RIP SlágerRádió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Egyébként online megy a sláger rádió perpill most a vas maya mûsora megy élõben. A bumeráng meg asszem bestofokat adnak.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

akyyy
a kt új rádió eléggé szar ahogy sejtettem. kalsz fm még elmegy, de a neo nagyon szar volt, fõleg ganxtáék. remélem minnél hamarébb megbuknak.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

BaliBoy
Én reggel belehallgattam mind a kettõbe. Háááát... Ganxtáék jópofizmusa elég unalmas volt. Átkapcsolok a másikra... éppen elmondják, hogy mindenféle sms-t kapnak majd zene. Ennél foghatta be minden fanyalkodó a szájacskáját aki a Slágert szidta. Valami '60-as évek beli zenét tettek be. Borzalmas volt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Az még szomorúbb...

FZoleee
Neo fm-en volt Ganxta
kirol
Akkor melyik az, amelyiken G. Zoli volt reggel? Na az a szar.

És a másikon vannak többnyire a Danubius -osok.

DjDano
Dede a Classhoz ment át a Danubiusosok nagy része 😄

kirol
A Class reggeli mûsora egy rakás szar, a csávó még beszédhibás is kicsit szerintem.

A Neo meg olyan danubius. Oda full átment az egész banda?

(Remélem nem kevertem össze a neo -t a class -al.)

DjDano
Én csak egy dolgot nem értek, miért nem követelték meg a 2 új rádiótól, hogy már az indulás napján egy minden igényt kielégítõ honlappal rendelkezzenek?!

A Neo egy blognak is csak jóindulattal nevezhetõ oldalt dobott össze, semmi információ a mûsorokról, mûsorvezetõkrõl... stb A Class oldalán meg fél napja csak a nagy fehérség van...

Engem irritál ez a nagyfokú amatörizmus!

gergely1991
"Ma reggel is volt bumeráng is?"
Tudtommal válogatás volt de holnap megint ujra lesz...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

kirol
A sláger akkor most online megy rendesen? Ma reggel is volt bumeráng is?
Bár gondolom ma nem, de jövõ héten már lesz?

neked eddig bejövõs a NeoFM.. a másik nem annyira.

bosco05
szerintem ott zenei szerkesztõ évek óta nem volt, be volt téve egy 40 számos válogatás lemez random lejátszásba...
legyen elég annyi, hogy nálad idõsebb 😉
BaliBoy
Hány éves vagy? 14? Gondoltam....

a rádiózásnak igen szerves része a zene!!
a boros bocskor féle álszent, nyálas, túlspirázott eröltetett fost pedig nehéz lesz alúlmúlni, mint ahogy a sláger zenei szerkesztõjének munkáját is.
gergely1991
ezt nem hiszem el,a neocskánk egy blogot hasznalXD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Danubius búcsúnapja hatalmas volt <#worship>

REAL MADRID

jajó,csak nosztalgia percek voltak,épp mikor odakapcsoltam😊
nahát..Bumeráng megy...Uri Geller van online..vagy felvételrõl megy nosztalgiából?
Zephyr Retiring
mivel nem tudom, melyik nótáról van most szó, így nem mondok semmit,
de remélem tisztában vagy vele, hogy valaha bill kapitány is tag volt a hbb-ben..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Jó van..meg is volt az elsõ baki
Hobo blues band-konferálják fel,erre felcsendül Deák Bill apó😊))
Szegény Ganxsta hajnali 6kor ébren😊
Neo fm-en õ nyitja a reggelt egyelõre
Nahát..Gombos Edina mondja a reggeli 6 órai híreket..
hattyúhalált de jó volt eljátszani😊
Sláger online

nincs hisztike,csak nem kocsiban hallhatjátok a "változatos és cseppet sem unásig ismétlõdõ" zenéket...

szerény véleményem szerint a rádiókat,az összeset..a mûsorvezetõk dobnak fel és visznek el a hátukon,akár szeretjük õket akár nem,a zenék folytonos repetitívségétõl rosszul lehet lenni,de a saját zenei gyûjtemény ezért van ám,ha zenét akarunk hallgatni és nem "éteri dumákat"
A Borost meg a Bochkort nem kell sajnálni,elöbb utóbb feltünnek valahol,hiszen jó pénzért mindent lehet.Amugy nem volt szép tölük,miközben fél országot mozgósitották,addig tárgyaltak az uj csatornákkal!Erröl ennyit!A Sláger rádió meg már csak öróluk szólt,másról nem!

desigo
thx
salsoul
desigo
milyen zenék mennek a két új rádión?
tugyiti
elég profinak néznek ki az sql warning-ok
DjDano
Éljen a Class rádió honlapja:

http://classradio.hu/

😄D

hiaba kapnak 1 frekit bizonyos hatosugarral, azzal nem fognak sokat elerni... fogja oket x ember hallgatni, de 10ed annyi sem, mint regen
orszagos lefedettseget tobb frekvenciaval szerezni pedig nem egy konnyu feladat... nem 1 es nem 2 ev kemeny munkaja 😊

ebben nincs igazad
ezek a radiok mint tudjuk nem egy frekvencian mukodtek orszagszerte.. lenyeg hogy teljes a lefedettseg, es alapvetoen felfuttatott radiokrol beszelunk
diszkos mivoltom reven kb ugy tudnam neked ezt elmagyarazni, hogy ha pl tiesto zenel elottem, tombol 10ezer ember arra amit csinal, es rogton utana beallok, azt az emberek egy darabig ugyanugy elvezni fognak amit en csinalok... az mar egy masik kerdes, hogy egy konnyeden el tudom rontani 😊

BaliBoy
Addig valószínûleg nem amíg, nem lesznek újra országosak. De ha megvan az akarat, akkor újra azzá válhatnak.

Bandee1987
Sztem a hallgatottság nem frekvenciafüggõ, hanem rádiófüggõ. Ezért mondtam azt, hogy ha a sláger frekit szerez, akkor a hallgatóinak egy jórésze átteker oda.

Bandee1987
Persze, mert akik egy rádióhoz hozzá voltak szokva, azok az elején már csak dacból is utálni fogják.

hat egy atlagos frekin (mint pl a roxy) hidd el a slagernek sem lesznek ilyen programjai 😊

az a legnagyobb problema, hogy az emberekben meg csak fel sem merul annak a lehetosege, hogy ez a 2 radio jo lesz.. pedig ez nem kizart dolog

BaliBoy
Megszerezni és megtartani két külön dolog. 😊
Mikor lesz annyi nyereményjáték akármelyiken, vagy karitatív program/gyûjtés, vagy olyan koncert szervezés mint mondjuk a legutóbbi slágeres, vagy olyan, hogy a mûsorvezetõk élõ adásban kitalálják, hogy kilátogatnának Afrikába és a mûsoridõ végére már le is van zsírozva a vezetéssel, vagy élõ közvetítés például egy F1-es autó és egy vadászgép küzdelmérõl a helyszínrõl...............................................................................................................................................stb.

Remélem érthetõ mire gondolok. 😊

nem csak addig fog nekik kedvezni...
alapvetoen megkaptak az orszag 2 leghallgatottabb frekvenciajat...
bochkor vagy sebestyen oly mind1...

Bandee1987
Nem kell változtatni a dolgon, szereznek másik frekit...Bochkorék is anno ugyebár a Danubiusból jöttek át a slágerre, olyan feliratú plakátokkal volt tele a város, hogy "tekerjen át velünk ön is". Ha a sláger talál frekit, tuti hogy tele lesz a plakátjaikkal a város.

Bandee1987
Amig nem indul újra a sláger (és esetleg a danubius) addig az új adóknak kedvez a dolog, mert mégiscsak van 1-2 millió ember, aki most vagy ezt hallgatja, vagy mondjuk a juventus pl. elszipkáz belõle valamennyit. Kérdés, hogy mennyi idõ alatt tud frekvenciát szerezni a sláger. Más lenne a helyzet, ha egybõl tudták volna folytatni, éjfél után pár perccel egy másik sávon.

Egyébként is Bochkorék jövõje szinte garantált, akár a Slágeren lesznek, akár máshol. A reggeli sávban õk termelik ki az egyik legnagyobb hallgatószámot, idióta az a rádió, aki nem próbál utánuk két kézzel kapkodni.

ez a lenyeg 😊
zeneileg szerintem szinte semmit nem fognak valtozni 😊 valami jofajta reggeli musorral pedig ugyis elo fog rukkolni vmelyik ado, mert tudjak hogy a jonepnek szuksege van erre 😊
felfujtak nagyon ezt a dolgot... pedig mar egy parszor volt arra pelda, hogy mas nyerte el egy adott radio frekijet
jo nyilvan ezek nagy multtal rendelkezo radiok, de azert csaknem kene tulzasba esni 😊

BaliBoy
Csak éppen a rádiózás nem errõl szól. Csak az újkori. Sajnos. Ha csak zenét akarok hallgatni akkor nem kapcsolok be rádiót. Van egy elég nagy archívumom, van mibõl válogatni. Az igazi rádiózás a mûsorkészítésrõl szól. Ahol vannak bemondók és mûsorvezetõk, akik szórakoztatják a zenélés mellett az embereket. És ebben nem fogják tudni felvenni a kesztyût az új rádiók erre fogadni merek.

a roxynak semmifele anyagi gonajai nincsenek, jofajta ukran uzletemberek allnak mogotte 😊 szoval abban hiaba remenykedtek hogy eladjak a frekijet a slagernek 😊
lezarult egy korszak, ezt vagy elfogadjuk, vagy nem... de teljesen mind1, ugyis vannak es meg hetekig lesznek is olyanok, akik alairasgyujtessel meg hasonlo lazadozassal azt hiszik, hogy valtoztathatnak ezen az egeszen 😊 persze marhara nem fognak

Bandee1987
Neo fm-en egyik kedvenc régi számom, a stuck in the middle with you 😄

Bandee1987
Egyébként a 2 új rádió nem rossz, egyenlõre változatosnak tûnik és olyan számokat is nyomatnak épp, amit ritkán hallani.

Bandee1987
Egyébként a hírekbõl is úgy tûnik, hogy a Sláger nagyon meg akar maradni, míg a danubiusnál pont az ellenkezõje zajlik, mennek átfele a munkatársai az új rádiókhoz.

DjDano
Így egyszerûbb:

http://www.slager.hu/slager.pls

😉

Bandee1987