Hogy néz ki a cipõd?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van egy kis idõtök nézzétek meg.
abban pedig egyetértek,hogy tényleg sokkal jobb megvenni egy jobb minõségû cipõt télre mert sokkal jobban bírja a havat is meg a latyakot is.van nekem is teva csizmám,azóta nem bánom ha esik kint a hó meg latyak van.tök bátran nekivágok😄
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Én a Merrellre esküszöm,imádom a cipõit
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
kényelmes,farmerrel akár belehúzva,akár simán,baromi kényelmes,és meleg 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
3éve vettem egy "kosárlabdás" converse cipõt, azt használom immár 3. télen,megyek vele hóba, sárba, latyakba.. semmi baja, szeretem nagyon.. megérte 17k-ért
illetve van egy Levis bõr, bokától fentebb érõ zipzáros szárú..( ezt potom 5k-ért vágták hozzám..mondjuk ukrajnában😄D ) felhasználva használom a kettõt 😉
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Azt még nem teszteltem, hogy mennyire bírja az esõt - remélem nem fog ki rajta : D
Meg persze nem az a tapasztalatom, hogy egy évet bírnak ezek a cipõk - évekig hordható : )
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol