Böngészõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítségetekre lenne szükségem a kérdõívemhez, a reprezentatív minta nagyon fontos. Szakdolgozat céljából.
Kérdõív-internet, böngészõk, utazás
Köszönöm
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Volt frissebb Opera,bár a frissités jelzõ szerint a legfrissebbet használtam.<#idiota>#idiota>így már megy minden rendben, de nagyon Chrome szerû lett az egész, állítani nem nagyon tudok,mindegy lényeg,hogy mûködik<#wink>#wink>
Az Operát lecserélném,váltanék a Google Chrome-ra,de ehhez az összes operás oldalam linkjét,ott paneleknek hívják (miniatûrök)át kellene tennem a Chrome-ba.(Nem a könyvjelzõ opcióra gondolok.)
Ilyen oldal címbõl nekem kb 80-100 db van.
1. Lényeg,hogy az Operából az oldal címeket ki kell szednem valahonnan,de nem találom sehol a Doc.Setting-ek, stb. helyeken. A könyvjelzõk címei azok más címek,régiek,tehát ez nem megoldás sajna.
2. Ha megvannak, ezeket be kell tenni valahová a Chrome-ba és valahogy aktivizálni kell,mert ott is van ilyen miniatûr,ahol csak klikkelünk és bejön az oldal. Már próbáltam oda tenni új oldalakat,de nem megy.
Véletlenül 6 db bent van,amit a Chrome-ban elsõdlegesen kerestem és írtam be. Nemtudom hogyan kerültek be😊
Erre keresem a gyors megoldás,ha lenne.Elnézést kérnék nem olvastam utána,de operánál sem volt erre szükségem,bár azóta megöregedtem😊
A lecserélés oka,hogy youtube,google oldalak, sokmás és egyre több oldal használhatatlan.Romlik a helyzet,pedig 8 éve operát használok,mást nem.
A legfrissebb van fent.Ezek bugok vagy un. direkt bugok?
Ha nem jön össze az átpakolás akkor a két böngészõt egyszerre fogom üzemeltetni az oldalaktól függõen,mikor melyiket.
Köszönöm a segítségeket! buke.
[merlinw.org]
Ha jól értettem, akkor külön ikonja lesz a chrome-n kívül ??
Mert olyan, mintha beleépülne...nem értem ((
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
[merlinw.org]
Chrome vagy Mozilla esetleg Opera?
link immár a FF motorja is ott figyel és késõbb jön a Chrome é is.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
[merlinw.org]
Ezt mind elégedett Opera felhasználó írtam, nem fikázás. 😊
Bár ahogy nézem az IE10 kezdi sebességben beérni a többieket, már csak kompatibilitásban kéne ...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
talán még a chrome is - chrome-t próbáltam régebbi laptopon és elég jól futott
van egy több mint 10 éves gépem, ami iszonyt lassú. Csak böngészésre szeretném használni, de az is megeszi az összes memóriát. Melyik böngészõt érdemes használni, ami a legkevesebbet eszi? Próbálkozzak vmi régivel esetleg, v a maiaknak kevesebb az igényük?
köszi
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
I met God. She's black
hkey_local_machine\software\microsoft\windows\currentversion\run vagy hkey_current_user\software\microsoft\windows\currentversion\run
google update(vagy hasonló) megkeresése kijelölése del vagy helyi-menü> törlés.És erõsítsd meg egy "igennel".És örök búcsút vehet a msconfig listájától is😄
az "érték" oszlopban pedig leír(hat)ja a program elérési útját.Az alapján kikeresed törlöd és kész😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[merlinw.org]
Ma peldaul feltettem a legujabbat, telepites utan mar egybol csatlakozni akart mindenfele googles cimhez, amit le is tiltottam azonnal a tuzfalban. 😄
Majd hiaba inportaltam a FF konyvjelzoimet, cseszett megcsinalni. 😄
Aztan, hogy jol erezzem magam, az uninstalja utan is szepen figyelmeztet a Winpatrol kutyusa, hogy a google updater szep csendben beakar illeszkedni a dllek koze a startupnal. Mondtam is neki meg az anyadat, egyaltalan mit keres itt, ha mar uninstalaltam a programot ? 😄D
Na ennyit kb a Chromerol.
[merlinw.org]
Flash plugin frissítve?
Olyan problémával szembesültem, hogy a böngészõim (jelen pillanatban Mozilla és az Internet Explorer is) nem tudják rendesen lejátszani a weblapokra feltöltött videót! Ez alatt azt értem, hogy folyamatosan akadozik a kép a youtube-n például, de a hang tökéletesen megy....
Valakinek valami tipp mitõl van ez, hogy szüntessem meg?<#conf>#conf>Köszönöm!
A script csak Vista/Windows 7-en mûködik, lévén PowerShell-t használ.
1. Kitömörítitek pl. a Program Files-ba (64 bites rendszer esetében a Program Files (x86)-ba) úgy ahogy van, könyvtárastól.
2. update.bat futtatása
- Ha nincs fent a Chromium akkor telepíti, ha fent van frissíti.
- Nem használ registry bejegyzéseket, ezáltal független a telepített stabil Chrome-tól, nem zavarják egymást, illetve ezáltal "portable".
[merlinw.org]
[merlinw.org]
most a Firefoxot tesztelgetem, egyelõre tetszik, minden oldal mûködik vele és nem crashel random (nem mint Operával), nem zabálja gépet (Chromium).
[merlinw.org]
A 12 legelterjedtebb böngészõ napjainkban:
Chrome
Internet Explorer
Firefox
Opera
Safari
Avant Browser
Flock
GreenBrowser
K-Meleon
Maxthon
Sleipnir
SlimBrowser
[merlinw.org]