Sony Ericsson X10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak megjegyzem: galaxymon már a 2.3.2 fut, ennyit az ericssonról!
X10-re elõfordulhat, hogy lesz 2.3?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
A T-nél kapható még a prémium kit?
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Amúgy most kicsit mérgelõdök, mert a bátyámmal közösen vettünk apám születésnapjára egy X10-et. Minden príma, szép nagy a kijelzõje, jól el tud mindent olvasni, az érintõképernyõt is megszokta már. De ami böki a csõröm, hogy a vásárlás után 1 héttel csökkent le alaposan az ára az összes Xperiának! Folyton így járok a telefonvásárlásokkal... a hajam égnek áll! <#csodalk>#csodalk> <#nevetes1>#nevetes1>
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
csak simán rárakom a gépre a telót aztán a SE hivatalos programja majd jelzi ha van vmi ?
mert tegnap azt írta nekem h naprakész.
ha felrakom akk nem kell megint az app-okat újrarakni ugye?
\"Erről van szó!\"
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lenne egy hülye kérdésem!
Az x10emen be állítottam a facebook reget. kérdésem hogy ez folyamatosan használja a netet, vagy csak ha frissit és böngészek a facebookon?
hallotam olyat hogy a t-mobilosoknak ingyenes. valaki segitsen már!
böngészésben, illetve a fotók nézegetésekor van jelentõsége, mert a többi esetben ott a timescape és a mediascape.
valaki felvilágosítana, hogy ez a két dolog miben segít a multitouch élményben? mert ugye:
Timescape: kezeli az összes újdonságot ( SMS, MMS, nem fogadott hívások, facebook, twitter, képek, zene)
Mediascape: Kezeli az online és a telefonban lévõ media tartalmakat (zene, videó, képek).
nem látom az összefüggést a két dolog között, meg amúgyis szerintem ez hülyeség.
amúgy nekem a pinch zoom bõvel elég.
( én fél évet vártam a frissítésre és csak hitegetés volt, már nem hiszek a se-nak. )
Ami a szoftverfrissítést illeti - nem tudom, ez mennyire kósza hír-, a török sony ericssontól adták hírül, hogy jövõre jön a 2.2. Nem tudom, mi igaz belõle, talán van némi valóságtartalma.
Ami a multitouchot illeti: 2011 januárjában jön egy frissítés,( a 2.1-en felül)amivel egy kvázi multitouchot ( pinch zoom) fog tudni a telefon. De ennek majdnem csak a böngészésben, illetve a fotók nézegetésekor van jelentõsége, mert a többi esetben ott a timescape és a mediascape.
Szerintem, annyira nem is lényeges. Tény, hogy gyorsabbá teszi a készüléket, de ez, egy ilyen telefon esetében elhanyagolható. Hiszen annyi egyéb funkcióval bír.
Egyébként azt olvastam, hogy frissítés után sincs benne multitouch. Igaz ez?
Nem is beszélve, hogy ha minden igaz 2011 elején kijön egy frissítés amitõl menni fog a pinch zoom, böngészõben illetve a google maps alatt, ami azért valljuk be elég hasznos. Sõt én reménykedem benne hogy alkalmazásokat játékokat is csinálnak rá, hisz ebbõl egyértelmûen kiderült hogy tudja kezelni a multitouchot csak a szoftvert kell rá megírni!
Egyszóval hajrá, nem bánom, hogy nem jön a Froyo csak frissítgessék fejlesztgessék csak ezt ami van 😊
fry day fry day sálálálláláá
Az új funkciók közé tartoznak:
* Biztonsági mentés és alkalmazások visszaállítása a kapcsolatokról, üzenetekrõl, könyvjelzõkrõl, beállításokról, stb.
* Javított általános telefonteljesítmény és csökkentett akkumulátor energiafogyasztás.
* Creatouch™ alkalmazás. Készítse el saját háttérképét.
* Jobb kamera- és médialejátszó használat.
* PlayNow™, prémium alkalmazások és játékok bizonyos országokban.
az akksi teljesítményre kíváncsi leszek, hmm raktak bele axn.playert😊 de a biztonsági mentés már nagyon kellett😊
( a 4 éves se-omba is lehet venni 1500-as akksit, ennyit a 2 évrõl )
Azért megnézném, h bepakolsz egy ilyen telefonba mondjuk egy 10 évvel ezelõtti aksit (persze némi átalakítás után), és meddig bírja ki mondjuk a régi aksival.<#wow1>#wow1>
másodszor: én már kicsit kinõttem abból a korból hogy állandóan netezzek, kifejezetten munka célból vettem a telót, és arra el is megy a 2 giga. ha esetleg lenne idõm "csacsogni" a neten, azt biztos nem mobillal tenném, ugyanis ha van ilyen készüléked akkor tudhatnád hogy egy nap alatt képes lemerülni ha folyamatosan lógsz a neten, vagy a wifin, legyen az twitter - facebook- youtube- online rádio- vagy akármi. ( ezeknélkûl, a számomra felesleges alkalmazásokra értem, így sem bír ki többet 2 napnál )
Meg létezik korlátlan mobilnet is.
Amúgy meg ami a 3G lefedettséget illeti, lehet hogy nem a legjobb de nem is olyan rossz, a városokban kb mindenhol van, és a nagyobb közlekedési vonalakon is akad elég sok tudtommal. De javítsatok ki ha tévedek.
Lényeg a lényeg: talán nem a szoftvert kéne fikázni egy olyan dologért amirõl az nem tehet 😉
egy ilyen routert lehet modemmel egybeépítve vásárolni így a régire nincs is szükség tehát a gépek és a vonal között már csak e lessz egy ilyen routernek az ára márka és boltfüggõ de egy tp-linkes ami már egész jó 7000 forinttól kapható wireles stickek 2000 forinttól