Sony Ericsson X10

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt a képet a gyári fotók között találtam, szóval lehet, hogy retusált. Viszont találtam néhány képet, amit házilag csináltak. Belinkelem õket, aztán döntse el mindenki.
http://img20.imageshack.us/i/dsc0017uh.jpg/
http://img196.imageshack.us/i/dsc0038uh.jpg/
http://img213.imageshack.us/i/dsc0037s.jpg/
http://img62.imageshack.us/i/dsc0018nq.jpg/

monkeymajom
ha ráklikkelsz és még egyszer ráklikkelsz akkor az eredeti képet látod!
De ezt az izgatottság miatt elnézzük neked 😄

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Ez nem rossz,mondjuk eredeti méretben nézném meg. Az 100% hogy jobb képeket csinál mint az eddig SE-k!
CaptainJack
Jól néz ki ez a kép és remélem ez nem csak valami elõfotó kis retussal. De ezt kétlem, hogy bevállalnák 😄

monkeymajom
beszartok ha meglátjátok milyen képet csinál a telefon!!!!<#wow1>

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Ma olvastam a cikket hogy a április 6-ától lehet majd kapni új elõfizetéssel T-nél. 2 éves hûséggel lesz 119990 forint. A mobil az elõfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hûségnyilatkozattal 29 900 forint kifizetése ellenében is kapható lesz szóval így a netezés problémája már meg is van oldva.

Robez84
Jah nem ..félreértettél.. 😄
A x10-re kéne lecserélnem a T715-m et😄

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

ezt a mosolyt is felismerné, és rögtön kattan a fényképezõ is 😊
lehet majd részletre is biztos, de a kamera megéri, 😛
Valamit elrontottál. Ez egy T715, nem X10.
Lehet, hogy én nem tudom melyik a jobb oldali telefon, de legalább felismerem, hogy x10 😄
Robez84
A picsába de jól néz ki! <#finom>

Cserélnem kéne...

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

CaptainJack
Net csomag nélkül tényleg nem sok értelme van, folyamatosan azon lógnak ezek az új telefonok. Örülök, ha a telefondíjat kifizetem, nem a netet 😄

monkeymajom
Ezt a kérdésed vegyem komolyan? Egy 150k-s mobilról beszélünk. 😄
Amúgy lesz benne..wifi nélkül fél karú óriás lenne. De sztem lesz plusz netezõs csomag amit a szolgáltató szab majd meg.

Nem figyeltem elõfordul.
De akkor ennyi netes cucc mellé akkor gondolom lesz wifi benne. Anélkül elég költséges szórakozás lenne.
jaja, timescape-n le tudod csekkolni hogy ki mit írt facebookon, meg twitteren, és meg lehet osztani rögtön képeket amit csinálsz neten. 😊
monkeymajom
a bal oldal fehér a jobb oldal fekete! Nem hittem,hogy egyszer egy ilyesmit kell magyaráznom😄
NA errõl a telóról már olvastam dolgokat. PL ez a timescape egy saját felület melyet a SE fejlesztett ki. Szóval ezzel máshol nem nagyon fogsz találkozni. Lényege az,hogy hozzá lehet csatolni a személyekhez különbözõ oldalon lévõ accountjukat és egy kattintással elérhetõ és minden frissítés megnézhetõ. (facebook,twitter,gmail,picasa)

pxxl
lehet hogy rendezõ 😄 és a rendezõi jobb oldalt mondta xD

All hail the double x!

Narxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vagy a jobb bal megtanulását. 😄

Fresh Duke
Szerintem egyik sem. Tudnám javasolni egy szemorvos felkeresését. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

A jobb oldali fehér vagy inkább ezüst?
A timescape-rõl láttam videót, azon valami facebook-os programnak tûnt.
Narxis
Nagyon zsírul néz ki, kéne 1.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!

Láttam, hogy még nincs topicja a sonyericsson új csúcsmodelljének. Vélemények, hírek, hasonlók jöhetnek ide.

Kezdeném én, ha már felmerült. Ki mit tud a Timescape és Mediascape új funkciókról?

← ElőzőOldal 4 / 4