iPad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mind a barátnőm, mind az én iPadomon, ha Sg bármelyik beszúrás (video, kép, link) gombjára nyomok, Safari kilép. Másnál is előfordul?

http://gaborszantai.co.uk/

Régen én is nézegettem az xbmc-t végül a Plex lett.
Egyébként néhány fejlesztőt nem értek. Ha ilyen sokan használják és ennyire nagy a közösség, akkor miért nem tudják megoldani, hogy "megbízható forrás" legyenek telepítésnél?



Bercy
A plex azert jelentosen tobb egy atlagos media lejatszonal. Ugye rendelkezik egy szerver alkalmazassal ami a media filejaidat osszeszedi (a beallitasoknak megfeleloen) majd szepen letolt hozza boritokat es hattereket, sorozatokhoz a focimdallamot es az egeszet egy szep gusztusos keresheto gyujtemeny fomajaban tarolja. A kliens alkalmazasok kepesek csatlakozni ehhez a plex szerverhez. A hivatalos plex kliens a mar emlitett gusztusos formaban jeleniti meg a mediagyujtemenyed, de emelett a plex server kepes egy sima dlna szerverkent is uzemelni azaz barmilyen dlna kepes eszkoz latja (persze lehetoseg szerint a sajat kliens appjat erdemes hasznalni).
Emelett a plex szerver kepes a filmeket on-the-fly transcode-olni (ehhez mar igen eros gep kell szerver oldalon, szoval nem arm NAS) igy mindig a fogado eszkoznek (pl iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV, whatever) megfelelo felbontasba alakitani.

En terveztem, hogy plexet fogok hasznalni ezert vettem egy Amazon Fire TV-t es hozza a plex klienst de sajnos meglepetes akkor ert amikor a NAS-omra fel akartam tenni a plex szervert ugyanis an en NAS-om mar egy ARMv7-es QNAP es a plex szerver egyelore csak ARMv5 architekturara van...Ezert ugy dontottam, hogy KODI (regebben XBMC) lesz a valasztott media lejatszo appom. Ezt csak a kliensre kell telepiteni majd megadni neki milyen forrasokbol szedje a fileokat. Tamogat szintem mindent (SMB, NFS, blah, blah). Rengeteg addon es skin van hozza es brutalis community. Szoval ha otthoni media playerben gondolkodtok akkor a Fire TV + Kodi kombot csak javasolni tudom.
passatgt
nálam pont az ace player csinálja ezt egyes mkv fájloknál plex media serverről streamelve

plex app ipadon pedig hibátlanul viszi😊

Dzsega
Az ace player esetében sem kell.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Az a baj, hogy senkinek nincs... 😊 PH-n lebeszéltek róla... azt mondták ennyiért vegyek inkább média lejátszót, jobban járok! 😊

#1889: Igen azért... nem akarok konvertálgatni...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.12. 20:37:19

www.smart-bus.hu

dzsegameló
Ez így nagyon szarul hangzik! Én Ace player-t használok azzal nincs gond.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Bercy
En nem hasznalok plexet (nincs armv7 kompatibilis szervere csak armv5 es intel), de ez a problema eleg erdekesnek hangzik. Semmikepp se normalis.
Nekem nagyon tetszik a Plex. Egyetlen bajom vele, hogy nem lehet belehúzni a videókba. Ha az elejéről nézek egy filmet vagy sorozatot tökéletes, de amint belehúzok 3-5 másodpercet tölt és elcsúszik a hang a képtől.

Ez nálatok is tapasztalható?



dzsegameló
Az alkalmazás azért kell, mert nem akarod iTunes-on keresztül szinkronizálni a videókat?

Bercy
Ugy nez ki van plex kliens Apple TV-re.
Szemelyes tapasztalatom sanjos nincs vele de pl chromecastes plex klienst lehet vezerelni ios-es kliensen keresztul.

www.smart-bus.hu

dzsegameló
Mi az a Plex-I?
Amúgy működik, Airplay-nek hívja az Apple.

Üdv Urak!
Az kivitelezhető, hogy iPad-ről (Plex-l) Apple TV-n keresztül juttatom el a filmjeimet (MKV, AVI, stb) a TV-re?

www.smart-bus.hu

precision
hát igen, van még mit csiszolni rajta 😊 én sokszor zoomolni akartam de nem lehet 😊 ezen kívül teljesen jó, teljesen ugyanaz mint anno pc -n 😊 szépen átirták

Bazinga!

Bevallom en meg iPad Mini-n sem jatszanek vele, az Air-en is sok ikon epphogy erinthetoen kicsire sikerult.

robotnyk
6-6+ra is kijöhetett volna, mert iPadem most nincs 😊
precision
én most a Hearthstone --al vagyok el nagyon 😊 nem mindenki szereti a stílust, engem a régi Hatalom Kártyái időszakra emlékeztet 😊 állandóan azt játszottuk általánosban 😊

Bazinga!

Ez az egy jatek tobbet er, mint barmi, ami eddig kijott iOS-re.

Botond
THX!
robotnyk
10 ojró
Botond
Vki megnézné, hogy a magyar storeban mennyi a heroes 3 hd? Innen nem érem el. 😞 Köszi!
Nálam sem tűnik el 😞 Ráadásul nem is nem fogadott hívások, mert iPhone-on felvettem.



az nem segít, szeretném látni a missed callst, de ha annak el kellene tűnnie, mint OSXen, ha megnyitom az alkalmazást. Minden másik appról eltűnik telefonon, iPaden, semmi gond a 3rd party app-ekkel, csak pont az Apple natív alkalmazása szar?

Beállítások - Értesítések - Jelvény-alkalmazás ikon off



Van valami ötletetek, hogy a nemfogadott Facetime hívások kijelzését - piros körben szám az alkalmazás ikonjának sarkában - hogy lehet eltüntetni?

Sziasztok!

Van egy eladó iPad 2 G4GB Wifi-s modellem, hozzá egy smart case. Dobozzal, töltővel, vásárlást igazoló számlával megválok tőle, első tulajként. Kiváló esztétikai és műszaki állapotban.

Ha valakit érdekel, PM.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

passatgt
innen-onnan ingyen is beszerezhető

24 GBP -seriously? <#conf>

precision
akkor a lentebb írt lejátszók közül ami szimpatikus
vagy iTunesban fel tudod másolni a videót a lejátszó libraryjébe konvertálás nélkül vagy wifin keresztül is át tudod rá másolni

Bazinga!

Windowsra kellene, Waltr Mac only.

precision
csak hogy legyen választási lehetőség én is ajánlanék egy lejátszót, mégpedig az nPlayer -t

Bazinga!

Botond
Hát én a gyári dvd-im szoktam felmásolni, azt meg ígyis úgyis le kell másolni dvdről vmilyen formátumban, és akkor már egyszerűbb mpeg4ben, és viszi a beépített lejátszó, mint szórakozni külön lejátszóval.
passatgt
Waltr
iTunes nélkül bármilyen formátumú filmet vagy zenét rámásol a gyári lejátszóba.

GregSB
Ja en nem szarakodnek konvertalassal, csomo $1-2 app van ami lejátszik neked mkv-tol kezdve avi-ig mindent. Az is lehet ingyenest is találsz.

En AcePlayert használom, anno letöltöttem amíg ingyenes volt. Most nem tudom mennyibe kerül. AVPlayert is sokan ajánlottak anno

robotnyk
veszel egy szimpatikus lejátszót (vagy előtte kipróbálsz egy olyat aminek van ingyenes verziója), és azokba wifin keresztül át lehet tölteni browserből a filmeket. a lejátszók nagy része eszi a hd mkvt is, de az AC3 és DTS támogatás problémás az Apple szabályai miatt.
Botond
MPEG4-be konvertálod, behúzod az itunesba és rászinkronizálod. Így a sima lejátszóban is megjelenik, és lejátszható.
Mi a legegyszerűbb módja filmek iPadra másolásának és lejátszásának? Nincs VLC UK storeban sajnos...

precision
kösz a megerősítést 😊 air 2re fogok már csak upgradelni valamikor, ha a pénztárca is úgy engedi

Bazinga!

Dzsega
Nem.

robotnyk
a tárhely miatt én nem cserélnék
passatgt
nem

precision
srácok, tudom ez szubjektív dolog de azért mégis megkérdezem, bár nyilván nem sok értelme van 😊
szerintetek érdemes cserélni egy ipad4 -et mini 2 -re? a 4 32 gbos wifi+cellular, a mini 2 16 gb wifi only
mobilnetet nem használok, a tárhely már húzósabb kérdés, de talán ellennék 16on is... a mini 2 teljesítménye persze sokkal jobb, de nem tudom nyújt e annyi pluszt ami miatt érdemes e gondolkodnom rajta
a legutolsó és talán legfontosabb szempont pedig ugye a méret... eléggé megszoktam a 10es kijelzőt, nem tudom hogy a mini mérete nem lenne ezek után kevés...

dilemma (?) 😊

Bazinga!

Botond
Hm, végre le lehet tölteni PDF-et plusz program nélkül és tovább tudom e-mailezni! <#eljen>
precision
thx 😊

Bazinga!

Dzsega
nálunk egy TP-Link 1043 v2.1 teljesít remek szolgálatot OpenWRT-vel (poli27 által készitett)
A régi egy v1.x-es ilyen router volt varxalex-es de az egy hulladék volt ehhez képest.
Megy a letöltés és egy fullHD-s filmet röccenésmentesen nézek a tv-n miközben wifi-n netezik nejem... Régen netezni sem lehetett ha ment a letöltés...
Az egyik legolcsóbb usb-s router, nagyon jó vétel, igaz már csak 1év gari van rá(a v 1.x-re még 5 év volt, 2x is cserélték másodikra kaptam a v2.1-et)

precision
köszi mindenkinek 😊 találtam köztük jó cuccokat 😊

videó nézés nekem is kérdéses dolog... most jailbreakelve van az ipadem és itransmissionnel szedem a dolgokat, de ezt szeretném megszüntetni... venni fogok egy routert amire lehet usbn dugni külső hddt, és magán a routeren fog futni a torrent kliens, azzal fogom letölteni... az iPadről szeretném vezérelni ezt a torrent klienst... és onnan fogom streamelni a videót az iPadre majd később valami tv okosító kütyüre / média lejátszóra
ilyesmit valaki csinál? esetleg valami tipp hogy milyen routert vegyek, mit hogyan csináljak 😊 thx 😊

Bazinga!

Dzsega
Upnp-re én az ace playert használom, de az ac3 hiányzik belőle...

En is főként játékra és netezésre használom, ezeket szeretem:
Godus
Settlers
Trials Frontier
Real racing
Roc
Worms2
Blood&honor
Tentacle wars
Gta 3,4
Infinity Blade
Cut the rope
Angry Birds

Multiplayer:

Slingshot
Draw race
Ice rage
Game42

Videóra:
Ace player
ZappoTV

passatgt
Macet használsz? Mert akkor Waltr és konvertálgatás nélkül felmásolja gyári lejátszóba a videót😊

Nekem a VLC azért kell, mert a Plex UPNP hálózaton osztja meg videókat, azt a gyári lejátszó nem viszi.

Botond
Én all free dvd to mp4 converterrel tolom át a dvd-im mpeg4be a pc-n, azokat másolom át, és azok elindulnak a sima lejátszóval. :o