllyal elítélnek vmit amirõl azt sem tudják hogy mi??

kamu

Bandee1987
A Sláger rádió is a legelején hallgathatatlan szutyok volt...csak 60-70-es éveket játszottak, amivel nincs semmi bajom, de egész nap már unalmas lett volna õket hallgatni. Aztán az évek folyamán rájöttek, hogy ez így nem igazán jó, ezért már elkezdték a 80-as, 90-es éveket és a napjaink zenéjét (persze a napjaink zenéje alatt inkább régebbi elõadók mai számait kell érteni) is tolni, akkor váltak egyre népszerûbbé. Nem 2 nap alatt lettek kurva híresek, évek kellettek hozzá, hogy lenyomják a danubiust.
A Bumeráng nem egyenlõ ugyan a Sláger rádióval, csak k*rvára az a húzómûsora. Ha valaki megkérdez téged, hogy mondj 1 sláger rádiós mûsorvezetõt, garantálom, hogy 100 emberbõl 95 egybõl a bochkor-boros páros fogja mondani...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BaliBoy
Na tessék: "Kivívtuk a külföld haragját"

A cikk nagyon ajánlatos mindazoknak akik még mindig nem értik, hogy mire van ez a nagy felháborodás!

És egyébként mindezt alátámasztja az is, hogy a bejelentés napján - aki figyelemmel követi az árfolyamokat - hatalmasat zuhant a forint árfolyama. (okt 22 - nov 2 idõszak alatt 14 ft-ot gyengült a forint a euro-hoz képest. A Bejelentés napján 5 ft-ot. (USD is))

DjDano
A Neo hallgathatatlan szutyok... És szerinted a Bumeráng egyenlõ volt a Sláger rádióval? Nagyon nem...

gergely1991
Háát a slager sok hallgatót vonz(-ott) magához az elmúlt 10-11 évben...még most az interneten keresztül.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

kirol
Én kérdeztem!
Azt hittem új!

FZoleee
de
Bandee1987
Nem csak amolyan best of válogatás volt?

BaliBoy
Volt.

kirol
Ma neten volt bumeráng?

Bandee1987
Nézzétek meg a Class fm-et...ugyanazok a mûsorvezetõk ugyanabban az idõpontban, max kicsit kiegészülve 1-2 emberrel. Jó, Balázsék még nincsenek, de már szerzõdtetve vannak, reggel a rádióban is mondta Argyelán Kriszta, hogy az õ reggeli mûsora csak ideiglenes és hogy nemsokára megint lesz Piritós (max más névvel). Pár nap/pár hét szerencsétlenkedés még kb. és utána meg sem fogjátok mondani, hogy nem a danubius szól, ha nem tudnátok, hogy mi történt.

Bandee1987
Minek van vége srácok? Max a "Sláger rádió"-nak mint névnek. Bochkorék szabadok, pár napon/héten belül megegyeznek vmelyik rádióval (szerintem a Neo FM-el), és onnantól kezdve az egész ugyanaz, mint eddig, csak más néven fut és más tulajjal.

BaliBoy
"Sajtóközlemény

A Sláger Rádió amerikai tulajdonosa, az Emmis Corporation, a mai napon nehéz döntést hozott: jelenleg nem kívánja folytatni az analóg mûsorszolgáltatást Magyarországon. "Nagyon fájdalmas döntés ez számomra is. Borzasztóan sajnálom, és nem csak az Emmis és a Sláger Rádió dolgozói miatt, hanem amiatt is, hogy Magyarország egy olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat" - mondta Jeff Smulyan, az Emmis tulajdonosa és CEO-ja.

A Sláger Rádió engedélye november 18-án lejárt. A rádió vezetõi még az utolsó napon is reménykedtek abban, hogy tovább építhetik a legerõsebb rádiós márkát.

"Annyira sok hallgató állt mellénk, mindenki minket szeretett volna hallgatni. Ezért is tartottuk kötelességünknek, hogy ha eleinte nem is országos frekvencián, de szóljunk valahol. Az elmúlt napokban napi 150.000 ember hallgatott minket csak az interneten. Megható leveleket kaptunk, és sokan ajánlották segítségüket ügyfeleink közül is. Ez úton köszönöm nekik is!"- mondta Heal Edina a rádió vezérigazgatója."

Ez volt az egyetlen rádió amit hallgatni lehetett és hallgattam. Hát ennyi. <#shakehead>

DjDano
Gyorshír! Vége a Sláger Rádiónak

Elhagyja a magyar piacot a tulajdonos, miután nem sikerült megállapodni a kiszemelt frekvencia kibérlésérõl.

A Sláger Rádiót mûködtetõ társaság amerikai tulajdonosa kivonul Magyarországról, ami azt jelenti hogy a kereskedelmi rádió végleg megszûnt.

A Világgazdaság Online információi szerint kivonul a magyar piacról a Sláger Rádió tulajdonosa, miután péntek estig nem sikerült megállapodni a Roxy Rádió frekvenciájának kibérlésérõl.

A Sláger Rádió tulajdonosi körébõl származó információnk szerint a tulajdonos EMMS felállt a tárgyalóasztaltól, péntek este, miután a Roxy Rádió tulajdonosai által megnevezett összeget túl magasnak találták a frekvencia kibérléséért.

A lap értesüléseink szerint a tárgyalások szerdán már végsõ fázisukban voltak, ám a szerzõdéseket végül nem írták alá. A megbeszélések csütörtökön és pénteken is folytatódtak, információink szerint a két fél és ügyvédeik egész nap tárgyaltak.

Most már tényleg vége... <#szomoru1>

gergely1991
Sokan szeretik és utálják az egyes rádiókat/mûsorait.Akinek nem tetszik ne hallgassa, gondolom egyesek csak egy picit belehallgatnak egyes rádiók mûsorába és egybõl meg jön a véleménye(amikor egy mûsorban rossz tulajdonságukat mutatják amikor nem is olyanok) semmi esélyt se ad annak inkább gyorsan sávot is keresnek...

BaliBoy

nem kaptam választ, objektíven alkotok véleményt.
a helyesírásba belekötni nem érv, fórum, szarok a helyesírási szabályokra, mindent kisbetûvel írok, ha megfigyelted.

érveket, mert egyre gázabb vagy, de legalább feldobod a délelõttömet. bocsiéknak ez nagyon ritkán sikerült. 😊
(jelentkezz valamelyik új szarba mûsorvezetõnek)
BaliBoy
Megkaptad a választ! Ha nem tetszik az a te bajod. Aki kényszerbõl hallgatja, annak nem is lehet értelmes véleménye.

Jah, és a mondatokat nagy betûvel kezdjük, ahogy a neveket is azzal írjuk.

a véleményemet mondtam el a nagy ösznépi felháborodás miatt... azt hittem egy fórumon szabad.
De te ne foglalkozzál azzal, hogy ki mit hallgat, kinek mi tetszik.

REAL MADRID

de a bumeráng pont olyan igénytelen szutyok volt, mint a zenei felhozatal.
különben nemsokára lesz újra, ne sírjon senki ez miatt.

baliboy:
érveket, könyörgöm, így magadat járatod le 😞
Legtöbb ember nem a zene miatt hallgatta a slágert és a danubiust.

REAL MADRID

BaliBoy
Jah. Akkor ehhez mérten adok a véleményedre.

BaliBoy
Benkõ

a sértegetést nem én kezdtem 😉
leszûrni meg egyszerû volt, mivel kb. minden délelõtt ez ment, amennyire véded és hiányzik neked egyértelmû, hogy hallgattad.
a neo fm-t meg leszarom, a vendégivel és mûsorvezetõivel együtt.
soha nem hallgattam önszántamból ezeket a rádiókat, ezentúl sem fogom. de ha már munkában ez szól örülök, hogy kicsit változatosabb zenéket is hallani.
Ki?

REAL MADRID

BaliBoy
Jah meg Neo FM...... Éppen most ki a vendég, na ki...??? Ez el is mondott mindent a rádióról.

BaliBoy
Oszdd már meg velünk, hogy mibõl szûrted le ezeket!
Egyébként meg nem hallgatok egész nap rádiót, így még ha igaz is lenne amit állítasz akkor sem zavarna.
A sértegetéssel meg csak magadat minõsíted.

mit hiányolsz, bochkor álszent mûfelháborodásait, vagy boros eröltetett de midig félresiklott poénpróbálkozásait?
esetleg a napi 5 ac/dc highway to hell-t, guns and roses november raint? vagy azt az összesen 15 zenét amit minden nap folyamatosan ismételgettek? hm.. borzasztó igényes vagy, látszik.
a neo zeneileg magasan túlszárnyalja a slágert, a classba még nem volt szerencsém belehallgatni.
Bumeráng felvételrõl azért nem rossz,csak szegény úton lévõknek nincs internet a kocsiban..😊
Webmester is a Danubiustól érkezett? 😄

REAL MADRID

Bandee1987
á, sztem még össze kell hozniuk a dolgokat, haver mesélte, hogy ma hallgatta jáksó mûsorát a class fm-en és ott sem voltak technikailag a helyzet magaslatán, ahogy egész nap sem...áthivhatnának egy-két ex-danubiusos munkatársat, hogy hogyan is kõ beállítani a potikat...

Ez a logójuk? Most komolyan? :S

REAL MADRID

Bandee1987
A Class FM honlapja

Nézzétek kik vannak az oldalon...Jáksó, Balázs, Abaházi. Sztem mostmár egyértelmû, hogy a danubius megszûnt, és ide vándoroltak át a munkatársak mind.