Simon\'s cat

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Kihaltunk sajnos<#idiota>

szjuca

HAhó

greg benz
Pedig már régóta fent van a második rész😄

szjuca
Ma láttam, hogy van tovább is. :-)

greg benz
Jaja,ez nagyon nagy<#hehe>

szjuca
Snow business part 1-2.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

greg benz
<#idiota>

CattiBrie
Lelõtted a poént. 😊

[/spam]&#8482;

greg benz
loool kurva jó ez a második rész😄DDD Ahogy rászakad a hó😄DD

Munch
itt a part 2 😊
http://www.youtube.com/watch?v=Tuf61OjvoPQ&feature=player_embedded

greg benz
Szerintem is😊

theone91
Az alkotónak sikerült tökéletesen visszaadnia a macskák viselkedését. 😄

ppk
kedvencem!!!

Powerball!!!

desigo
gyilkos xD
greg benz
Jah,de utána beraktam a 4-es kommentben😛

szjuca
Ez kimaradt a sorból. :-)

greg benz
"Ja és Cat man do"😄DD

szjuca
Ímáááááádoooooooom! Minden film kedvencekben van a jutubon. Ja és +fav.
Ja és Cat man do

greg benz
Jaja,meg ahogy mutatja a gazdájának,hogy nézd meg,fogtam legyet😄D
Aztán belerakja a szájába<#nevetes2>

MR ME
ez kurva nagy 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kicsikiraly
ha van macskája az embernek tényleg hangosan röhög rajta 😄 a legyes a legjobb, miután elkapta, és messzirõl nyújtottlábban piszkálgatja 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

greg benz
Jah igen,van ez az egy kutyás rész is😄 De a macskásak az igaziak

eightmiles
Jaaaaaaj tejóég, ezek nagyon aranyosak 😊😊😊

byzhouse
amikor alszik a csávó és baseball ütõvel megüti utána adja ártatlant azon behalok 😄DDDD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

hááát ez a kutyás a legnagyobb 😄
ismerõs
chhaya
Favorit mind. :]

Kutyásoknak: Simon tesójának kutyája :]

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
büdös macskákD:
MR ME
ezek jók 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

greg benz
Jaja,nagyon ott van<#hehe> Az interjúban kicsit meglepõdtem,mikor mutatták,hogy a macska hangjait is a csávó eszközöli😄DD

Hegi90
a legyes 😄AD:AS_ADS_AS_:as

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

greg benz
Bocsi,az elsõ videó nem az akart lenni amit beraktam,hanemez😊

greg benz
Ja és egyébként egyre népszerûbb,youtube-on már 25milliós nézettsége van,és megjelent már egy könyv is😄

Hivatalos oldal

Interjú a készítõvel

greg benz

greg benz
Sziasztok!

Gondolom már sokan ismerik közületek Simon Tofield-et,és az õ macskás "rajzfilmjeit"😊 2007 októberben került fel a YouTube-ra Simon Tofield elsõ animációja a Tipikus Macskáról. Akinek valaha is volt cicája, egész biztosan közelrõl ismeri a módszereket, amit egy macska bevet, ha éhes. Ezt mutatja be az elsõ video,éjszaka.

A második részben pedig õ a kint rekedt, beengedésre váró szerencsétlen éhezõ, aki végül elgondolkodva nézi fél percig a nyitott ajtót, mielõtt dorombolva bevonul.

Ezen kívül van még jó pár rész youtube-on,nagyon szórakoztatóak,fõleg azok számára lesz élvezetes,akik tartanak macskát és meghökkenve látják,mennyire életszerûen ábrázolta a tipikus macska viselkedését😄

← ElőzőOldal 3 / 3