Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zöld a város állapota, ostromnál amikor a zöld csík "elfogy" akkor foglalod el a várost.
A "buborék üzenetek" amire gondolsz az a tanácsadás lesz szerintem. Options/Game/advisor - disabled
We do not forget, we do not forgive.
NA mind1, ez van. Majd ránézek milyen bónuszaik vannak, elvileg kiírja, ha az ellenfél egységére viszem a kurzort mielőtt megtámadom.
Légyszi annyit áruljatok el, hogy a városnál a kék és a zöld csík pontosan mit jelet?
Ja és lehet rajtuk vallási bónusz is.
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.09.27. 18:28:37
Utoljára szerkesztette: mqmeszi, 2017.09.27. 18:24:46
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.09.27. 11:07:49
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Hosszú idő után újra elkezdtem játszani, a summer editionos verzióval tolom most. Magyarítást tudtok ajánlani ehhez?
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2017.08.06. 10:55:40
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2017.07.31. 13:29:38
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Rá kell mennem az elején a vallásra, mert különben megelőznek. Na véget ért a játék, nem kellett megvárni az 500 kört. A kínai csaszi megnyerte tudománnyal. Na ez a probléma, amikor nem lehet állítani a nyerési opciókat. Vajon miért iktatja ki a lehetőséget egy MOD. Nem kéne neki beleszólni. Plusz lehetőséget kellene teremtenie és nem kurtítani az eddigieket. Szemétség.
Most kipróbálom, hogy egy 500 gigás SSD-re teszem a játékot. Kíváncsi leszek, hogy mennyit rövidül a töltögetési idő.
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2017.07.26. 08:58:04
Tudja valaki, hogy miként lehet saját vallást alapítani?
A civilopédiában nem találtam meg.
Köszi <#dumcsi>#dumcsi>
Szóval nem egy csúcs.
Sajnálom, hogy az V-ön nem használható az ajánlott " mod".
Kellett egy kis idő, hogy végleg rájöjjek. Megjelenéstől toltam becsülettel, egy hónapban 140 óra nem kevés. Azóta viszont a Steam könyvtáramban, a rejtett játékok között lapít. Talán majd előveszem pár év múlva, ha kijött 2 kiegészítő, meg lesz hozzá ezer mod. A kiegészítők sokat dobtak az 5-ön is, bár azt első perctől kedveltem. Van benne 3152 órám, és még mindig nem untam meg.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Körönként 2-3 perc várakozás sok, az nyilvánvaló. Nem tudom milyen géped van, de kompromisszumokat kell kötnöd. Visszavehetsz a grafikai beállításokból, a térkép méretéből, a civ-ek számából, és epikus helyett játszol normál vagy gyors sebességen.
Mióta felraktam az ajánlott "modot" (CIV-VI), azóta nem tudok pl. győzelmi feltételt, játékhosszot állítani. Ha az "Epikus" hosszat állítom (700 kör), akkor a körök között 2-3 percnyi "gondolkodási időt" kér. Nagyon bele lehet unni.
Tudsz valami biztatót ajánlani?
Köszi.
Privi: [email protected]
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2017.07.02. 07:29:37

Utoljára szerkesztette: Zogu, 2017.07.01. 10:43:47
Köszi a videót. Szemléletes, bár az én "BEÁLLÍTÁSOK" képernyőm másképp néz ki. Akartam képet is küldeni róla, de nem tudtam 35 Kb-ba sűríteni látható képet. Még próbálkozom képfeltöltővel is, csak az időt vesz igénybe.
Jó helyre másoltam, de sajnos nem ismeri fel a modot. Csak a már eddig felmásoltak közül enged választani.
Arra kell figyelni, hogy az "only TSL" legyen beállítva. (TSL = true start location) Sok egyedi beállítási lehetőség is van, rengeteg térkép, hajrá!
Az 5-höz kellene egy kis segítség. Bemásoltam a "MOD" mappába (ahogy a többi moddal is tettem), de nem igazán ismeri fel úgy, mint a többit. Indítható fájlt nem találtam benne.
Köszi előre is.
U.i: A 6-os kiválóan működik.<#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2017.06.30. 15:04:47
felfedeztem az alimuniumot mint anyag, viszont 2 lelőhely 2 épületem alatt van....
az egyik az szórakoztató központ állatkerttel stb, másik pedig szent hely mindenféle épülettel.
Rávittem a munkásokat hogy lebontsam de nem engedi.
Hogy tudom kibányászni alóla az aluminiumot?
!Forza Ferrari!
Civ 5-höz letölthető ITT.
Civ 6-hoz pedig ITT.
Előbbi tudtommal végleges, utóbbit érdemes figyelni, mert rendszeresen frissítik. Ha kijön egy DLC, az új civ-et is felteszik a helyére. Nem 1 nap alatt, de nincs elhanyagolva. Bár ezek megtalálhatók a Steam műhelyben is, ott nem mindig a friss van. Az 5-nél pl. a letölthető verzió a v.23, de valójában a v.24 a friss. A 6 meg ugye folyamatosan alakul, mert a játék is változásban van. Jönnek az update-ek, DLC-k, etc.
Ahogy az sem, hogy Gandhi nem is dobott atomot senkire? 😛
U.i: A fejlesztőket nem zavarta, hogy I. Frigyes Indiában kezd?
Szóval működik. A neve: Yet Not Another Earth Maps Pack. Az 5-nél meg pláne jó, remekül ki van dolgozva. Évek óta használom.
Az V.-ben sem működött az indulási hely kiválasztása (kb 5 MOD és 132 próbálkozással sem ment flottul). Lehet, hogy a VI.-ban egyáltalán nincs ilyen lehetőség? Szuper, amikor Roosevelt a "Bahamákról" vagy Vietnamból indul.
na meg
The Submarine is a Modern Era naval raider unit in Civilization VI. It upgrades from the Privateer (or its replacements).
Attributes:
Invisible to all units (except Destroyers) unless they enter an adjacent tile. - ehhez képest simán letámadott egy barbár fregatt... pfff, biztos náluk volt jack sparrow iránytűje, mi a szíved vágya? találni egy tengeralattjárót! 😊
az normális hogy a városállamok egységei nem fejlődnek? elég gáz hogy a barbárok iparosodás kori egységekkel mászkálnak a városállamok körül meg katapultok meg warriorok vannak....
Jó játékot! 😊