Misfits (E4)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
jesszusom milyen a "profilképe" 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
ez a Joseph Gilgun egyre többször bizonyítja, hogy elég jó színész 😊

a rész tényleg elég beteg volt 😄

Bazinga!

Shiwo
a 7. részt még nem láttam, de a 6. az nagyon elmebetegre sikeredett, nekem tetszett (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Ez de bizarr rész volt, a felügyelõ pedig mekkora arc már. 😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
nincs még hozzá angol felirat :|

Bazinga!

Narxis
Ez nagyon jó rész volt skacok! 😄

remek lenne<#wave><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

stargatelost
"Howard Overman, a Misfits készítõje elkészült a Misfits-mozifilm forgatókönyvének elsõ verziójával – még nincs hivatalos zöld lámpa, de a filmben a sorozat régebbi fõ karakterei is visszatérhetnek." forrás: sorozatjunkie

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shiwo
<#confused>

stargatelost
Misfits mozifilm<#wow1><#wow1><#wow1>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shiwo
ebbõl csak a Primeval-t néztem, ott szerencsére csak a fél banda cserélõdött le

stargatelost
Miért kéne visszatérnie egyáltalán? Biztos nem fog, ez nem olyan sorozat 😄 Szépen lecserélõdött a komplett gárda, így van ez a brit sorozatoknál (pl.: Primeval, Being Human, Skins).

Shiwo
másik lehetõség, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Curtis visszatér, mint superzombi, hisz az övé volt a képesség, lehet máshogy hat rá a dolog, a csaj meg valahogy visszaváltoztatja élõvé.. bár érdekesebb lenne zombiként 😄

rooney8
nem valoszinu, nem tud ujraeleszteni, csak eletben tartani

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Narxis
Kizártnak tartom.

Shiwo
miért van az az érzésem, hogy Finn újdonsült hugicája feltámasztja majd Curtis-t..

Narxis
Jah az a vége durva volt. 😄

rooney8
jó rész volt
most kicsit drámaibb volt a rész. szegény finn épp hogy megismeri az apját és már meg is hal 😞 a végén pedig "mutasd meg a farkad és elengedlek" 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Narxis
Ez jó rész volt, ez a felügyelõ egyre jobb. 😄 Szegény Finn. Féltestvérét szúrnám.

Én se csípem annyira Curtist, ahogy írták elõttem sztem õ volt mindig is a legunalmasabb karakter a kezdõkbõl, de még az újak is mind jobbak nála, véleményem szerint.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Shiwo
nekem speciel semmi, de sok helyen azt olvastam, hogy õ a legunalmasabb karakter a kezdõ bagázsból, és erre pont õ maradt a legtovább

precision
mi bajod van Curtissel?

Bazinga!

Shiwo
SPOILER

nah, szerintetek Curtis végleg kinyúvadt (sokan örülnének neki), vagy miután a saját képessége volt, szuperzombi és ennyi kevés ahhoz, hogy elpatkoljon véglegessen

precision
amúgy amióta ez a töpszli szereplõ bekerült a képbe a többiek is rendszerint a "my" -t "me" -nek mondják
biztos ez ott valami szleng vagy tájszólás ahonnan a srác származik... oké, de a többiek miért "kapták el"? 😊

a rész pedig tényleg jó volt!

Bazinga!

stargatelost
Na ez a rész az elsõ évadokat idézte, kurva jó volt!

Valaki nem tudná feltölteni vmi normális helyre? pl Data.hu-ra. Nekem ez az opensubtitles sose müködik, critical error.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

De, toltheto.
MisfitsHUNSUB
Feliratra feltételezem senki nem tud semmit.
Sir Quno Jedi
Na édes gyármekeim. Ugye már csak 4 rész van hátra és bezony valahogy ki kell takarítaniuk a szereplõket. 😄

Amúgy még ez sem veszett ügy, de a régi csapatból immár nem maradt senki játékban...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
mingyáh mekknézem és megmondom a tutit

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
édesem, lol 😄

Narxis
jaja

rhazid
4,04 curtis gondolom...

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Sir Quno Jedi
mit édesem?

Narxis
Na neeeeeeeeeee, ezt nem tehetik!!!!!

hdtv.xvid-es verzióhoz nincs felirat???
Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy végre tényleg kezd megint beindulni a dolog, de mire beindulna igazán, vége is lesz a szezonnak. Mindig ezt csinálják. Kevés ennyi rész ilyen lassú felvezetéshez szvsz.

Shiwo
ahogy elnézem, volt már némi filmes tapasztalata elõtte és díjat is nyert Rudy alakításáért

Narxis
Ez nagyon jó rész volt, Rudy jól tolta. Finn pedig mekkora mázlista már... 😄

stargatelost
Ez most baromi erõs rész volt, nagyon élveztem, Rudy-t játszó színésznek pedig ismét gratula,
tudott hozni egy harmadik személyiséget is, méghozzá nagyon jól!

Kezd durvulni az évad, kíváncsi vagyok mi sül ki belõle 😊

hunsub a 3. reszhez

Hey Macarena <#taps>
rooney8
na megnéztem én is
kifejezetten tetszett a rész, jók voltak a poénok 😄

rooney8
van már a másodikhoz is itt. õk szinte már aznap megcsinálják, de a "hivatalos" fordító Lalee

Shiwo
már a második rész is kint van, csak ahhoz asszem még nincs felirat

amúgy meg vannak olyan fordítok, akik jobban ráérnek és 2 nap alatt végeznek, van akinek sok a dolga, és jó esetben is 1 hét, mire megvan a felirat.. nem háborogni kell, hanem örülni, hogy legalább van

stargatelost
ööö már lassan másfél hete kint van az elsõ rész, már hivatalos magyar felirat is van hozzá mindenhol.

angol hang rendben, de azért kényelmesen magyar felirat nincs hozzá? Odaáthoz szokott lenni 2 nap múltán az új részek után

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sir Quno Jedi
Felirat mindenhol van hozzá, legalábbis angol.

és te hol láttad az új részeket? van hozzá valahol felirat? ncore-ról szeded?

Sir Quno Jedi
Nem, Seth még van, de megy õ is Kelly után, csak a cuccaiért van itt. Uganda szép hely... 😄DD

mi a fene Kelly miért nincs az újban? õõ ott volt a 3. évad végén is mi lett vele? Elhúztak külföldre a Sethel?