Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Kapott bármi komoly frissítést a játék, hogy pl. a dipmlomácia ne csak dísz legyen...?
Meg itt.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Általában azt tartom meg, amelyik stratégiailag jó helyen van. Egy esetleges luxuscikknél az sokkal többet érhet. Mondjuk onnan szét tudom verni azokat az új szomszédokat, akik addig messze voltak.<#smile>#smile> Nem kínlódok elérhetetlen helyeken lévő városokkal, másik civ közepében, vagy jégmezőn. Gyakran a célszerűbb megoldás sürgősen megszabadulni tőlük. Ha kicsi, pár kör alatt leég. Ha nagy, felépítem a bíróságot és eladom.
Meg is találtam a válaszomat, mindenesetre jó taktika így városokat megszerezni 😄
Ottománokkal kezdtem, Rómával és Japánnal egy kontinensen. Mivel Róma volt a legközelebbi szomszédom, így már játék elején világossá vált, hogy a kettőnk közötti kapcsolat nem fog virágozni, ennek ellenére először Japánt támadtam meg, mert túlságosan közel telepedett le hozzám. Az előretolt városát a földdel tettem egyenlővé, utána békét is kötöttünk mert közben Róma kezdett el mérgesen nézni rám - annak ellenére, hogy személyesen Cézár kért meg Japán elleni háborúra 😄 Viszont mint sejtettem, jött is a hadüzenet 20 kör múlva Rómától, viszont addigra felállítottam egy életképes sereget, amivel megállítottam az inváziót. Következő háborút már én kezdeményeztem - szintén külső kérésre, Róma nem teljesített jól nemzetközi diplomácia terén. Igazából a seregemmel minden ellenállást felszámoltam és lángba borítottam Augustus birodalmát, és egyszer csak jön egy üzenet, hogy meghódítottam egyik városát, (?). Nem értettem, hiszen egyáltalán nem is ostromoltam várost, csak mindent kifosztottam - beleértve a luxuscikkeket is - így -40 körüli volt a boldogságuk. Van olyan hogy az elégedetlen populáció átáll egy másik civilizációhoz? (Érdekességképpen pont az említett város közelében gyújtogattak seregeim, lehet ez is játszott abban, hogy pont az a város álljon át)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A mohának mindig a déli oldala fás!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Civilization VI Explorer Pack - Signature Edition
Utoljára szerkesztette: SANTANTICA, 2017.02.17. 08:51:33
kör lépésnél minden egyes egységet át kell ugrani vagy szimplán lehet tovább haladni?
van amikor gyorsan engedni a tovább nyomkodást,de van amikor baromi lassú
!Forza Ferrari!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
megtámadtam indiát, lenyomtam 2 várost belőle aztán utána kis felvezető videó egy ilyen háborús háttérképpel és kiírta, hogy vége a játéknak. mit rontottam el? 😊
utána lehetett rányomni, hogy még 1 lépés, tudom is folytatni, de gondolom valami főcélt, már nem tudok elérni.
évszám 1912, 333 kör
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
😄 na ezt hiányoltam már!
Előre is köszi a felvilágosítást!
Na amúgy hihetetlen mennyire megszerettem a játékot!
310 kör után járok, nagyon tetszik, bár a másokkal való barátság egyenlőre nem az erősségem 😊
Előbb utóbb biztos nekem jönnek, bármit csinálok.
!Forza Ferrari!