Battlefield Bad Company 2

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Én sem láttam eddig egyet sem sajnos.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Paranoiac
Én is pont ugyanebben a cipõben járok, csak nem nagyon találkozok magyarokkal :/

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

The Protector
Szia.Én eddig pc-n játszottam,most ps3-on is tolom.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Paranoiac
Már senki nem játszik BC2vel? :) 2010 december az kicsit extrém :)

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

kastil
nekem megoldodott!

géprõl regeltem eare egy accountot és azzal beengedett.

xbox topikban kérdezzétek meg, sztem azt többen olvassák.. :)

-tRs-Landor

szabszo96
Heló, nem tudjátok, hogy hol lehet venni vip kódot, ha használtam vettem a játékot? És ha valahol lehet, akkor az mennyibe fájna?

Halló ez egy üzenetrögzítõ. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minõsítem.

kastil
Hali!

360-as gondunk lenne, próbálunk bfBC2ben accountot csinálni, de folyamatosan azt írja, hogy failed, mi lehet a baj? Más emailre azt irja, hogy invalid email...

Megõrülünk -.-

Ic3 m4n
legalább írni tanulj már meg

te meg egy kis sznob gyermek,akinek anyuka apuka mindent megvesz.meik a jobb?
te egy nagyon rossz vicc vagy

-tRs-Landor

kijavitom magam 600000 hejett 'csak' 400000ft volt.Landor hol elsz bazmeg?:) szerintem en jobban tudom,h itt mi mennyibe kerul:)latom ,neked is jo kis rendszered van.biztos anyuci es apuci megvette neked,mert ojan jo kisfiu/kislany voltal.penzben sokkal jobban megeri sztem kifizetni a DoboZ-t,mint egy qrva PC-t.
te egy rossz vicc vagy

-tRs-Landor

UI:az emberek tobbsege sztem mostmar vagy slimet vesz,vagy ha arra nem futja ,akkor arcadot
slim ara:1300-1600lej(nalunk)
arcade ara:850-1000 lej kozott mozog(ezis nalunk)
sokan mondjak,h konzolon igy meg ugy levannak butitva az fps-ek.NA kEREM SZEPEN,egy PC-s uljon le egyszer egy XdoboZ ele,s jacodjon BC2-t.s utana nyavajogjon,h itt konzolon minden mien konnyu..+paran itt probaljak bizonygatni,h annyi penzert,amennyiert XdoboZ-t veszel,siman veszel egy gepet is.eeeh...nalunk itt Erdelyben lejben egy EliT DoboZ 1300-1000 lej kozott mozog9attol fugg,hol veszed),s egy jobbacska gep,amin csak futna(minoseg nelkul) a GTA 4 2000 lejnel kezdodik.egyik ismerosom tavaj vett gepet kb 6000 lejert(ezt atszamitom:600000ft),s aztmondja,par ev mulva mehet a kukaba.sztem az XdoboZ-t nem fenyegeti ien problema.hacsak...ha nem dobjak ki a 720-ast,s hirtelen abbahagyjak a 360-asra gyartani a gameket,s minden 720-ra lesz gyartva(>.<).osszegzeskepp:a PC-sek FOGJAK BE A POFAJUKAT,ES HUZZANAK EL A KONZOLOS FORUMROL
hm..asszem eltevedtem,vki mutasson egy bad company2-s szobat >.<
a mellõzés azért mert valszleg az ottani olvasók többsege pc-s, a konzolosok meg pusztán elõítéletbõl nem mennek már be egy "pc-s" topikba..

-tRs-Landor

hat pedig sajnos ha ott felteszi valaki a kerdeset, altalaban mellozik, vagy lemondjak a kozolokat..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

A már meglévõ BC2 topik nem csak a PCseknek szól.
Nem azért nem nyílt még konzolos topik a játéknak, mert nem gondoltunk rá, hanem az elmúlt hónapok során nem láttuk értelmét.
Nem egy és nem két konzol vs pc flémet folytottam már el a topikban, de egyáltalán nem jellemzõ a Battlefieldes közösségre az a nagy konzol útálat.

-tRs-Landor

Csirke4
Valóban elkanyarodtunk a BC2-tõl. :D
De egyébként ha a BC2-õt nézzük, ahhoz egy olyan proci kell ami ma kb 30ezer forint. (Jó vidikarival (40kHuf) a lehetõ legfullosabb grafikán megy. :O)
fishBNS
Ha lehet,akkor én témába vágót kérdeznék. Olyan problémám van,hogy a BF BC 2 szerver ledob,de folyamatosan. Elõfordul,hogy játszom 2 órát és semmi gond,majd 2 percenként "connection lost". A neten több helyen olvastam,hogy az EA dolgozik a problémán,de mást nem találtam. Valakinek esetleg hasonló gond,esetleg megoldás? Ja a platform XboX Live. Köszi

arty
nagyon szépen fut a srácnál, aláírom, de:
- mennyi volt egy Q6600/Q9xxx a játék megjelenésekor - még egy phenom2 X4 is 30k körül van manapság :/
- miért vegyek négymagost, ha a gta4-en kívül sehol nem használnám ki? ne, ez kérlek a lehúzás :) (de aláírom, hogy egyre több játék használja)

egy jó pécén természetesen szebb a játék, ez nem kérdés, de azért amikor 2008 nyarán megláttam a játékot boxon, hááát, az odavágott rendesen :)

nagyon messze járunk már a topik témájától :)))

#84: te beszélsz "faszságokat", nagy kár volt idehozni az egész konzol vs pécét ... a bad company konzoljáték, amit kihoztak pécére is (a korábban már beígért bf3 helyett - na, az PC játéknak készült (volna?)). ha ott megy a rinya, h nincs fekvés, mért konzolosították (szerencsésebb szóval: mért kommercializálták, árkádositották), még valahol megérteném ...

Forza.

arty
nem vagyok szent, bár a gta4-et megvettem boxra, aztán az elsõ kieget is, aztán a lemezes tónist is, amit viszont eladtam a francba, nem bírta a lelkem, hogy a motoros kieg 2x van meg... buktam rajta egy kemény ezrest :)

konzolon nagyonis élénk használtpiaci kereskedelem folyik a játékokkal, pécén egy mai játékot megveszel, aktiválod egy steam/live accountra és pápá, eladni kb lehetetlen.. használt, szériaszámos játékot venni szintén necces, azok sem "pörögnek"

(a +7-8 ezer a konzolos játékért pedig tulzás, egy bfbc2 pl 2 ezressel volt drágább, az átlag olyan +10font, azaz 3ezer ft)

Forza.

Csirke4
De fasságokat beszél. :C
Egyébként meg egy xbox360 is még édeskevés...

n3whous3
jó de most ne legyünk annyira erõs pcsek, egy proci édeskevés. De egy kisebb igényû proci még mindig kijön olcsón és már 4 mag és még vehetsz pár hardvert.

púúúúú

Csirke4
Egy xbox 360 árából kérlek szépen ha jól látom egy olyan jókis Core2Quad, Q9550, LGA775, 45nm, 12MB, 2,83GHz, 1333MHz -ot lehet venni. Namost a jutubon ittegy vidi:
Ebben egy olyan proci van ami már kifutóban van és olcsóbb mint egy xbox360... Mellesleg egészen véletlenül nem szaggat sõt, az az igazság, hogy mivel veszi folyamatosan FRAPS-al... gondolom ki tudod majd találni hogy dehogymerhogy igazából a fraps gyorsítja a játékot meg ígenvaze hogyde izébigyó ésatöbbi...
http://www.youtube.com/v/ySIX71tXsVo&

MÁS:
http://www.youtube.com/v/fqDVLa2bnLQ

Szerinted itt az XBOX grafikája mennyivel jobb a PC-sénél?
n3whous3
Amúgy csak tegyük fel, hogy nem warezosok vagytok a konzolon. Ha így van, akkor kapásból játékonként +7-8 ezret kifizethetsz, mint PC-s verziókra. Ha minden 2 hónapban veszel egy játékot, az 48 ezer forint kiadás is lehet. 2 év eltelik és vehetsz ebbõl procit, memóriát, esetleg, ha kell alaplapot. Meg VGA-t, ha épp az kell. Na hol is van akkor az a bizonyos konzolos elõny, hogy X évig jó lesz a géped rá és "nem kell újítani gépet"?

púúúúú

arty
tehát egy xbox árán inkább egy négymagos core quadot kellett volna vennem?

_engem_ ne nézzenek _teljesen_ hülyének ... (mert azért hülyének vagyok nézve, hiszen magam is konzumálok pécéhardvert - bár le tudnék állni. ha az ms nem lenne ekkora geci konzolfronton, sikerült is volna...)

Forza.

Csirke4
"de ez még mindig jobb, mint amit a pécémen tapasztaltam ... "
Egyéni probléma, tudod a PC és PC között nagyobb különbség van mint konzol és konzol között.
Ámde mi számít átlagPCnek ma?
arty
ne tereljek ??? :D a játék topikjában?! te is és én is végig errõl a játékról dumáltunk ... egy korábban konzolexkluziv cím folytatásáról, amit konzolra alakitottak, majd valamiért a folytatást kidobták a pécéseknek is, mire õk (ti? :D ) fel vagytok háborodva, h konzolos ....

röhej

Forza.

Csirke4
Nem a Bad companyrõl beszélek ne tereld arra a szót.
A Battlefielrõl beszélek mint játékról.
Csirke4
És ezt honnan szedte?
arty
Ember te hülye vagy?
BF: Bad company = BF1942?
BF: Bad company2 minek a folytatása? a pécés bf42-nek?

Forza.

arty
hátpedig terepen akkor is 30fps körül megy a gta4, ha te nem hiszed el vagy nem érzed, hogy annyival ment volna nálad :) (az extrém eseteket kivéve, amibõl azért akadt bõven, szoszo)

de ez még mindig jobb, mint amit a pécémen tapasztaltam ... meg amit géjtóni közben tapasztaltam volna :)

Forza.

Csirke4
Ember te hülye vagy?
Mondom "Jah, BF mint konzoljáték."
A BF kurvára nem a Bad companyval kezdõdött hanem a Battlefield 1942-vel, tudom azis konzoljáték volt... -.-
Nekem hiába mondod, azt tudom,hogy nálam szaggatott,elég rendesen.:)
"Hiszem ha látom!"

MerlinW
A konzolos eladások mindig sokkal magasabbak voltak, mint a PC-sek.

[merlinw.org]

25-30fps van xboxon hidd csak el :) ;)

Csuda egy Xboxod lehetett,ha 25-30 FPsed volt. Nekem annyi volt,ha épületben álltam és néztem a falat.
És ne az átlag PC-t nézd,hanem hogy Csirkének milyen van. Vele beszélsz,hozzá igazodj, ne máshoz.(Aztán lehet,hogy Csirkének is átlag PC-je van,akkor meg bocs)

arty

Forza.

arty
eladásokról lásd elõzõ hsz-em

Forza.

arty
parancsolj

pc 9%
konzol 91%

Forza.

arty
próbáld felismerni a "játékok egyre kommerszebbek, mert egyre nagyobb réteget kell bevonni" és a "konzol vs. pécé" közti félremagyarázást

a "konzolosodás" nem a konzolok miatt van, de az egyszerûengondolkodókat biztosan kielégíti ez a fajta logika is

Forza.

arty
a gay tonit én már akkor toltam, amikor te még a gta4 esetleges megjelenésérõl is max álmodtál :))) (remélem ezt senki nem veszi vérkomolyan)

másrészt, legalább nem kellett 17fps-el játszanom (átlagpécé) (hanem tolhattam 25-30al :D )

Forza.

arty
a bf bad company 2 nem konzoljáték volt? vagy te minek neveznél egy, csak konzolra kijött játékot?

hasalás :))

jah, a playerek fele meg sniper, tehát az is növeli a játékélményed... jjja, ha te is sniperkedsz, max akkor

Forza.

na jolvan ... PC sek takarodjanak vissza a jatekosok forumaba...es ne itt zavargáljanak... most mennyek enis a bf bc 2 jatekosok forumaba irkodni konzolrol.. na alljatok ma' le.. thx

BC2bõl asszem többet adtak el PCre, CoD6ból konzolra, a 4bõl is konzolra adtak el többet.
A sokkal drágább meg nem annyival sokkal drágább,csak ha rossz helyen veszi az ember.;)
(1-2 ezer FTokkal drágább,néha 3-4.)
A vásárlóréteg meg biztos nagyobb, mutass már nekem olyan híreket 3-4 éves PC-s játékokról,amik átlépték az X milliós határt.:)
(És nem a letöltések,hanem az eladott játékok;) )

WoWwal nem játszottam PC-n,konzolon meg nem tetszik, nagyon sok benne a hiba.

Csirke4
<#eljen>

"Több konzoloson belül értelemszerû,hogy több lesz a fiatal,mint a kisebb Pc-s AKTÍV,VÁSÁRLÓ játékosrétegben. "

Mutassatok mán egy statisztikát, hogy az eladott COD6-ból vagy 4-bõl vagy BC2-bõl mennyit adtak el PC-re és mennyit Konzolra. :C
Lehetséges, hogy nagyobb a vásárlóréteg de azis lehet, hogy mivel a konzolos játékok sokkal drágábbak ezért a kevesebb eladott példányszám is több bevételt hoz. (+kevesebben torrentezik le konzolra a játékokat^^)
A butítás egyébként a legeslegjobban sajna a WoWon látszik meg. :C (az általam ismert játékok közül)
Ezt most szívesen kitörölném és átírnám,mert sikerült elrontani.:)

2. bekezdéshez:
Több konzoloson belül értelemszerû,hogy több lesz a fiatal,mint a kisebb Pc-s AKTÍV,VÁSÁRLÓ játékosrétegben.

Pc-n is egyre kevesebb a "komoly"(vagy szimulátor)játék,és errõl nem a konzol tehet, hanem egy dolog,ami p betûvel kezdõdik,és énz a vége... bezony, a pénz.
A konzol bizniszben több a pénz, mint a PC-ben, ez sajnos tény.

És nem azért jelennek meg "komolytalan","lebutított" játékok konzolra,mert az 12 évesek játszanak konzolon,hanem azért,mert az EGÉSZ játékostársadalom nagy része is tinisrác/tinilány, nem a naaaaagyon hárdkór öregeké(az öreget nem sértésnek szánom).
Konzolon nagyobb a vásárlóréteg,abban a vásárlórétegben pedig több a "12" éves,mint a kisebb PC-s társadalomban.(eladási adatokat tessék nézni)

A butított résszel egyébként egyetértek félig meddig, pl a Dragon Agetõl az tántorított el,hogy nincs benne annyi taktikázási lehetõség konzolon,mint PC-n. De a BC2 pont rossz példa, az elsõ is konzolos játék volt, konzolosoknak,NEM PC-seknek lett kitalálva.(az,hogy nincs benne fekvés... hát,igazából anélkül is bõven játszható, bár néha tényleg zavaró)
A CoD meg szar.

Ja,meg ugye a lényeg: Konzolon is vannak mély, komoly játékok. Ne a mainstream,vagy multiplatform játékokat nézzétek. Az elõzõ generáció is dugig volt, a mostaniban kevesebb van, ennek oka,hogy a mostani generáció 4-5 éves, az elõzõ meg már 10 éve tartott.
Na mindegy, most nem bírok hosszan és összefüggõen fogalmazni,azért remélem átjön a lényeg(amúgy nem csak neked ment,hanem úgy általában)

Oldal 1 / 3Következő →