Fulham

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fulham-Manchester UTD: 2-2 lett, ami jó eredmény, úgy, hogy vezettek a vörösök...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

megnyerték a Matracosok:( szomorú vagyok...ááá hülye Forlan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

1-1 Davies egyenlített

banok
jaj de várom már. hajrá Zoli!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ijesztgetés csak...evvel az erõvel minden csapat adósságba kerülhet, Al-fayednél pedig tutira van még pénz.

egyébként Hajrá Fulham ma, megérdemelnék a kupát:)

Csacsi
Daily Mail: "Nem versenyezhet többé a Fulham a Juventusszal"
2010. május 12., szerda, 12:10

Évtizedekre visszasüpped a középszerûségbe a Fulham - jelentette ki Martin Samuel, a Daily Mail szakírója. Az angol lap az ünnepi hangulatban Európa Liga-döntõre készülõ csapat jelentõs adósságára hívja fel a figyelmet, a végkövetkeztetése pedig, hogy ezzel a meccsel véget érnek az álmok.

Már az Európa Liga negyeddöntõjétõl kezdve a klub történetének legnagyobb sikerét emlegették a Fulham játékosai, akik végül a Juventust, a német bajnok Wolfsburgot és a Hamburgot is legyõzve beverekedték magukat a döntõbe. Érthetõ, hogy az Atlético Madrid elleni finálé már az eredménytõl függetlenül is
az ünneplés jegyében telik
, a Daily Mail azonban a csapat fölötti sötét fellegekrõl ír.

"Mindannyian szeretjük a Fulhamet, ugye? Kedves öreg Fulham, sok szerencsét a ma esti döntõben! És a pénzügyi szabályok. Mindannyian szeretnénk szigorúbb szabályokat, nem igaz? Ne költsenek többet a klubok, mint amennyit keresnek. Ne lássunk több olyan csõdöt, amilyenbe a Portsmouth került" - kezdi Samuel.

"Ó bocsánat, nem vették észre? A Fulham valójában abszolút szegény. Tavaly 6,8 millió font veszteséget könyvelhetett el, tavalyelõtt 7,5-öt, 2007-ben 15,2-t, összesen pedig 167,8 milló az adóssága. A Fulham tehát pontosan azon csapatok egyike, amelyeket Michel Platini, az UEFA elnöke
kitiltana a nemzetközi kupákból
, noha Mohamed al-Fajed klubtulajdonos inkább adakozik, mint befektet" - folytatja az angol szakíró.

Bár idén valószínûleg nyereséges lesz a Fulham, azért minden évben nem számíthat arra, hogy eladja legnagyobb tehetségét a Manchester Unitednek tízmillió fontért (ahogy tette azt idén
Chris Smallinggal
), vagy bejut egy európai kupadöntõbe - különösen, ha nem is engedik elindulni, állapítja meg a Daily Mail.

"Nincs több álom. A Fulham soha többé nem versenyezhet a Juventusszal vagy a Hamburggal, mert az elõbbi egy tradícionálisan nagy, ezért gazdag egyesület, míg az utóbbinak 55 240 az átlagnézõszáma, ami a Fulhaménál jóval nagyobb teret enged a költekezésben" - vonja le a végkövetkeztetést Samuel.

Azért az esti döntõre jókívánságokat küld a lap honfitársainak: "A Fulhamre a középszerûség évtizedei várnak, ha elérkezik a pénzügyi fair play ideje. Használjátok ki jól a ma estét, fiúk, talán soha többé nem jártok be ilyen utat."

Forrás : origo.hu

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Kocka08
Ma lesz az Európa liga döntõ!
A story tv adja,
minden magyarnak és Fulham kedvelõnek kötelezõ..
A Chelsea bajnok lett és ha a Fulham megnyeri a kupát akkor jó évnek mondható az idei..:)
Persze FA kupa is kötelezõ a Chelsea nek!

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

WuFraZselic
respekt a Fulhamnek, és Gerának elsõsorban!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kaposi1
Nem én írtam ,de igaz!

"Itt volna az ideje, hogy a szövetségi kapitány elinduljon London felé, kibékülni a magyar zsenivel. Én a helyében akár gyalog is útnak indulnék... Persze, - jól tudom, - az csak a valóban "nagyoknak" adatik meg, hogy átértékeljék korábbi hibás döntésüket..."

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
Aki megnyeri a BL-t/EL-t,de hazája bajnokságában elért helyezés miatt nem lenne jogosult indulni,akkor a következõ sorozat legelejétõl kezdve játszik,tehát akkor kapcsolódik be a sorozatba,amikor még csak montenegrói,ciprusi,luxemburgi csapatok érdekeltek! lásd Liverpool pár éve,már július legelején játszottak,címvédõként.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

green6k
Szerintem aki az EL döntõbe jut az már indulhat jövõre EL-ben.És aki megnyeri az EL döntõt az indulhat BL-ben.

gyerekek nagy grat Gerának és az egész csapatnak:) azért Davies parádés gólja is kellett:) nem mondom Petric messzi szabadgólja után nem gondoltam volna h talpra állnak:O mostmár télleg történelmet írhatnak, mert ez az Atletico verhetõ csapat:) remélem ezután fellendül a Fulham topik:) Hajrá Futball, hajrá meglepetések, hajrá fairplay:)

Május 12 Hamburg EL döntõ Fulham : Atletico Madrid =
Az , hogy idáig eljutott ez a kis londoni csapat elévülhetetlen érdemeket
szerzett Gera Zoli .
UEFA kupában még így volt,ne mtudom h most így van e,de sztem igen

Kocka08
1 Chelsea 74
2 Manchester United 73
3 Arsenal 71
4 Manchester City 59
5 Tottenham 58
6 Liverpool 56
7 Aston Villa 54
8 Everton 50
9 Birmingham 46
10 Stoke 43
11 Blackburn 43
12 Fulham 42
13 Sunderland 38
14 Wolverhampton 33
15 Bolton 32
16 West Ham 31
17 Wigan 31
18 Burnley 27
19 Hull 27
20 Portsmouth 14

Így áll a bajnokság most..
Fulham szempontból ez nem a legjobb hiszen Európa liga nem lesz jövõre sajnos..:(
Max 9 hely lesz meg de sztem az nem indul.
Azt nem tudom még hogy ha esetleg megnyerik az Európa ligát akkor címvédõként indulhatnak-e?
Pár éve volt ez a Liverpool-al hogy 5 lettek csak a bajnokságban de megnyerték a Bl-t és jövõre is elindultak..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Pontszerzés a Liverpool otthonában!
0-0 lett egyébként..

Azér Gera milyen gólpasszt adott Zamoranak!!

srácok minden elismerésem a Fulhamnek 131 éves csend után végre valami eredmény:) ez a szép a fociban...ahogy a Hoffenheim feljutott tavaly egy vidéki csapatként 1899 óta elõször itt is megszületett az elsõ nemzetközi kupa elõdöntõ...Gera pedig úgy hiszem, h nem kegyvesztett Hodgson számít rá és egyáltalán nem láttam h oly nagyon utálnák sztem igenis aktív részese volt a meccsnek...ja és sportszerû meccs volt Kassai pedig remekül vezette a találkozót...

Továbbjutott a Fulham , kissebb csoda ! Következik a Hamburg !!!
Kocka08
Hatalmas siker!
Kettõs gyõzelem!
Elõdöntõ a Hamburg ellen...
Jó éjt! szép este volt..:)

Kocka08
Most nagy mák volt!
de már csak 5 perc!

köszi az infót , nem is tudtam , hogy õk közvetítik ... átkapcsoltam..!!!
Kocka08
Én a Story tv-n nézem.

vagy digisport.hu :)

..::IBM X32::..

http://vexcast.com/watch-wm=FPZHRAKU itt egy link , ha akarjátok nézni..!!
Kocka08
Baxus és Fábry-t is nézni kell..:(

Kocka08
1-1 lenne de Kassai nem adta meg!..:DD
Amúgy les volt..

Nagyon nyom a Fulham! Remélem továbbmennek :)

Kocka08
Vezet a Fulham!!!!!!!!
Nem láttam a gólt..:(

0-1 !!!

Kocka08
Gera kezdõ természetesen!
Kassai Viktor vezeti a meccset!

Kocka08
Kezdõdik a meccs!
Remélem ma Londoni továbbjutás lesz Gera fõszereplésével!

A srác 13 , de nem lesz futbalista .
Na jó akkor mit vártok a holnapi Wolksburg:Fulham mecstõl ? Elég lesz az
az 1 gól elõny..?????
én azért örülök h a kedvenc csapatom ment tovább többek között a Barca:):) Messi 4-et lõtt ez egy zseni:)

kocka08: arról a meccsrõl Övrebõ tehet...

domez: hmm ez azért durva, itt van a kutya elásva ami miatt nincs manapság Magyar foci elvétve van 1-2 tehetséges fital játékosunk pl Dzsudzsák Balázs vagy az U20 eddig...érdekes dolog, de sztem a játékosmegfigyelõinkkel is baj van, de ez szintén csak egyéni vélemény...mindenesetre ? éves a fiad? ezután már nem offolok hiszen Fulham topik csak te mégiscsak jobban benne voltál testközelbõl ezekben a dolgokban...

most tényleg meglehet nézni a labdakezelést . Sajnos az angol játékosoktól legalább 4-5 méterre elpattan , és így rendre elvesztik a labdát , míg a spamyol játékosoknál 2 méteren belül marad ladda,.
Én is az Angol focit szeretem jobban , és így az Arsenálért szorítok, de ez a Messi fantasztikus játékos , képes egyedül eldönteni egy meccset.
Most 1:1 nehéz lessz.
Kocka08
Remélem az Arsenal..:)
Chelsea szurkoló létemre nem a londoni rivális ellen szúrkolok ez a tavalyi Chelsea-Barca csalás miatt van..:(
Gondolom sokan emlékeztek rá..

Tippeljetek mi ki jut ma tovább Barca vs Arsenál ?
Csak ritkán ittam sört , de mikor lejátszol 2, 6-os meccset 30-35 fokba
, akkor az édes üdítõk nem nagyon oltották a szomjadat , nem beszélve azokban nincs semmilyen tápanyag , ellentétben a sörrel . Ma már nincsenek grundok , ahol meglehetne tanulni a labdakezelését. Levittem a fiamat egy klubba , had tanulja meg a focit. Mit gondolsz tanították ? Nem
. Meg sem mutatta neki az edzõ mi az a belsõ , külsõ, csûd , hogy tartsa alábát mikor belsõvel kell rúgni, hol rúgja meg a labdát , mi az hogy csavarni , nyesni, , labdalevétel ..ááá szerintem õ sem tudta. Na ez a baj , nem tanítják meg a gyerekeknek az alapokat. Voltak nálam sokkal, de sokkal jobban focizó srácok , akikbõl nem lett senki . De igazad van , tényleg nagyon jó gyerekkorom volt ! Sajnálom is a fiamat , neki ez nem adatott meg , ma más világban élünk.
hát igen ha más nem akkor a grundon kell megtanulni:), de legalább volt egyfajta társasága az embernek ma meg mindenki magányos...irigyellek jó korban élhettél ennek ellenére egyébként 100x jobb volt a Magyar foci mint manapság egy vb részvétel nem volt probléma akkoriban ám nem igaz?:)

pff hogy bírtad a sört meginni?:D

és hogyhogy csak 1 szezont játszottál az NB1-ben? késõbb nem figyeltek fel rád nem tartottak olyan tehetségesnek min múlott?

Igen, ismertem õket , bár nem tartoztak a baráti körömbe , de játszottunk pár vérre menõ sör meccset a Palatinuson annak idején . Hááát igen azért például egy fradi pályán egy-egy bajnokin 10-20 ezer ember összejött ,a
stadionban a kettõs rangadókon 60-80 ezer ember . Abban az idõben sem állt a Magyar foci a csúcsán , és mi is azt hittük , ennél már csak jobb
lehet , hiszen ennél mélyebbre , már nem lehet süllyedni . Lehet , mint
azt a jelen is igazolja. Nem is lesz rendes foci amíg a gyerekeket , nem tanítják meg az alapvetõ technikai labdakezelésre . Igaz minket sem nagyon tanítottak , de a grundon gumi labdával játszva megtanultuk megszelidíteni a labdát . Tudod , hogy pattog a gumi labda ? Nagyon !
az szép gratulálok hozzá:)
bár én akkor még nem éltem,akkor biztos nagyobb elismerés volt játszani nb-I-ben mint manapság.

aztaaa akkor találkoztál Nyilasi Tiborral is mikor FTC-Dorog meccs volt?:D az komoly én láttam élõben egy vendéglõben Nyilasit:) Törõcsikkel is találkoztál esetleg?:O

Szerintem pedig nem védekezik rosszul , de természetesen inkább a támadások építése lenne az elsõdleges feladata. Hmmm , de régen is volt ,
még a hetvenes évek elsõ fele , játszottam az akkori NBI - ben egy szezont
a Dorogban , de pestrõl lejárni nem igazán szerettem , ezért eljöttem egy
pesti csapatba igaz az csak NBIII-as volt.
Az legyen a legkisebb gond h Zamoraval kapcsolatban nem értünk egyet:)Abban viszont igen h Gera kiszolgálja rendesen:)Am megkérdezhetem h hol játszottál/játszol?
Am sztem középpályán nem lenne annyira jó,annyit nem tud sztem védekezni(mármint Gera)

Abban teljes az egyetértés köztünk , hogy Gerának ez a posztja , bár én
inkább középpályán játszatnám , ahol jobban tudna osztogatni , vagy lenne
területe lendületbõl rávezetni a labdát a hátvédekre, mert azért azt senki nem cáfolja , hogy nem egy robbanékony játékos. A Zamoráról , már igencsak eltér a véleményünk , maradjunk annyiban ,nálunk nem fért volna be a csapatba. Ha csak egy kicsit is jobban tudna bánni a labdával , nem
a Fulham lenne a legkevesebb gólt lövõ csapat a premier ligában , mivel helyzete mint égen a csillag , errõl a Zoli gondoskodik.
Én úgy gondolom,hogy mióta egy csatárral játszik a Fulham es Gera az árnyékék sokkal jobban megy neki,sõt inkább azt mondanám,hogy azóta megy neki a Fulhambn,elötte ugyanis nem a posztján játszatták hanem szélsõként.Lehet, hogy rosszul emlékszem,d enekem úgy rémlik hogy a WBA-ban is szélsõt játszott;nem ez a posztja,itt nem tud tudásának megfelelõt nyújtani.Zamoraról annyit,hogy igaz h technikailag nem egy Ronaldinho de azért én nem hasonlítanám Torghelléhez:),van különbség,nem is kevés.Szerintem amúgy nem rossz játékos Zamora és a mostani jó szezonját nagy mértékben Gerának köszönheti.

Hááát én másképp látom . Gerát már figyelemmel kísérem mióta angliában játszik. A Wb stílusa sokkal jobban megfelelt neki , mivel az a csapat
támadó focit játszott , ott tényleg övé volt az irányítói szerep . A Fulhamban másfél év kellet ahhoz , hogy valahogy respektálják a tudását, de , én úgy látom a játékosok nagy része , nem ismeri el, figyeljétek csak meg egy-egy gól öröm után , mi is történik .Mint ahogy az elõbbiekben is kifejtettem , azért kap "viszonylag" sok labdát mert rengeteget mozog , kereszbe , és a szabad területekre . A Zamora , pedig nem élvonalbeli játékos , talán a mi Torghelle Sanyinkhoz lehetne hasonlítani . Tudásában is hasonló , technikailag képzetlen , taktikailag meg pláne , egyszerûen nem tudja kezelni a labdát , gondot okoz neki , mert pattog . Szegény Hofi az ilyeneknek mondta "szúrd már ki ". Az én idõmben az ilyen szintû játékos még a tarcsi padra sem ülhetett , akitõl 1 méternél messzebb elpattant a labda. No de mind 1 , pont ezért hoztam létre a topicot , hogy megvitassuk ennek a csapatnak a hibáit , erényeit , és beszélgessünk egy olyan csapatról is ahol az egy Magyar tehetség is játszik . Ebben pont ez a jó , én így látom ez az
én véleményem . Az természetes , ha a látásmódunk és a véleményünk nem mindig ugyan az. Csak ilyen szépen kultúráltan kell vitatkozni.
Üdv
Kocka08
Sztem nagyon is passzolnak neki..:)
A legtöbb labdát õ kapja és sokszor tõle várják a társak a váratlant is..

te most Gerárol beszélsz?!Ebben a szezonban Zamoraval ketten õk a legjobbak a csapatban.Azt mondod akkor passzolnak neki,ha már nincs választás.szerintem ez abszolut enm igaz, ebben a felállásban amit játszanak õ az irányító, õ gyûjti be és osztogatja a labdákat.

Oldal 1 / 2Következő →