Hogy néz ki a cipõd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma megjött, de 40-es méretet rendeltem 44 helyett😄
szóval ha valakinek kell akkor szóljon, 9000 Ft meg valamennyi posta
most meg már 10 napja sehol semmi...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
múltkor vettem pólókat faszán megjött, most is feladták rendese idõbe, de tuti valamelyik szarjankó lenyúlta...
cipõ mellett volt még 5 póló meg 2 pulóver, szóval nem kis csomag volt ami beesik véletlen az asztal mögé
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ezzel kevertem, mindegy, jó vétel volt, szép ez is.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2: hát hát

Am zsír rem több színben van mert a zöld pipa nekem túl feltünõ...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
megkérdezhetem, hogy hol?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
amugy nekem 2 adidasom bírta 3+ évig és egy konversz, még mindig megvannak...csak jól kell választna
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?