iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Fenykepek, videok, zenek. Ezek csunyan meg tudjak enni a tarhelyet. Ha nem akarsz folyamatosan zeneket es filmeket tarolni akkor 16GB eleg lehet de neha rednet kell rakni es odafigyelni.
robotnyk
lehet sim kártya nélkül használni. a 16 gb arra amire írod elég, de azt azért nem zárnám ki, hogy ha elkezded használni, bejön még más is amit tetszik, és idővel kevés lesz :)
Sheltem
És mégegy kérdés: 16gb nagyon kevés? Sose volt tabletem. Kb 2 játék lesz rajta (az egyik a Hearthstone ami 1.6-2gb helyet foglal).
Ezenkívül gyakorlatilag netezni szeretnénk vele a feleségemmel, skype stb.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.26. 08:20:36

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Sziasztok

Buta kérdés:

Ha Air2 amit venni akarok Wifi + Cellular akkor eleinte használhatom csak wifin sim kártya nélkül?

Köszi előre is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

robotnyk
ha ac3 a hang akkor azt kb semmi nem fogja eredeti formájában lejátszani
passatgt
Waltr-el rámásolom és gyári lejátszóval

gagax
Milyen video lejatszot hasznaltok filmekhez ? Se vlc se kmplayer nem jatsze le a hangot a filmhez csak a kep megy.

rastaman
amúgy nem mondom, hogy ne legyen mindig friss iPad, de nem éri meg évente újat vásárolni... én "sima" Air-t használok megjelenés óta, de még mindig tökéletes... nem laggol, semmi baja... -> akkor minek cseréljem újabbra ?? :D

GregSB
Szerintem csak jövő ősszel frissítik az Air-t.

Rájöttek hogy az emberek nem úgy használják / veszik az iPadeket mint a telefonokat, sokkal tovább használják őket. Lehet átállnak arra hogy csak 2-3 évente frissítik mostantól.

robotnyk
jó kérdés, SZERINTEM novemberben nem lesz, legfeljebb majd tavaszra, ha lesz
iPad Air 3 lesz novemberben vagy az kimarad és ezentúl csak Mini és Pro lesz?

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt

GregSB
rastaman
azt csak az oldalsávban tudod használni, átlépni abba az alkalmazásba nem lehet teljes képernyőre.

passatgt
Legalábbis én nem jöttem rá, hogyan lehet átlépni. Szerintem nem lehet.

Ok, köszi a válaszokat, nekem furcsa, hogy nem tudom full képernyőre tenni a slide over-ből, mert azt értem, hogy felosztani nem lehet, de átlépni sem?
iPad Air 1 és iPad Mini 3 a két eszköz, ami itthon van.

passatgt
1. Appnak támogatnia kell, 1-2 hét és biztos lesznek gyáriakon kívül is appok, amikkel működik.
2. iPad Air-on csak Slide Over van, ami jobbról kb harmad képernyőt eltakarva betölt egy másikat appot. Ezt nem lehet megnyitni. Air 2-n lehet fele/fele nézetet is(Split View), akkor középen megfogod és kihúzod vagy balra, vagy jobbra teljesen, akkor csak az adott appot látod.
3. Nem

Három kérdésem lenne:
IOS9-ben oldalt lehet pár alkalmazást futtatni, de ugy tűnik csak azt amit Apple enged vagy bővíthető ez a lista?
A fenti kérdéshez kapcsolódik: hogy tudom a sidebarban futtatott appot teljes képernyőre tenni?
Lehetséges usert váltani iPadon? Ugy hogy mindenkinek egyéni beállításai legyenek? Androidon lehet...

rastaman
iPad Air az iOS9-el nálam remekül fut :) (16Gb, WiFi only)

GregSB
9to5mac értesülései szerint bemutatják az iPad Pro-t Szept 9.én, és a mini is frissülni fog.

Nekem totál behülyül... Csak akkor jó, ha a PC-t kikapcsolom, és úgy töltöm. Megnézem majd másik porton is. Köszi.

www.smart-bus.hu

dzsegameló
2-3 alkalommal kérdezte már tőlem is, de nem 3 mp-enként, plusz mint kiderült, szar volt már az USB és megszakadt a kapcsolat...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Üdv Urak!

Tapasztalt már valaki olyat, hogy amikor a PC-re dugja az iPad-t, akkor a "Megbízik ebben a számítógépben?" kérdés kb 3 másodpercenként újra előjön?

www.smart-bus.hu

Botond
Random 1000 forintos tökéletes megteszi. Én a saját és apu ipadjére is tescoban vettem a leértékelt túrkálósban tokot, egyik 500 forint volt (csak sima áttetsző gumi bugyi, ami nem védi a képernyőt), a másik 980 forint (műanyag fogja a hátát, műbőr fedi a képernyőt, ilyen harmonika módon, de háromszögben is hajtható, ha meredekebb szögben akarom felállítani), mindkettő tökéletes. Ha sok pénzt akarsz az alapáron felül elverni, akkor nagyobb tárhellyel vegyed. :)
Sheltem
25 ezret nem igazán adnék egy tokért...5-6k max.

Bercy
En a gyari Smart Case vagy Smart Cover tokokat ajanlom. Attol fugg melyiket, hogy az egeszet akarod vedeni vagy csak az elejet. Szin es anyagvalasztek kielegito szoval talani fogsz magadnak megfelelot.
Sheltem
Na mégegy kérdés aztán már nem zaklatlak titeket.

Tokot melyiket ajánlanátok (linket is pls)
Fekete/sötétszürke(nem tudom melyik van) Air 2 höz?
Köszi

Dzsega
12,4gb-ot ír nekem a 16gb-os iPad 4-emre.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Botond
7,6 giga az oprendszer, mert az írja, hogy a kapacitása ennek az ipadnek 56,4 giga.
Sheltem
De mivel telt akkor be nálad a 16gb? Valamivel csak megtöltötted.

passatgt
sajna kevés a 16gb, nekem játék nincs is rajta csak munkához való dolgok, de így is néha kiírja, hogy kevés a tárhely...

Sheltem
Köszi
Arra nem emlékszel véletlenül, hogy vételkor alapból mennyi üres hely volt rajta a 64ből ?

Botond
Ha nem raksz rá filmet/sorozatot, zenét, képeket, videókat csak hearthstone meg pár játék, akkor bőven. De szerintem ez illúzió, hogy így fogod használni, szóval eggyel nagyobb nem árthat. Nekem 64es van, és mindig helyhiány van rajta. :)
Sheltem
Szóval bőven elégnek kell lennie a 16osnak ?

Botond
Visítva. Hearthstone 500 mega, de mondjuk xcom az már 4, meg van még pár cucc ami 1-2 gigás.
Sheltem
Nos mivel szinte mindenki kivétel nélkül azt mondja Ipad Mini retina helyett 10 colos Air 2 -t vegyek így hajlok efelé(max várok még kicsit amíg meglesz rá a pénz).
1 kérdés:ű
A 16 gb os Air2 -n vételkor kb mennyi szabad hely van a 16ból?
Tehát az érdekelne, hogy elég e a 16gb.
Én főleg játszanék rajta, nem nagyon érdekelnek az aplikációk, facebook meg egyéb szociális dolgok, azt szeretném, hogy felférjen kb 3 nagyobb játék (HearthStone al fogok legfőképp játszani azonfelül talán World of tanks blitz meg még valami) és 5-6 kisebb.
Erre elég a 16 gbos? (Hearthstone Pc-n 1.6gb például).
A 16 osnak az ára még azt mondom belefér nagy duzzogva, de a nagyobb modellek már húzósabbak ezért kérdezem.

Köszi

GregSB
Tök ugyan az a két készülék, csak a 3-ason van TouchID. Nem igazán éri meg a 3-ast venni, ha kell a TouchID én mostmár megvárnám a 4-est.

Más:

//www.youtube.com/embed/ROReRfbfFtg

Így elég fasza kis készülék lesz megint az iPad, elgondolkodtam rajta hogy kéne :)

Sheltem
Sziasztok

Itt is felteszem a kérdésemet.

Tudnátok abban segíteni, hogy Apple iPad Mini 2 Retina 16GB vagy Apple iPad Mini 3 16GB az erősebb? Tehát, hogy melyiket érdemesebb
venni ? Hearthstone -t is játszanék rajta és ránézésre a proci, felbontás stb ugyanaz.

Köszönöm a választ előre is.
szerk.: Ja a képminőség is lényeg.

Botond
Death Rally és Carmageddon is ingyenes iOSre.
dzsegameló
Királyság!
Ja hát le lett tiltva a gyerek miatt csak aztán frankón el lett felejtve...
KÖSZI!

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

passatgt
Settings > General > Restrictions > Installing Apps

GregSB
Gyári rendszeren még soha nem lattam ilyet :) van jailbreak?

Dzsega
Talalkoztatok már olyannal, hogy nincs app store?
Eltűnt az ikonja. A beállításokban ott van, de a kereső sem találja...

Botond
Erős az eheti megjelenés, Legends of Grimrock és Grim Fandango remaster is megjelent!
Dzsega
A 1826-os hsz-ban van egy videó, azzal is csinálja?
Nálam megy rendesen iPad, desktop oldal, Safari és Mercury is lejátsza rendesen.

iPhone nem csinalja a mobil oldalon. Csak iPad a desktop verzióval.

robotnyk
hát... akkor használd a mobil siteot :) iPhoneról nálam az nem csinál ilyet.
nem, desktop

robotnyk
mobil siteról?
Botond
Igen. iPad3on is ezt csinálja.