Szabad munkások építették a piramisokat
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi számít nem alantas munkának egy piramis építésénél? 😊
Jó a munkafelügyelõknek valószínû könnyebb dolguk volt(fizikailag), de az nem lehetett mindenki.
Inkább arra jöjjenek rá, hogy milyen mikor, hogyan és mennyi ideig építették a piramisokat. Jól feladták a leckét anno.
Jó a munkafelügyelõknek valószínû könnyebb dolguk volt(fizikailag), de az nem lehetett mindenki.
Inkább arra jöjjenek rá, hogy milyen mikor, hogyan és mennyi ideig építették a piramisokat. Jól feladták a leckét anno.
Tuti valami Jaffák voltak.
Miért, akkor még lesz ember? <#wow3>#wow3>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Négy hónappal ezelõtt láttam egy NGC dokut amiben ez mind szerepelt (Ancient Megastructures S01E03 - The Great Pyramid). Mi is az új hírtartalma ennek akkor?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Mégis kik? Mert hogy addigra fehér ember nem igen lesz ott...
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Általános ötödikben is ezt így tanultuk, kb 12 évvel ezelõtt.
gondolom pár ezer év múlva az amerikai gyapotmezõkrõl munkásairól is ezt fogják írni.
Tisztában vagyok vele, hogy fejlõdik a tudomány, és persze, hogy voltak ott rabszolgák is, hisz az egyiptomiak rabszolgatartó társadalomban éltek. De nem számottevõen, és ez nagy különbség.
Amit írtam, azért írtam, mert a cikk hangvétele olyan, mintha ez egy frissen alátámasztott elmélet volna. Holott nem az.
Amit írtam, azért írtam, mert a cikk hangvétele olyan, mintha ez egy frissen alátámasztott elmélet volna. Holott nem az.
Gaming is believing.
Daniken egy segg.
Nem bullshit. Voltak ott rabszolgák is az tuti (mivel az egyiptomiak tartottak rabszolgákat). Gondolom az alantas melókat õk végezhették. Én úgy fogalmaznék, hogy azóta mióta te elvégezted az isit finomítottak az elképzeléseken... Lehet, hogy neked nem mondták el akkoriban, de a tudomány... és kvázi az egész világ ilyen: FEJLÕDIK. A bullshit-et pedíg magyarul bikaszarnak írják... 😉
Már nem azért, de ezt már a suliban is így tanultam. A rabszolgás bullshit nagyon elavult.
Gaming is believing.
"naponta 21 szarvasmarhát és 23 juhot fogyasztott el" - Fõzzünk 10 000 személyre!!! 😄D
Erich von Danikennek sem képességei, sem az eszközei, sem az intelligenciája nem volt elég fejlett hogy bármikor bármi értelmeset mondjon vagy írjon.
Erich von Danikennek sem képességei, sem az eszközei, sem az intelligenciája nem volt elég fejlett hogy bármikor bármi értelmeset mondjon vagy írjon.
Hát igen én ezért is dobtam egy hátast mikor meghallottam ezt a hírt. Csak mert egyáltalán nem új dolog.
Ez nem uj hir, csak par ujabb bizonyitek. A legmeghatarozobb ilyen lelet egy nagyon regi felfedezes volt, amikor megtalaltak az epitomunkasok egyik brigadjanak feliratat az egyik beepitett kovon (a piramison belul). A felirat alapjan sejteni lehetett, hogy az osi egyiptom a piramisok epitesenek idejen egy a szovjet kommunizmushoz hasonlo szemelyi kultuszra epitett rendszer lehetett, ahol a munkasok szabadok voltak es szabadon azt gondoltak amit szabad volt. Munkaverseny mindenesetre biztosan volt es a munkasok egy resze biztosan tudott irni is (ha mas nem a brigadvezeto).
← ElőzőOldal 6 / 6