Misfits (E4)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
A 3. pedig még jobb lett, ez már szinte elsõ évados hangulatú volt! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

2. rész azért jobb volt sokkal😊

Rudy megint óriási volt nem hiába õ viszi a hátán még a sorozatot, és most a szüleirõl csináltak egy epizódot. Mondjuk fura egybeesés, hogy az apjából is ugyanaz lett a vihar után, mint belõle...

beszólásai óriásik voltak😄 Majomsajton meg az arcpakolásos szövegén szakadtam, de amikor elkezdte taglalni Newton hogyan bontakozott ki az almával és amikor megszólalt az anyja, hogy az alma és egy 12 éves kisfiú más eset sírtam a röhögéstõl😄DD

Úgy tûnik a felügyelõ buzi nem kicsit és kinézte Fynnt, Abby képessége talán most jön elõ el is tûnik a következõ részben.

Rudy és Jess között pedig alakulóban van valami. Ezenkívül ez a Sam egy új szereplõ lesz, aki tud repülni kíváncsi leszek rá.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
Ez kurva jó volt!!! 😄 Még mindig a könnyeimet törölgetem a sok röhögéstõl... 😄

precision
Misfits 5x01 HDTV x264-FoV

Bazinga!

yeah

4. évad gyengére sikeredett...talán 1-2 epizód illetve Rudi baromkodásai tartották életben az egészet...kíváncsi leszek az 5.re

hátha Nathan is visszatér picit😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
http://www.youtube.com/v/9RjhyMR_Ff8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Narxis
Misfits - Final Season

Season 5 will mark the first anniversary of the storm and a support group forms on the estate for those people who find having a super power isn\'t all it\'s cracked up to be. Like... the ability to knit visions of the future, or to shag unwanted powers out of other people (you read that right) or to transform into a turtle. And as Dark Rudy likes to talk-slash-moan, it should come as no surprise that he is the first of our gang to start attending. And it\'s here that he sees a very different future facing the team - one which could change things forever.

5x01 -- Oct 23, 2013

Most kezdtem el nézni, egész jó sorozat 😄
Kár hogy a 2. részben vissza változott a szõke csaj, talán nem véglegesen birtokolják a képességeket?

Na mindegy, amíg nem láttam az utolsó részét addig úgyse jövök ide vissza mert még elspoilerezték nekem mindent 😄
Mondjuk azt már tudom hogy a trollnak milyen képessége van 😄
accelerated healing factor, az a legjobb 😄
De a csoki lány képessége is egész jó 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

WhiteStar
ha nincs ló jó a szamár is tipikus esete 😄

Nathanért akkor is kár. meg úgy az egész kezdõ bandáért :/

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

azért a Rudy is vicces csávó volt. 3. évadban szakadtam rajta a 4. évad neki köszönhetõen lett értékelhetõ

WhiteStar
valahogy nem csodálom...
Nathan nélkül elég sivár a poénfergeteg, ráadásul a kezdethez képest átment hiperszuper jóbarátokba a sorozat. 😄

elsõ két évad mindet vitt, rég nem nevettem ennyit mint ezeken. a folytatás már nem hozta a szintet :/

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Jim Morrison
fuck 😞 remélem már csak ezért is rendesen kitesznek majd magukért a srácok 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Narxis
na neeeeeeeeeee

Csodálkozom hogy lesz új évad, de kíváncsian várom a befejezést.
stargatelost
Kaszát kapott. <#rinya><#rinya><#rinya>
Szerencsére a berendelt ötödik évad még meglesz, szóval számíthatunk rendes lezárásra, de akkor is... 😞

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

jó igen nem írtam le az elõzményeket én márcsak a következményt írtam le. Az volt a 2. rész. Minden második mondat az volt h vödörbe szaratod a barátnõd😄

Narxis
Az írók beszorították õket ebbe a közmunkába, így nem sok választás van, lehet hülyéskedni meg dugni.

Sir Quno Jedi
namost kanos lowlife fiatalok között mi legyen a téma??????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

precision
egy kicsit engem is zavart, hogy mindig a kufircolás volt a középpontban ebben az évadban, de azért nem volt rossz

ez a legutóbbi rész is elég jó lett azért 😊

Rudy pedig tényleg nagy forma, a 2. kedvencem pedig a felügyelõ lett 😊 örülök neki, hogy õt nem nyírták ki 😊

Bazinga!

Narxis
Rudy nélkül szarabb lenne az évad, ezt aláírom. Szóról-szóra nem kell hasonlítania minden karakternek de azért a fõbb jellemzõk láthatók.

Sir Quno Jedi
Pont hogy Finnt láncolta magához engedelmes kiskutyának a barátnõje a képességével. Után azért kötözte meg, meg tömte be a száját Finn, hogy ne tudja megint használni rajta a képességet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

3. énjének csak elírtam😊

Finn és Simon 2 különvilág szerintem...

Simon sokkal csendesebb volt, mint Finn, aki állandóan pofázik. Simonnak amikor az önbizalma megjött akkor sem pofázott feleslegesen annyit, mint Finn😄

Finnek alapból volt egy barátnõje akit magához láncolt szóval még az életútjuk sem egyezik.

Jess esetében a Kelly, Alisha keverék nagyon jó hasonlítás volt bár Kelly szerintem kicsit nyersebb volt, mint Jess, aki nekem nagyon bejött bár fõleg a szépsége miatt😄 Azért volt unalmas, mert még nem szólt róla egyetlen rész sem csupán az Alexxel való kavarás marad meg róla az embereknek.

3. évad elején tûnt fel Rudy ott még valóban Nathan pótléknak tûnt az elején, nálam ott volt baromi erõltetett viszont egyre jobban beindult. Ebben az évadban minden arcát megmutatta a 3. részben az õ 4. énjének az a nézése, ott komolyan elhittem, hogy az egy pszichopata. egyértelmûen jobb színésznek tartom, mint, aki Nathant játssza bár tudjuk ki a fiatalabb.😊

Narxis
Simon önbizalom hiánnyal küszködött, nem mert barátkozni, Finn meg nem mert csajozni. Ezzel a szervátültetéssel is önmagukat ismétlik, persze gondolom nem akarnak még egy vihart behozni, új szereplõre meg nincs pénz vagy már sok lenne franc tudja. Igazából lényegtelen, remélem jobb lesz a következõ évad.

sztem is gyenge évad volt..összevissza történetek..különálló részek,semmi fõ esemény.. Rudy vitte az egészet..hiányoznak a régi szereplõk..vmi kerek egész sztori..

Számomra Rudy vitte el az egész évadot a hátán, Nadine, Lola meg felügyelõ jó kis kiegészítõ karakterek voltak. Igen, ebben van valami h már szinte csak a sexrõl szólt az egész, mint írtam egy külön sorozatként jó lenne, de egy Misfitstõl jobbat vártam, mást. Bár azért az egy-két beteg dolog nem változott, mint évadzáróban mikor Abbybõl kicsöppent a sperma...😄 vagy az a nyúl 😄

#409 Sztem Finn meg Simon max abban hasonlít h mindkettõ lúzerként indul és a végén megdugják a dögös csajt, mert gondolom Finn úgyis megkapja jövõre Jesst. De ezen kivûl semmi hasonlóság nincs köztük szerintem, Simon teljesen mást képviselt szerintem.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Narxis
Nekem csalódás volt ez az évad ha az elõzõekhez viszonyítom. Önmagában jó de amúgy csalódás. Néhol Rudy már nagyon erõltetett, pl. most is az elején amikor beszélt az apácával. Ez az évadzáró is nehezen indult be, a TV összetörés is erõltetett volt, Abby kevésbé de idegesítõ, 2 nagy arc volt ebben az évadban, Finn és a felügyelõ, Jess meg szimplán unalmas bár egy kicsit sajnáltam. A "lovasok" pedig sztem nagy húzás volt, mármint ilyen formában, brit lakótelepi style. 😄 Ha jól megnézitek mindegyik karakter "folytatása" stílusban a korábbiaknak és még a fejlõdésük iránya is, Finn-Simon, Jess-Alisha egy kis Kelly keménységgel, Rudy-Nathan, Abby pedig Curtis lesz mert annyira unalmas de legalább csaj.

A képességek pedig már szinte nincsenek is holott az elsõ 2 évad szinte csak errõl szólt és olyan jól megoldották, hogy nem a képességek voltak a lényegesek hanem az általuk kiváltott humor és/vagy dráma.

Ez van, kövezzetek meg de így éreztem.

Lola szerintem nagyon jó építõ eleme volt a 4. évadnak, konkréten az új szereplõkön és Rudyn kívül a Lolát alakító színésznõ maradt meg és az évad legjobban összerakott epizódja volt a 4. Végefele Abby hozott szint az egészbe

6. rész azért tetszett, mert baromi beteg volt azzal a nyúllal😄 meg a szám is ahogy a fejükre került😄 azt mondjuk nem vágtam miért pont õ rájuk kerültek rá a számok

Jessrõl semmit nem tudtunk meg a 8 rész alatt ráadásul alig használták ki a képességüket:S:S folyton csak a szexrõl szólt minden, ami idõ után unalmas...

Mondjuk Rudy amikor eljátszotta Alexet h puncija van azon szakadtam ott mekkora állat volt😄😄😄

valami nagy hatalmat fog akkor kapni. Nadine meg feláldozta magát sniff<#rinya> mondjuk nevetségesen nézett ki a halál 4 lovasa😄

Jim Morrison
Szerintem jó kis évad volt, várom a kövi évadot bár nem amiatt amit mutattak az utolsó percben. Remélem jó kis sztorija lesz majd szépen megkomponálva : )

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nekem annyira nem jött be ez az évad, vagyis tetszett de ez nem az a Misfits volt amit megszerettem, egy külön álló sorozatként tetszett, de azért nem volt az igazi, semmi átívelõ sztori mint eddig, vagyis de, h a csávó keresi a farkát... képességeket alig használtak, sok minden hiányzott. Bár így az utolsó rész kapcsán úgy gondolom már, h ez az évad ilyen felvezetõ akart lenni a következõ évadnak, az új karaktereket, képességeket megismertük, Curtist is lezárták meg beépítettek még egy új csajt. Láthattuk h kezd felerõsödni a kis csávó ereje is, meg ugye ezzel az Alexes átültetéssel is jelezték h mire számítsunk a következõ évadban.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

nem halt meg ,hanem tüdõátültetése lesz...de tuti nem az a szokványos..
mert Rudy is mondta h Curtis csajának is elég "más" lett a szívátültetése
tehát biztos lesz vmi csavar ezzel is😊

totál angolul néztem, nem nagyon vágtam h most akkor Alexxel mi lett?

8. rész nem nagyon jött be. Unalmas és vontatott volt...

Nem volt rossz évad, a 4., 6. és a 7. rész kiemelkedõen jó volt a többi átlagos. Évad kezdet jó volt, tetszett a puzzle-os történet és a 3. rész a 3. Rudyval szintén nem volt rossz, de mondjuk kimagasló sem.

Teljesen más, mint az elõdei nem lehet azokhoz hasonlítani

nekem nagyon tetszett ez az évad
pedig féltem tõle az elején hogy az új szereplõk mennyire válnak be
Rudy pedig a legnagyobb király😄

na mi van? kint a 8. évad, ami elvileg az évadzáró és még senki nem látta?😮 most fogom meglesni

elképzeltem azt is, hogy Nathan valami véletlen folytán visszatér mondjuk (kiengedik a börtönbõl vagy megszökik) visszatér és döbbenten látná, hogy mindenki halott vagy elment már a régi brigádból aztán összeállnának Rudyval😄😄 mi poénok születnének

Sir Quno Jedi
és még eljön az apokalipszis négy lovasa is nemsokára, mmmm...

ez a 7. rész szenzációs volt, Abbey beszólásai és, mint új karakter, Rudy bohóckodása és a felügyelõ új "arca"😄 feldobták az egészet...

Jól összehozták a csapatot ezzel a 4-essel kiegyezem😄

Narxis
de 😄

Jim Morrison
nem kéne valami frankó kis banner ? 😊

rooney8
imádom, legnagyobb arc 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

egy nyúl😄😄😄

ááá ez tényleg beteg rész volt.

Végiglestem 6 részt és csak most fog beindulni. Alex problémája sejthetõ volt, a sorozatot pedig Rudy viszi a hátán, bár az új csaj is bejön😊

nyitó rész jó volt, a 2. kevésbé a 3. szintén a 4. résztõl viszont elég jó lett. Az se volt ám gyenge Curtis-Lola...

Ez a felügyelõ mekkora gecinagyarc. 😄DD
Amúgy beteg egy rész volt.
Narxis
jaja 😄DD

Jim Morrison
Ennek az mini résznek szerintem Rudy 'rajza' volt a csúcspontja <#idiota>

Narxis
lol én se láttam még 😄

Jim Morrison
triple post... de én ezt miért nem láttam eddig?? Erazer

Jim Morrison
Na, megnéztem én is a hatodik részt, de a vége olyan semilyen volt :s jól húzták húzták majd... pukk, semmi 😞 am nem volt rossz 😊