Hogy néz ki a cipõd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Tudom van még Adidasban is, de az drága. Bár a Converse sem olcsó. Lényeg hogy fekete, sima, semmi csillivilli elem, bõr, nem deszkás, csak sima utcai cipõ. Tudtok segíteni?
Chaos Anno Domini
Más. Valaki nem vágja, hogy Adidas Samba-t hol lehet kapni a fõvárosban?
Egyébként kedvenc cipõm, de bakker már sehol nem lehet kapni.
PSN ID: Lord_Mortanius
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
szerk: b****** meg a ... mirõl maradtam le :CC
:3
igaz, én sosem hordtam ilyet
inkább a félmagasszárúakat kultiváltam, nagy nyelvvel
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray