Misfits (E4)

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shiwo
ha valakinek hiányozna Robert Sheehan (Nathan) , a Netflix-es The Umbrella Academy-ben is hozza a formáját (valamivel kevesebb káromkodás közepette..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Gondoltam belenézek az első évadba... most tűnik fel, hogy Nathan anyukáját Michelle Fairley alakítja (GoT Catelyn Stark)

Jim Morrison
Misfits | Nathan's Funniest Moments Of Series 1
//www.youtube.com/embed/66GuKlFd_A4

Jim Morrison
kis off :
#479 milyen jó kis szerepet kapott :)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.11.02. 21:11:46

Jim Morrison
~gondoltam csak bedobom ide

precision

Bazinga!

Jim Morrison
Egyszer utána néztem de mintha csak annyit találtam volna london valamelyik részén. De már ebben sem vagyok biztos :D

Valaki tudja, hogy hol forgatták a sorozatot? Nagyon érdekelne, de sehol nem találok róla infót:)
Narxis
Én ezt a Rudy lávot nem értem, sokszor erõltetett poénjai voltak, olyan igazi irigy hónaljmirigyes féle lököttségek. Nathan-nél is voltak idiótaságok de azon azért többször hangosan felröhögtem, Rudy-nál kevesebb ilyen volt. Tényleg az eredeti szereplõgárda volt az IGAZÁN jó dehát úgy látszik semmi sem tart örökké, persze az újaknál is voltak jó részek de kevesebb, jóval kevesebb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igen a Skins tudom én is ajánlani ha szereted az ilyen angol humort, meg esetleg a Fresh Meatet is, az se szuperhõsös, de az is vicces. Esetleg még Almighty Jhonsons, az is ilyen comedy és dramedy egyben, és ott is vannak képességek, az eléggé hasonlít erre. Meg ott van az Alphas az pedig nem olyan vicces, de az is ilyen szuperképeséggel rendelkezõs.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Skins elvileg

csak ott nem szuperhõsök

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nálam az új szereplõgárda Rudy kivételével hatalmas melléfogásnak tûnt. A Finn gyerek ránézésre irritált, de amikor miatta halt meg gyakorlatilag Curtis (s04e04) ott végleg felment bennem a pumpa. Különben a régi szereplõgárda nem hiszem, hogy unalomba fulladt volna, hiszen erõcsere, újabb vihar (stb., stb.) simán belefért volna még.
Kis off: Tudna valaki ajánlani valami ehhez hasonló jó sorozatot?
Szerintem kicsit túlzóan lehúzod a végét. Szerintem is jobb volt az elsõ két évad mint a 4. meg 5., sõt a 4. nekem nagyon nem jött be, de elõször is Rudy tökéletesen pótolta Nathant, akit imádtam én is, de Rudy a 3 évadja alatt lemosott mindenkit a képernyõrõl. A többi új pedig az utolsó évadra érdekesebbek lettek, és kedvelhetõek szerintem, nem is beszélve a legutolsó felügyelõrõl aki zseniális volt. Összességében egy részével egyetértek, elsõ évadok tényleg zseniálisak voltak, de a 4.-et leszámítva a többi nem volt gyenge, csak másabb, és az ember mindig nehezebben fogadja be ha eltérnek a megszokottól. Ha az eredeti karakterekkel folytatják, unalmas lett volna. Simon és Alisha átment egy szép jellemfejlõdésen, Curtis sose volt túl érdekes, de benne nem volt már több, Nathan hülyesége meg nagyon ült, de 5 évadon át már lehet unalmas lett volna folyton ugyanaz. Talán Kellybõl lehetett volna még többet kihozni.

van benne valami, amit mondasz...teljesen más jellegû volt az utolsó 2 évad. Néha az volt az érzésem, hogy elfogyott a kreativitás és pont a végére szerettem meg a karaktereket...ennek ellenére ez az 5. évad szerintem egészen elment...

felügyelõ és a megjegyzései mindenesetre nagyot ütöttek mindvégig:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tudom, hogy elcsépelt, de hasonlítsátok össze az elsõ 3 évadot az utolsó 2-vel. Maga a sorozat tökéletes befejezése lett volna az Alisha/Simon vég (3. évad vége). Azután pedig meggyalázták a sorozatot, hiszen még (fogjuk rá), hogy Nathan-t tudták pótolni Rudy személyében, de ez a Finn, meg a többi szereplõ teljesen nulla volt. Számomra a Misfits elsõ 2 évada zseniális, a 3. még egész jó, de az utána lévõkre már nem úgy tekintek mint Misfits, hanem mint egy különálló (elég gyenge) sorozatra. Nekem ez a véleményem úgy, hogy végignéztem mind az 5 évadot.
Ha az eredeti csapatot együtt tudták volna tartani, hatalmas sikert övezett volna a sorozat a késõbbiekben, szerintem.
Amúgy Nathan (Robert Sheehan) nem azért szállt ki, mert túl sok pénzt akart, vagy hogy filmekben szerepeljen, hanem hogy ne skatulyázzák be ebbe a szerepbe. Meglestem egy-két filmjét (pl. Cherrybomb), szerintem tehetséges a srác.
úristen micsoda kesze kusza rész volt annál több poénnál:D

ez, hogy megõrültek Samék és elkezdtek gyilkolgatni teljesen indokolatlan volt...

A szeretet megelõzte a biológiát Rudy szövegen szakadtam, a felügyelõ tiszt is hiányozni fog akinél kiderült a végén a többiek számára is, hogy meleg:D

akciójelenetek is nagyon ott voltak:D végén Finlay odabaszott a zongorával

jó kis évad volt, elõdjénél poénosabb, betegebb mindenképp kár, hogy vége kezdtem megkedvelni ezt a csapatot is

szerintem, ami még nagyon odabaszott az a tejes kölök volt az nagyon fordulatos epizód volt, de a Hitleres náci Angliás rész is:D

old Rudys epizód sztem nincs benne a top 5-ben:S az elõzõ 7. rész a 4. évad 7. része simán...,

Narxis
simon and alisha </3

Jim Morrison
Misfits: Top 5 Episodes (lehetett szavazni)

http://www.youtube.com/v/rc6t_1UAiT8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/4UHt8_udreU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/e7eWYicRPKY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/F18WGsdQ5m0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/tL6yJrd6SeY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Narxis
Ja a felügyelõ hatalmas volt. :D Én úgy emlékszem volt szó egy olyan részrõl amiben az elsõ évados szereplõk lettek volna. Ne már, hogy csak álmodtam...<#wow1>

Az utolsó rész tényleg felemás lett, de azért hiányozni fog, elnéztem volna még. Nem nagyon van még egy ilyen beteg egy sorozat :D A felügyelõ tiszt meg nagyon nagy volt minden pillanata. Szerintem nem volt szó filmrõl.

Narxis
Ez az utolsó rész olyan jó is meg nem is. Voltak benne jó részek de látszik, hogy már ideje volt befejezni.

Am. nem úgy volt, hogy lesz egy film is?

én csak a 7. részt lestem meg...

nem volt semmi kb a legjobb epizód volt:D

Szellemírtók poén nagy volt Rudytól:D, felügyelõ úr ááá:D ahogy táncolt

ezenkívül csúnya vége lett Marknak, Timnek és a szöszi csajnak is...mozgalmas epizód volt a szupercsapat pedig összeállt. Meglesem az utolsó részt hamarosan...

Jim Morrison
Én most néztem meg :)
Jesszus de fog hiányozni :D

Valamiért amikor Rudy szoptatta a kisbabát és azután amikor elkezdett beszélni hangosan röhögtem :D

Ja, asszem valamikor én is megnézek pár régebbi részt, igaz majd csak január után... :c

N o N a m e
a 4od oldalon fent van a 8. rész teljesen, brit vpn-el nézhetõ.
Az utolsó jelentkor nagyon deja vu érzésem volt.. :D

Azt hiszem a karácsonyi szünetben végignézem az elejétõl ezt a szart mert imádom. :D
N o N a m e
fuckspoons :D
http://www.youtube.com/v/FG_OjBGAz6Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Jim Morrison
kérdéseket csak tényleg akkor tegyél fel, ha már felzárkóztál :D
Vajon Nathannek mi a lesz a képe? :c

Remélem tényleg epic lesz a befejezés, ha valamivel hosszabb is mint amilyenek eddig annak nagyon nagyon örülnék (de gondolom nem? :()

Legeslegutolsó rész trailere:

http://www.youtube.com/v/sPGrZEsUDhw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

7.-et még nem

precision
akkor a mostani részt még nem láttad ezek szerint :D

Bazinga!

jó ez az évad összességében...

vajon a teknõs Mark átváltozik emberré Abby örömére?:D Alex képes lesz-e megdugni?:D

Narxis
Basszus ez hatalmas rész volt de az utolsó rész trailer alapján EPICULTIMATE lesz!!! :D

Jim Morrison
a fene, már csak 1 rész :( Úgy nézném még. Felügyelõ megint nagyon nagy volt :DD

igen olyasmi na:), de így sem veszik észre;)

Narxis
úgy bizony

Shiwo
szerintem csak részben hasonló.. Simon láthatatlanná tudott válni, és úgy mozogni, a csaj meg szerintem inkább csak kaméleon, beleolvad a környezetébe, de ha mozog, meglátják, mert nem tudja olyan gyorsan változtatni önmagát

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ez nagyon ott volt ez az epizód:DDD

Rudy megint fantasztikusan szarkasztikus volt, mikor beszélt a lelketlen Finnleyhez->De azért az érettségi bizonyítványod rámhagyod nem?:D:D

Alexet jól megszivatta egy leszbikus cigány a végén jól benézte:D

Pulcsin lévõ utolsó szuperhõs a szõke csaj õ hasonlóképp láthatatlan, mint amilyen Simon volt...

A poénok csakúgy szálltak ide oda
Jó kis utolsó részeknek nézünk elébe...

Rudy és a decaffecálás:DDD úristen:DDD

stargatelost
Finnley baszki, széjjel szakadtam rajta :DDDDD

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision
az egész sorozatban a közmunka felügyelõ fazon a legnagyobb arc :)

az erõltetett szex poénok már nekem sem tetszenek... Alex képessége is erre lett kihegyezve... baromság

egyszóval nem rossz a sorozat, de a régi arcok jobbak voltak, fõleg Nathan ugye :) Rudy is elmegy csak kezd már unalmas lenni.

Bazinga!

ez az évad nekem bejön...mostmár kicsit a sztorira koncentrálnak nem csak az idétlen és uncsi szexuális poénokra...

mondjuk Alex képessége baromság lett:D, múltkori Rudys epizód is elment, de a korábbiak jobbak voltak, de sejthetõ volt h találkozott egy öreg emberrel, aki elvette a fiatalságát. Még mindig nem tudom mi lesz Sam szerepe.

Viszont a nõ, aki köti a pulóvert megjósolta, ha jól láttam Alex, Abby és a csajszi (nem ugrik be a neve):DDD halálát...

Finnel nem tudni mi lesz...

Narxis
Jaja, jó kis rész volt.

Jim Morrison
Én kezdem sajnálni, hogy utolsó évad. El tudnám még viselni pár évig :)

Narxis
Sztem nincs.

van hozzá magyar felirat? még tudtommal nem készült el

Narxis
Ez elég komoly rész volt, ez a Rudys vonal nagyon jól fel lett vezetve.

alapjáraton jó karakter lenne, mert a beugrója nekem tetszett meg a dumái is...a színésznõ túl flegmának tûnik nekem kicsit és egysíkú...ráadásul eddig mintha nem is szabtak volna neki túl nagy jelentõséget úgyhogy örülök, hogy õt is kibontják kicsit

stargatelost
Hú, hát ezen az Abbys részen nagyon látszott, hogy elõhúzták a kalapból, hogy legyen vele valami, mert fingjuk nem volt, mi mást találjanak ki a karakternek. Nagyon nem tetszett. A felügyelõs részek viszont tényleg jók voltak :D :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Oldal 1 / 10Következő →