Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
-tRs-Landor
Halló ez egy üzenetrögzítõ. Ha további magyarázatra vár, hivatalosan fogyatékosnak minõsítem.
360-as gondunk lenne, próbálunk bfBC2ben accountot csinálni, de folyamatosan azt írja, hogy failed, mi lehet a baj? Más emailre azt irja, hogy invalid email...
Megõrülünk -.-
-tRs-Landor
-tRs-Landor
slim ara:1300-1600lej(nalunk)
arcade ara:850-1000 lej kozott mozog(ezis nalunk)
-tRs-Landor
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Nem azért nem nyílt még konzolos topik a játéknak, mert nem gondoltunk rá, hanem az elmúlt hónapok során nem láttuk értelmét.
Nem egy és nem két konzol vs pc flémet folytottam már el a topikban, de egyáltalán nem jellemzõ a Battlefieldes közösségre az a nagy konzol útálat.
-tRs-Landor
De egyébként ha a BC2-õt nézzük, ahhoz egy olyan proci kell ami ma kb 30ezer forint. (Jó vidikarival (40kHuf) a lehetõ legfullosabb grafikán megy. :O)
- mennyi volt egy Q6600/Q9xxx a játék megjelenésekor - még egy phenom2 X4 is 30k körül van manapság :/
- miért vegyek négymagost, ha a gta4-en kívül sehol nem használnám ki? ne, ez kérlek a lehúzás :) (de aláírom, hogy egyre több játék használja)
egy jó pécén természetesen szebb a játék, ez nem kérdés, de azért amikor 2008 nyarán megláttam a játékot boxon, hááát, az odavágott rendesen :)
nagyon messze járunk már a topik témájától :)))
#84: te beszélsz "faszságokat", nagy kár volt idehozni az egész konzol vs pécét ... a bad company konzoljáték, amit kihoztak pécére is (a korábban már beígért bf3 helyett - na, az PC játéknak készült (volna?)). ha ott megy a rinya, h nincs fekvés, mért konzolosították (szerencsésebb szóval: mért kommercializálták, árkádositották), még valahol megérteném ...
Forza.
konzolon nagyonis élénk használtpiaci kereskedelem folyik a játékokkal, pécén egy mai játékot megveszel, aktiválod egy steam/live accountra és pápá, eladni kb lehetetlen.. használt, szériaszámos játékot venni szintén necces, azok sem "pörögnek"
(a +7-8 ezer a konzolos játékért pedig tulzás, egy bfbc2 pl 2 ezressel volt drágább, az átlag olyan +10font, azaz 3ezer ft)
Forza.
púúúúú
Ebben egy olyan proci van ami már kifutóban van és olcsóbb mint egy xbox360... Mellesleg egészen véletlenül nem szaggat sõt, az az igazság, hogy mivel veszi folyamatosan FRAPS-al... gondolom ki tudod majd találni hogy dehogymerhogy igazából a fraps gyorsítja a játékot meg ígenvaze hogyde izébigyó ésatöbbi...
MÁS:
Szerinted itt az XBOX grafikája mennyivel jobb a PC-sénél?
púúúúú
_engem_ ne nézzenek _teljesen_ hülyének ... (mert azért hülyének vagyok nézve, hiszen magam is konzumálok pécéhardvert - bár le tudnék állni. ha az ms nem lenne ekkora geci konzolfronton, sikerült is volna...)
Forza.
Egyéni probléma, tudod a PC és PC között nagyobb különbség van mint konzol és konzol között.
Ámde mi számít átlagPCnek ma?
röhej
Forza.
A Battlefielrõl beszélek mint játékról.
BF: Bad company = BF1942?
BF: Bad company2 minek a folytatása? a pécés bf42-nek?
Forza.
de ez még mindig jobb, mint amit a pécémen tapasztaltam ... meg amit géjtóni közben tapasztaltam volna :)
Forza.
Mondom "Jah, BF mint konzoljáték."
A BF kurvára nem a Bad companyval kezdõdött hanem a Battlefield 1942-vel, tudom azis konzoljáték volt... -.-
"Hiszem ha látom!"
És ne az átlag PC-t nézd,hanem hogy Csirkének milyen van. Vele beszélsz,hozzá igazodj, ne máshoz.(Aztán lehet,hogy Csirkének is átlag PC-je van,akkor meg bocs)
a "konzolosodás" nem a konzolok miatt van, de az egyszerûengondolkodókat biztosan kielégíti ez a fajta logika is
Forza.
másrészt, legalább nem kellett 17fps-el játszanom (átlagpécé) (hanem tolhattam 25-30al :D )
Forza.
hasalás :))
jah, a playerek fele meg sniper, tehát az is növeli a játékélményed... jjja, ha te is sniperkedsz, max akkor
Forza.
A sokkal drágább meg nem annyival sokkal drágább,csak ha rossz helyen veszi az ember.;)
(1-2 ezer FTokkal drágább,néha 3-4.)
A vásárlóréteg meg biztos nagyobb, mutass már nekem olyan híreket 3-4 éves PC-s játékokról,amik átlépték az X milliós határt.:)
(És nem a letöltések,hanem az eladott játékok;) )
WoWwal nem játszottam PC-n,konzolon meg nem tetszik, nagyon sok benne a hiba.
"Több konzoloson belül értelemszerû,hogy több lesz a fiatal,mint a kisebb Pc-s AKTÍV,VÁSÁRLÓ játékosrétegben. "
Mutassatok mán egy statisztikát, hogy az eladott COD6-ból vagy 4-bõl vagy BC2-bõl mennyit adtak el PC-re és mennyit Konzolra. :C
Lehetséges, hogy nagyobb a vásárlóréteg de azis lehet, hogy mivel a konzolos játékok sokkal drágábbak ezért a kevesebb eladott példányszám is több bevételt hoz. (+kevesebben torrentezik le konzolra a játékokat^^)
A butítás egyébként a legeslegjobban sajna a WoWon látszik meg. :C (az általam ismert játékok közül)
2. bekezdéshez:
Több konzoloson belül értelemszerû,hogy több lesz a fiatal,mint a kisebb Pc-s AKTÍV,VÁSÁRLÓ játékosrétegben.
A konzol bizniszben több a pénz, mint a PC-ben, ez sajnos tény.
És nem azért jelennek meg "komolytalan","lebutított" játékok konzolra,mert az 12 évesek játszanak konzolon,hanem azért,mert az EGÉSZ játékostársadalom nagy része is tinisrác/tinilány, nem a naaaaagyon hárdkór öregeké(az öreget nem sértésnek szánom).
Konzolon nagyobb a vásárlóréteg,abban a vásárlórétegben pedig több a "12" éves,mint a kisebb PC-s társadalomban.(eladási adatokat tessék nézni)
A butított résszel egyébként egyetértek félig meddig, pl a Dragon Agetõl az tántorított el,hogy nincs benne annyi taktikázási lehetõség konzolon,mint PC-n. De a BC2 pont rossz példa, az elsõ is konzolos játék volt, konzolosoknak,NEM PC-seknek lett kitalálva.(az,hogy nincs benne fekvés... hát,igazából anélkül is bõven játszható, bár néha tényleg zavaró)
A CoD meg szar.
Ja,meg ugye a lényeg: Konzolon is vannak mély, komoly játékok. Ne a mainstream,vagy multiplatform játékokat nézzétek. Az elõzõ generáció is dugig volt, a mostaniban kevesebb van, ennek oka,hogy a mostani generáció 4-5 éves, az elõzõ meg már 10 éve tartott.
Na mindegy, most nem bírok hosszan és összefüggõen fogalmazni,azért remélem átjön a lényeg(amúgy nem csak neked ment,hanem úgy általában)