Simon\'s cat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a figurák mozgása, a kifejezésmód, hangulat és a humor.
mindezt minimalista módon, monokrómban, egyszerû körvonalas rajzokkal.. (legnehezebb)
10/10.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Akármilyen jók ezek a kis "snittek", de másfél órában visszafordulna a "lazaság" és fárasztó lenne.
Mozifilmet ebbõl igazából nem lehetne úgy csinálni mint pölö a garfieldbõl,mert ebben eleve nincs szöveg.. Meg terjedelemre is nehéz lenne belõle film szerût összehozni,mert így kis rövid "klipek" formájában még oké,de másfél órában el tudod ugyanezt képzelni?😄
És ha ez a ·kis· film annyira keresett, akkor lehetne belõle mozifilm is.
Persze ez is csak úgy Kb 1-2 5-10 év múlva lesz meg, vagy lehet hogy nem lesz Sajnos
valaki nagyon kötözködõkáposztát vacsizott ma... 😊))
ne kötekeggyé' mer' szétütlek bébózütõvee'

(Matek+Nyelvtan FTW 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
..
De ez a macska nálam 2x jobb mint Garfield, pedig Õt is (gyerekkorom óta) kedvelem!! <#alien2>#alien2>
pl karácsonyi ajándéknak nagyon aranyos dolog!! (már annak aki ismeri és szereti.. persze)