Hogy néz ki a cipõd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
paraszt...paraszt, de azért 20k-s parasztcipõben van..:D
(mondjuk az tény, hogy más színbe a piacon 2 ezer forintért ugyan azt veszed..:DD )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
hát nem tudom, valahogy csak el terjedt az a kifejezés, hogy gumicsizmás parasztok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
igaz városba picit necces
de mondjuk bicózni nyáron, szakadó esõben vagy esõ után mezítláb kurvajó
fõleg amikor felvered a tócsák vizét, és mégsem cuppog a cipõd
na jó, figyelni kell, amikor megállsz, hogy hová teszed le a lábad :D
Atomdurva, mikor elõször megláttam röhögtem, mint állat :DD utána épp esett az esõ, és míg õ ment ahol akart 2 méteres vizeken át, addig én csak szerencsétlenkedtem ott, hogy ne ázzon be a cipõm..:DDD szóval praktikus valahol, csak furcsa elõször kicsit, de aztán már megszoktam :DD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Positive Mental Attitude

elég fura megoldás
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nekem Crocs Hover Lace Up-om van, kicsit félve vettem meg, de kellemes csalódás volt! Jól néz ki meg tök kényelmes is!

Positive Mental Attitude
szal, hogy törheti? van vans cipõm is, soha ilyen gondom vele nem volt
fura
(persze azt nem vonom kétségbe, hogy feltörte a sarkad, csak furcsállom, hogy ez hogyan lehetséges :)
Positive Mental Attitude
és mit jelen az, hogy puhítgatod?
Kicsit még bassza a sarkam, de puhítgatom és akkor jólesz.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
meg mondom, normáális, nem 100 forintos zokni
én pl. pumákat hordok, azok teljesen jók
meg ha kell cserélgesd naponta többször a zoknit
ilyen a converse-m
Bor sajna nem a stílusom, a vászoncipõket majd akkor nézek, hátha rászánom magam, hameg nem akkor szerintem maradok a deszkásoknál, a szaggal meg kezdek valamit, hetente kiégetem vagy valami xd
Azért kössz <#eljen>#eljen>
Positive Mental Attitude
esetleg vmi vékonyabb bõr cipõt ajánlanék, nekem pl. van egy bõr converse-m, abba nem rohad bele a lábam
egyébként a deszkásba sem kellene belerohadnia, jó minõségû zoknit kell hordani
de vehetsz magadnak vmilyen vászoncipõt is
vagy javaslom a mezítláb tapicskálást, nagyon egészséges :)
Remélem tudtok segíteni.
Positive Mental Attitude
Kifutó modellként vettem a Hervisben 11k-ért. Ennyiért nem hagyhattam ott.
Vamos Argentina!
hm... régen a 80-90-es években csak ilyeneket hordtam...
a sárga tényleg bejövõs.. de a fekete is. :)
( egyébként ilyenkor már nagyon meleg? )
ha nincs vám, áfa sincs

én eBayrõl vettem; itthon boltban 20000ft volt, eBayen 9000ft + 3000ft postaköltség; megéri. Két fõ dolog amire figyelni érdemes;
1, hogy tudd a méretet (én a hazai boltban felpróbáltam)
2, ne legyen vám, mert az viszont tényleg sok. Angliából nincs, viszont az eBay-es boltok többsége USA.
egy leopárdmintás Vagabond :)
és erõssen gondolkozok, hogy mi legyen a következõ:
vagy:

Macbeth Manchester grey-cement

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |